בעלי...

dafna111

New member
בעלי...

היום במקרה מצאתי אצלו בארון סרט פורנו שזה עתה יצא לשוק (בד"כ אין לנו בבית סרטים מסוג זה ואנו לא נוהגים לצפות גם בסרטים כאלו יחד). מה זה אומר שאני כבר לא מספקת אותו, לא מעניינת אותו.. ולמה הוא לא גילה לי שהוא הביא סרט כזה הביתה?1 אני חושדת... האם יש לי במה לחשוד? אני עכשיו מבינה על מה הוא חושב בסקס שלנו.... איזה מגעיל.!!!! איפה האהבה הטהורה איפה?!

seeyou

New member
חששות מוצדקות-

אני מניח שיש קצת קצר בתקשורת בין הגישה שלך-"האהבה הטהורה " לבין גישתו למין ! רצוי לישב את העניין בדרכי נועם-ללא לחץ-ללא תוקפנות...ובמיוחד לא לתת לו הרגשה שאת במתח(מה זה אומר שאני כבר לא מספקת אותו, לא מעניינת אותו) בכול מה שקשור ביחסי מין בין בני זוג יש חלוקי דעות ככול שעוברים השנים יש בני זוג עם "רגישות" למין אקטיבי ואחרים,הרומנטים ל"מין טהור"...(סטרילי?)

dafna111

New member
תודה

עזרת לי. באמת אני לא ידעתי איך לפתוח איתו את השיחה היום בערב. ועכשיו אני מבינה שאני צריכה להיות רגועה ולא לכעוס

adam33

New member
לראות ולרעות

נכון שזה מעצבן שהוא רואה סרט כחול השאלה עד כמה אם תגידי לו להפסיק הוא יפסיק השאלה עד כמה הפגיעה בך היא כל כך חמורה שאת רוצה לדעת גם מה שהוא חושב ובעצם על מה גברים מפנטזים? על מה שהם רואים בחוץ? על מה שהם קוראים? על מה שהם עושים? אני לא היתי מציע לך למנוע בעדו כי לפי דעתי הוא לא יפסיק גם אם תרצי יחד עם זאת אי אפשר להשלים על משהו שאת נגעלת ממנו תגיעי איתו לעמק השווה שאינך רוצה לראות את זה בסביבה שלך וגם אינך רוצה שהוא יראה את זה כאשר את בבית אבל יש כאן מעבר..האם אחרי שהוא יראה דברים בסרט הוא יבקש ממך לממש הכל? ואז בעצם תהיה בעיה כי אז הוא לא יראה אותך במיטה אלא מישהי אחרת שמה שהוא רוצה ממנה זה רק הגשמת פנטזיות במיטה לדעתי עמק השווה כאן הוא פשוט מצד אחד לתת ומצד שני לקבל גם אם את רוצה לומר לו שהוא יפסיק עם זה תתני מצידך משהו שלא היה לו עד היום כמו למשל בגדים סקסיים כמו למשל הגשמה במיטה משהו קטנטן שהוא אוהב אנשים עושים רווח והפסד וברגע שהוא ירגיש שיש לך רק דרישות ובפועל את לא נותנת כלום אז הוא ישמור לך בבטן ויחפש הזדמנות פשוט לפרוק כל מה שהוא לא יוכל לומר לך בפנים.. בהצלחה..ובעדינות..

רונתי

New member
אולי יש לו פנטזיות?

מה הדבר הרע כאן? הרי זו לא בחורה שהוא הביא הביתה וכל גלישה הכי שטחית ברחבי האינטרנט חושפת אותו לסרטוני פורנו שאת אפילו לא יודעת שהוא ראה. ולי דוקא תעשי לו הפתעה ותממשי לו איזה פנטזיה? אולי תצפי איתו פעם בסרט? לדעתי מכאן אתם יכולים לגדול כזוג וזה ממש ממש לא קשור לזה שאת כן או לא מספקת אותו.

כגבר נשוי

אני מסכים איתך ב 100%. מרבית הגברים הנשואים שדיברתי איתם נוהגים מדי פעם לצפות בסרטי פורנו. אין הדבר מעיד כלל באופן ישיר על טיב הזוגיות או כל דבר אחר שקשור בענין. נגיד שהלכת עם החברות למופע חשפנות. השתוללת התפרקת ונהנת מהמראה של גבר חטוב ושרירי מענטז לך מול האף. האם הדבר הופך אותך לסוטה? האם בכך שנהנת בערב בגדת בבעלך?

s h o o s h a

New member
סרט פורנו שזה עתה יצא לשוק

ובהמשך את מפרטת כי אינכם נוהגים לצפות בסרטים מסוג זה ואין לכם כאלו כלל וכלל. נשאלת השאלה-עפ"י מה קבעה הגב' כי סרט הפורנו זה עתה יצא לשוק. יש עליו תאריך 'ייצור' ותאריך 'פג תוקף'???

יאצפן

New member
בעלי

יקירה, תרגעי, כי אישתי אומרת, תראה בחוץ, ותאכל בבית, מה זה מפריע לך? למה לא תשאלי אותו ישר? אולי תלמדי לא להיות כמו האמא של? סך הכל סרט, נו באמת?

ero2000

New member
תגידי ירדת מהפסים ?

