בעלי רוצה להתגרש

בעניין איך ומה לומר מציעה לכם

להתייעץ עם מטפל/ת משפחתי (יכולה להמליץ לך אם את רוצה). יכולה לומר לך שגם אני נשארתי בקשר רע הרבה זמן "בשביל הילדים" ומה קרה? הקשר לא השתפר, הוא בגד בי ובסופו של דבר תפסתי אותו בבגידתו ונפרדנו - תוצאה זהה, רק הרבה שנים מיותרות של סבל וכספים שהפסדתי כתוצאה מכך. הילד לא יכול ולא צריך להיות ה"תירוץ" ואם הוא (לטענתו) אינו אוהב אין שום דבר שאת יכולה לעשות בעניין. טיפול זוגי עוזר במקרה של בעיית תקשורת, הוא לא יכול להחזיר אהבות מתות.... ואגב, הוא זה שיצטרך לתת את עיקר ההסברים.

שחרול1

New member
אנחנו התחלנו טיפול זוגי בשבוע שעבר

אנחנו התחלנו טיפול זוגי בשבוע שעבר והמטפלת אמרה שלפי דעתה הוא צריך טיפול אישי ורק אז אם צריך לעבור לטיפול זוגי.

Kטלנית

New member
בקשר ל../images/Emo189.gif חמודה

הוא ילד בן שנתיים וחצי את חייבת להיות חכמה לא להתחיל לדבר איתו כאילו הוא בן 10 בפרופורציה כשהוא שואל איפה אבא תגידי לו שהוא הלך לנוח קצת שלא תעיזי להגיד עוד מעט הוא יחזור ואם... הוא יבוא לישון לידך... חפפי תני לו הרבה חיבוקים וחום תעניקי לו תגידי לו כמה את ואבא אוהבים אותו אל תלעיטי אותו השתדלי לא לבכות לידו זה עיצה שלי מה
בקשר לבעלך... שחריי תני לו את הזמן שלו להבין להפנים לחשוב קצת לפעמים הפרידה הזאת מועילה להם הם עושים חושבים מה יש להם הרבה סבלנות וסובלנות מותק הרבה כוח חמודה והרבה הצלחה
Kטי

maof

New member
תראי לא שאני אבל...

לכל תוצאה יש סיבה
ברגע שהמחשבות מתחילות להתגלגל בראש התוצאה כמעט ברורה הכל שאלה של זמן...מתי
מעוף

למעלה