בעלי

riva2

New member
בעלי

עובד כול יום עד 10 בלילה ויוצאה לעבודה ב6 בבוקר... יש לנו תינוק קטן ונורא קשה לי להיות לבד איתו כול היום- הוא לא רגוע וכול הזמן על הידיים...כמה פעמים התחננתי שיבוא לפחות ב8 בערב,רבתי,לא דיברתי כמה ימים-שום דבר לא עוזר -הוא ממשיך לבוא מאוחר .זה נמשך כבר יותר מ1/2 שנה ,אני מרגישה שאני לבד פה... בריבים הוא אומר לי: "מה את עושה?יושבת בבית ומתפלת בתינוק ואני עובד,מפרנס את התחת שלך..."זה כול כך כואב!.. הוא לא מבין איזה עבודה קשה אני עושה,שבלילה שאני סוף-סוף במיטה כול הגוף שלי כואב מעייפות... לא אך פת לו...הרבה פעמים ניסיתי לדבר,להסביר מה שאני מרגישה-כלום! והוא עוד מתלוננן שאין לנו יחסי מין!..איזה מין?..אני סחוטה,אני לא רואה משמעות להמשיך בנישואים האלו,שנימשחי סה"כ שנתיים... אין שום עזרה.הוא חושב שהוא עובד ומשלם חשבונות זה תרומה מספקת... מה לעשות? אין לי כבר תיקווה שמשהו ישתנה,אנחנו 2 אנשים זרים...

צדק2

New member
תני צ´אנס

לא כדי לך להישבר כל כך מהר אם את אוהבת אותו והוא אוהב אותך. לכו לייעוץ חבל על הזוגיות שלכם אפשר להיסתדר תאמיני לי זה בעיה קטנה שאפשר לפטור אותה אם עושים את הדבר הנכון. והדבר הנכון הוא ללכת לייעוץ מקצועי.אני מבין מאוד את מה שאת עוברת מניסיון זה נורא קשה לגדל ילדים ומה לעשות לא כל הגברים מבינים את זה

riva2

New member
כבר דיברתי איתו

על הייעוץ.התשובה:"אין לי זמן" הוא עבד מחוץ לעיר שלנו,נוסע בערך שעה ורבע עם הפקקים וחושב שהוא יחיד שעושה את זה...

שחיף

New member
תשובה מנשוי ותיק

הבעיה שלך היא שאת לא נעזרת באחרים!!! האם ביקשת עזרה מהוריך או מהורי בעלך? כלומר לבוא לכמה שעות מתי שהם יכולים ולאפשר לך לנוח או לישון מס´ שעות. האם את לא יכולה לשלם לנערה שתעזור לך למס´ שעות אחה"צ. בעיה נוספת שיש לך היא בעיית הביצה והתרנגולת, כלומר מה קדם למה , האם בעלך מגעיל כלפייך בגלל שאת מיבשת אותו מינית או שהוא היה עוד קודם חרא ולכן את מיבשת אותו מינית. עצתי לך, השתדלי ללכת לקראתו בתחום המין כמה שיותר הרי בסה"כ הוא עושה את רוב העבודה הקשה במין ואת צריכה רק לשכב על הגב ולפתוח את הרגליים. אמנם זה נשמע לא טוב ושובניסטי אך את שוכחת שכשגבר לחוץ מינית הוא מסוגל לגמור תוך 5 דקות לכן מה הבעיה שלך להתאמץ 5 דקות? לא שווה לך את השקט שלאחר מכן? כמו כן אם תפרגני לו ותתני לו מין ללא תנאי , יתכן שהוא מרצונו לאור סיפוק יצרו, יסכים לעשות משהו בבית. מניסיוני התקופה הכי קשה בין בני זוג עם תינוק, היא השנה הראשונה ולאחר מכן המצב רק משתפר, הילד נותן לישון לילה והמין והחשק שלך אמור לחזור למצב סביר וכו´ ואם לא יהיה שיפור מצידו והתאמצות מצידך לספק אותו מינית אז חבל על זמנכם ותיתגרשו.

riva2

New member
הוא גם לפני לידה

לא התאמץ בתחום מיני,בדיוק כמו שאמרתה תוך 5 דק´ הכול ניגמר.

../images/Emo46.gif../images/Emo67.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif

רק לשכב על הגב ולפתוח את הרגליים.

שאלה שלא קשורה לתשובה-

האם אתה באמת חושב שאפשר ל"קנות" את השקט בבית תמורת יחסי מין פסיביים? מציינת את שאט נפשי מהחלק הזה בתשובה שלך מתפיסת העולם וראיית הנשים ומיניות. שיהיה לך לבריאות.