על איזו אהבה טהורה את מדברת ??? של שלגיה והנסיך ??? ומה את חושבת עשתה שלגיה עם שבעה גמדים בבקתה ביער עד שהגיע הנסיך ??? בעלך מאונן !!! כמו כל האנשים השפויים שאני מכיר ואני מקווה בשבילך שגם את בעלך מתגרה מסרטי פורנו - SO FUCKING WHAT ? את יכולה לעשות מזה עכשיו טרגדיה יוונית בסגנון "הוא לא אוהב אותי יותר " או להפוך את זה לחגיגה - להצטרף אליו לצפיה ולקבל ממנו את כל הבונוס אח"כ אין צורך להכניס דרמות לחיים קומדיות יותר עדיף אז תנשמי עמוק תרפי קצת את השרירים תשחררי את כל העקרונות שבי לו 20 דקות על הפרצוף והחיים יראו הרבה הרבה יותר טוב שיהיו לך חיים נפלאים

Melody Girl

New member
הלו הלו מה קרה לאנטנות?? זוית אחרת

רגע רגע הגברים מתבקשים להרגע !!!!!!! מה קרה לכם כולכם????? פתאום כולם עדינים ויפי נפש בכל הקשור לפורנוגרפיה????. האשה דואגת, מרגישה לא בנוח עם העובדה שגילת - ואתם מאידך עוד מעט תאשפזו אותה כי לדעתכם היא ה"חריגה"???? האנטי לסרטים מזוג זה אצל אשה הם לא דבר חריג, לא דבר מרובע ואין לצפות שהיא תקבל את זה כמו שזה. לפעמים ההתנגדות נובעת ממקומות אחרים באישיות כגון חינוך שמרני, משהו בהיסטוריה ואתם יודעים מה????? אפילו מחוסר בטחון זו לא בושה. לפעמים אשה לא אוהבת את המראה שלה, קשה לה לשנות והתעניינותו של הגבר שלה באשה אחרת גורם לקינאה. לעיתים אשה יכולה לקנא כן כן גם בסרט דפוק (גם גברים נוטים לסצנות קנאה כאלה ואחרות ולא פחות מוזרות). ועוד דבר חשוב: יש אנשים (כמוני למשל) שמין נכלל אצלהם כביטוי לקירבה, אהבה, משיכה והשד יודע עוד מה.... וגם אני באופן אישי לא מתה על סרטים כחולים. צר לי חבר'ה אני לא בברנז'ה הסרטים האלו שמוכרים סקס נטו לא עושים לי את ואם היה לי "זין" (במחילה מכבודכם) סביר להניח שלא היה עומד לי. מצטערת על הבוטות אבל וואלה עצבנתם אותי !!!!! תהיו קצת יותר אמיתיים - לא כולם אוהבים סרטים כחולים ולא כל אשה וגבר באופן אוטומטי היו מרימים את האצבע "בעד" כשמדובר בבן הזוג שלהם. זהוווווווווווווו מצטערת על הבוטות.

Melody Girl

New member
ועוד משהו חשוב וקטן...

אל לכם לטעות - לא יצאתי מאיזה מנזר. אפשר להיות "סופר מינית" עם בן הזוג ולא לבחול במאומה ועדיין לא לאהוב את הז'אנר הזה.

ero2000

New member
זה בכלל לא קשור לפונוגרפיה

זה בכלל לא קשור לפונוגרפיה אלא לזוגיות קבלה ושמחת חיים ליכולת לקבל באהבה את בן הזוג כמו שהוא ולא כמו שתיכננתי שיהיה life is what happen to you while you are busy making other plans john lenon ליכולת לעשות חגיגה ממה שקורה גם אם לא תכננתי היום ביומן לראות סרט כחול הרי בטוח שגם הוא מגלה בך צדדים עליהם לא ידע ואותם לא תכנן היכולת של שניכם לקבל את האחר כמו שהוא היא הדרך היחידה לחיים כייפים יחד אחרת מהר מאוד מתחילים לאכול אחד את השני (ואני לא מתכוון למין אורלי בלתי טהור בעליל אבל מאוד מהנה ) והחיים נהיים סרט רע . כשחיים יחד צריך לוותר על עקרונות (ואולי הויתור הוא בכלל מתנה ) כי אחרת נשארים עם המון עקרונות אבל מאוד לבד ....

Melody Girl

New member
דפנה בחיי אלוהים שאת נורמלית

לעולם אל תעשי דבר שאינך שלמה איתו אפילו לא בשביל בן זוגך. זהו !!!! ככה !!!!! לא אוהבת את זה????? לא צריך !!!!!!! לא חייבת לראות !!!!!! וזכותך לקנא מפה ועד באר שבע (כמו שנוהגים הילדודס לומר). אני מקווה שאת מספיק פתוחה בחיי המין שלך עם בן זוגך ושהתנגדותך לצפיית יחיד או צפייה משותפת לא תשפיע על מערכת היחסים.

seeyou

New member
זהירות במתן המלצות!../images/Emo149.gif

ישנם מקרים שההצהרה שלך: "לעולם אל תעשי דבר שאינך שלמה איתו אפילו לא בשביל בן זוגך. זהו !!!! ככה !!!!! לא אוהבת את זה????? לא צריך !!!!!!! " זה מרשם לגרושים!!!!!!!!!! זה נכון הגוף שייך רק לה (בע"מ) אבל אם כול פעם היא תסרב לו,לא רק בדבר ספציפי אחד...אז לא יהיה שקט בבית וחיים ארוכים לנשואים... השאיפה איזון-פשרות A lean AGREEMENT is better than a fat judgement.

אילת27

New member
ואצלי הוא ]פשטו מכור

לסרטים כחולים כל יום הוא יכול לשבת שעות ורק לגלוש באתרי סקס ולצפות בסרטים כחולים ואם אני חס וחלילה מעירה לו הוא לא מדבר איתי כמה ימים בגלל שהערתי לו

למעלה