בעלי ??

@David

New member
סימוש, ראיתי אותו לפני מספר דקות

עם בחור בשם אייל כשהם מסתובבים ברחובות החשוכים וממלמלים לעצמם "כוחנו בעוצמתנו" כוחנו בעוצמתנו" "כוחנו בעוצמתנו" אני מניח שאתה יכולה להיות רגועה עכשיו
לילה טוב

ראיתי אותו ב"טעם העיר"

הוא פתח שם דוכן שווארמה או פלאפל או שקשוקה...

תודה חמודים

אם אתם כבר פה, ספרו לי, באמת יש כזה אירוע "גלגלים של תקווה" ? כי אבי אמר לי שהוא לא יהיה בשבת וזרק את האירוע הזה. אני קצת חוששת כי חברה טובה שלנו, שכנה שלנו, שנראת ממש אבל ממש ממש מעולה, קוראים לה תקווה. חלמתי בלילה שהוא אמר מתגלגלים עם תקווה והתעוררתי שטופת זיעה

הבנת לא נכון

הוא אמר ביום שבת את תראי את הצמיגים של תקווה, תקווה אכלה קצת יותר מדי בדוכן של אבי בטעם העיר.

אתה יודע איך להגיע ללב של ../images/Emo68.gif

ו
, עזריאל, או איך שקוראים לך...מצטערת, זה לא אתה זו אני צריכה מישהו חסון, כזה ששמו הולך לפניו דויד גם קצת צפונבון עליי קבלו את ה-
המועדף עליי, אחרי אבי כמובן

@David

New member
את בטח יודעת את זה כבר עמוק בלב

אבל תמיד חשוב להזכיר שוב. אבי, כולו פקה פקה, מדבר גבוהה גבוהה אבל בחיים לא יעשה משהו שעלול לפגוע בך. אז - תיהי שלווה ילדונת. נ.ב: בואי עם כל השבט לגלגלים של תקווה, נושא חשוב (בילדים, להבדיל מאופניים את בטח מבינה...)

סימה יש לי בשורות רעות ../images/Emo201.gif

בעלך, הידוע בשם אבי ערס לייט, נצפה היום בראש ציפור, עושה "דראפטינג" על אחת הרוכבות במתחם, הרוכבת מאוד מוכרת בענף, ורק מתוך כיבוד הפרטיות שלה, אני לא אחשוף את שמה. בנוסף ואף גרוע מכך, אבי נצפה לובש מכנס בצבע לא תואם את צבע החולצה, צבע שאינו מתאים לצבע הגרביים שלו (שמשום מה היו משוכות כמעט עד הברך).

aabramovich

New member
../images/Emo196.gifשכולם יורידו ת'ידיים

מטונפות שלהם ות'עיניים המלוכסנות שלכם מסימה. זה שהיא לא מוצאת את אבי לא אומר שאתם יכולים להתחיל איתה כמו 'שכנוזים לפלפים (כן, גם אתה בועעעז). ילדונת, עלאק... ממש דוידו רוזנברג נהיה פה.. סימה, תמסרי לאבי שלא ידאג. אני פה שומר עעל האינטרסים שלו. אני לא אקרא לך פוצי מוצי, ולא עשים ידיים עלאק "אל תדאגי יהיה בסדר"...
עזריאל ------------- אחלה פרומו אבי

@David

New member
ע' אמרתי לך בפירוש לשחרר את הספין

הזה רק מחר, יה הורס קמפיינים שכמותך קבל צל"ג קרבון (שזה בכל זאת יותר טוב מצל"ג סקנדיום
)

../images/Emo57.gif../images/Emo152.gif אל דאגה!

אני פשוט עעסוק קצת בלפתוהח חהוזה עעל איזה מנהל פורום עעורך ראשי שמלכלך עעלי כאן חהופשי בשקרים - יותר מלוכלך מהשאריות של השדה שכיסחהו בראש ציפור היום והעעננים של הברחהשים שבלעעתי כל שתי הקפות לחהיזוק החלבונים לשרירים. הגרביים שלי פיקס! והמכנסיים פיקס! והאופניים במיוחהד פיקס! ומי שמתבלבל אני יסביר לו: מכנסיים בצבעע שחהור הולך עעם כל צבעע חהולצה. לא נורא, החוהוזה גמור, יקבעעו מי יחהליף אותו פה (אולי אני ישים את aabramovich למה נראה לי הוא יותר מחהובר לאינטרסים של עעצמו מהעעורך הקודם) ויהיה בסדר. עעוד מעעט ואני חהוזר הבית.
מחהר ההודעעה השבועעית!

ronyex

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבי עזוב שטויות ואל תיקח הכל ללב, לך תרגע, תשתה משהו , אולי קפה שחהור

אבי חומד

אתה מתבלבל בבן אדם, אתה מנסה לעשות לי מרד?
שכחת שאני בוגר מסייעת 51, אני המצאתי את המושג מרד

למעלה