זהבה נ

New member
כואב לקרוא את שאת כותבת

1 נראה שהוא לא מעריך אותך 2 תבדקי אולי יש לו משהי מהצד? 3 תתחילי לעשות בשביל עצמך 4 תנסי להגיע איליו בזמן שהוא לא עייף והסבירילו מה באמת את מרגישה ולאחר מיכן תראי האם הוא בכלל מסוגל לתת מעצמו לחיים המשותפים שלכם. 5 אם זה ימשיך לאחר שיחות כדאי לך לפנות לייעוץ של איש מקצוע בתחום הזוגיות בהצלחה,

פלסטיק

New member
הוא לא מבין אותך ואת לא מבינה אותו

שניכם לא מוכנים להבין את קשייו של השני הוא לא מבין כמה קשה לך עם התינוק ואת לא מבינה כמה קשה לו בעבודה. במערכת כזו אם לא הייתם כועסים אחד על השני זה היה פלא. הגישה שלך שדורשת שהוא יבין ראשון אולי צודקת (לא מכיר את המערכת שלכם) אבל לא ממש יישומית. הרבה יותר ישומי שאת תזמי. תנתחי לעצמך את המערכת, יש לו בכלל סיבה לחזור לפני 10 בלילה? אם הוא יחזור בשמונה מה יקרה? מה הוא יפגוש? רוב הסיכויים שתנצלו את השעתיים הנוספות (בין 8 ל10) למריבה? אנשים עושים בדרך כלל מה שכדאי להם, אם תדאגי שיהיה לו כדאי לחזור הביתה מוקדם יותר תאמיני לי שהוא יעשה את זה. למה לך להשתדל ולעשות זאת? כי כדאי לך. איך לעשות את זה? אם בסך הכל התינוק מגביל אתכם זה די פשוט, יש אמהות סבתות ואפילו ביבי סיטר. זה לא בשמים.

maof

New member
השיעמום והשיגרה.....

ומטלות היום ...יום גורמים לשחיקה אדירה אם את עדין אוהבת אותו והוא אותך (דברו וספרו אחד לשני מה מציק) אפשר להביא ביבי סיטר יום אחד ולצאת למקום שקט ורומנטי לימצוא את הדרך להידברות ואם חשוב לך אל תיקחי את הדברים כמובן מאליו...... תנסי ליזום את המהלך כדי להחיות את הזוגיות כדי שהיא לא תירד לתהום שהדרך היחידה מובילה לגרושים אם נישאר ניצוץ בליבך אל תוותרי
מעוף

seeyou

New member
הגוף שלי כואב מעייפות...../images/Emo60.gif

..."אין שום עזרה.."???????? .." בעלי - עובד כול יום עד 10 בלילה ויוצאה לעבודה ב6 בבוקר "!! דעי לך ,יש הרבה נשים עם ילדים שגם יוצאות לעבודה,ובנוסף מקיימות יחסי מין עם הבעל! את חושבת שאם תתגרשי יהיה לך יותר קל?גרושה עם ילד? האם ייתכן שאת לא מעריכה מה שיש לך, יכול להיות שאת לא מבינה את בעלך בכלל(הוא לא רגוע וכול הזמן )!! דעתי? תנסי ללהיכנס לנעליו-תינסי לשקם מה שיש לך

הרה48

New member
אני מתפלאה על התשובה שלך סי יו

אני מתפלאה על התשובה שלך סי יו כמה אנשים את מכירה שעובדים כל כך הרבה שעות?

riva2

New member
אני עדיין חושבת

שאנו נתגבר על המשבר הזה,אני מאוד משתדלת. כבר כמה חודשים אני לא עושה סקנדלים כשהוא חוזר מאוחר, פוגשת אותו עם חיוך,שואלת מה להכין לו לארוחת ערב... הוא אומר שאני לא מבינה אותו כמה קשה לו...אבל אף אחד לא מחזיק אותו עם הזיקים בעבודה... סליחה על טעיות.

איליטה

New member
../images/Emo24.gifריבה יקרה

יש לי כמה דברים להגיד לך מקווה שאצליח להסביר את עצמי (הכל הכל מנסיון אישי מאוד מאוד דומה לשלך) 1. את כועסת עליו מפני שאין לך משהו שממלא אותך, את כל הזמן נותנת לתינוק ולמעשה את לא מקבלת כלום חזרה,בעלך לא ימלא אותך, רק את יכולה לעשות זאת ע"יי הרשמות לחוג כלשהוא, פגישה עם חברות וכו´ ואם את שואלת איך עושים זאת? פשוט לוקחים בייביסטר בימים קבועים ושעות קבועות ואז יש לך למה לצפות. 2 לצערי גם בעלי חושב שלעבוד כל היום זה הרבה יותר קשה מלגדל ילד למרות שכולם אמרו לו שהוא טועה - גם גברים וגם נשים. לדעתי לבעלים מסוג זה יש פחד מסוים מלהתמודד מול תינוק שצורח ואת "הריי אמא וכמובן שיש לך אינסטיקט נכון?!" 3. בקשר ליחסי המין אני חושבת שזה גם מתחיל מהסיבה הראשונה את למעשה מרגישה שלא מגיע לו, יותר מאשר לא יכולה(אולי אני טועה
). וזה בגלל שנמאס לך לתת לכול העולם ולא לקבל כלום. 4. לצערי ילד לא רגוע זה הרבה פעמים נובע ממה שמקרינים לו (לא שאני מאשימה אותך) ואם את לא רגועה ולחוצה, תאמיני לי שיש לתינוקות הקטנים האלה את היכולות לחוש הכל אפילו אם את חושבת שאת מצליחה להסתיר את זה ממנו.וזה גורם לו להרגיש חוסר ביטחון = כל הזמן על הידיים. מקווה שעזרתי לך במשהו ואם אני טועה אז
אילה

מישהי2003

New member
פיתוי, יקירתי, פיתוי

עצתי: הגבר שלך צריך שתראי לו יותר רגש, עדנה, תשומת לב, ופינוק. גבר הוא ממש ילד - אם את רוצה אותו אלייך - תפתי אותו. פעם אחת, תבקשי ממנו שיגיע מוקדם כי יש לך משהו מיוחד בשבילו. הפתיעי את בעלך בלבוש סקסי חדש. בפעם אחרת תבקשי שיגיע מוקדם כי את רוצה לצאת לבלות איתו ביחד. בפעם אחרת תמציאי עוד איזו סיבה שכביכול היא ל"טובתו". אח"כ הוא כבר יגיע לבד הביתה בשעות מוקדמות יותר... בהצלחה

betina

New member
לדעתי...

אני מסכימה ומשתתפת לעצתה של מישהי 2003. גבר צריך פיתוי תמידי בבית כי יש המון המון פיתויים בחוץ. ובלי קשר למה שקורה בחוץ , אני מדברת מניסיון, בן זוגי עובד הרבה שעות מחוץ לבית, מגיע עייף , שפוך... ואני מצידי חשבתי לעצמי שהוא לא נמשך אליי, שהוא כל הזמן עייף, והייתי ממש מתוסכלת מזה, עד שקיבלתי עיצה באחד הפורומים פה...ומישהי אמרה לי תנסי לחדש בזוגיות, תנסי להתנהג כאילו אתם זוג טרי ומאוהב. אז יקירתי, חידשתי את המלתחה שלי בהלבשה תחתונה סקסית, והוא היה המום מעצם הקניה שלי, פתאום התחיל לחזר אחריי, להחמיא לי, חיפש קירבה הרבה יותר ממה שרציתי
, חיכיתי כל השבוע ליום שישי, שמתי את הילדים אצל ההורים, הכנתי ארוחת ערב מיוחדת לאור נרות, עם בקבוק יין, איך היה? את יכולה כבר לדמיין. יקירתי האמיני למי שאמר לך, גבר זה כמו ילד, תעניקי , תפנקי, תקבלי בחזרה, לא תעניקי תקבלי יותר גרוע. עצוב, אבל זה עובדה. בקיצור... תני לו סיבה לבוא הבייתה מוקדם, אם את שפוכה כל הזמן, ולא נותנת לו לגעת בך? אז למה את מצפה? עדיף לו להישאר עוד קצת בעבודה. חמודה, העולם בנוי על תן וקח, אז תני לו ותקבלי בחזרה. נ.ב. גם תינוקות ישנים מידי פעם, נצלי את הזמן שהתינוק שלך ישן ולכי לנוח יחד איתו, כך תהיי יותר עירנית כשהוא חוזר
.

ran34

New member
שחיקה מוקדמת

הכל מתחיל בתאום-ציפיות ותקשורת בין בני-הזוג! בהנחה שאת זוכרת מה הרגשת כשהחלטת להנשא לו, ובהנחה שבעלך לא-עובד בשבת..כדאי לקבוע יום-בשבוע לאינטימיות ואהבה. בשבת ניתן לשים את הקלפים על השולחן...להקשיב..לשתף..ולאהוב. אפשר ורצוי להיעזר בבני-המשפחה כבייביסיטרים שישחררו אתכם ל 24 שעות מכל מחוייבות. להרוס זה קל, כואב, יקר ומתיש. כדאי להשקיע קצת כדי להתניע מחדש את האהבה...ביחוד כשהכל טרי למדי אצלכם.. רעיונות נוספים: א. הילד בן 6 חודשים?..למה לא שתצאי לעבוד ותעסיקי מטפלת?. ב. איפה בעלך אוכל צהריים?..אולי תקבעו שהוא יעצור בבית לאכול/לקחת משהו לדרך?.. בהצלחה!

למעלה