בעלי רוצה להתגרש

שחרול1

New member
בעלי רוצה להתגרש

בעלי רוצה להתגרש,הוא טוען שהוא לא אוהב יותר,זה קרה לפני שבוע,אנחנו ביחד בבית,אתמול הוא עבר לסלון,קשה לי מאוד. המליצו לי להיכנס לפורום הזה.

denur1

New member
קודם כל להרגע, עדיין יש תקווה

אומנם לא נתת פרטים רבים אבל, תנסו ללכת ליעוץ זוגי, חשוב מאד לנסות ולשמר את המשפחה. אם אחרי הכל לא תוכלו לשמר את הזוגיות אז תנסו להיתגרש בהסכמה, יותר זול ויותר מהר. אבל תעשו ככל שניתן לשמר את הזוגיות!! גרושים אינם גן עדן של שושנים

הפורום יפתור לך את הבעייה?

לפני שמתגרשים אם בכלל בשעת כעס ישנים הרבה בסלון וזורקים הרבה את המילים המאיימות האלו תני לו להירגע ואז תשוחחי איתו אבל"דברי לאט"

שחרול1

New member
עבר שבוע

אנחנו הולכים לטיפול,הוא מתחיל טיפול אישי לפני,אני בת 28 ,זה לא קרה בעקבות ריב או כעס ,הוא טוען שהוא לא אהב אותי ב-3 שנים האחרונות,יש לנו ילד בן שנתיים וחצי,הוא החליט,הוא הולך לטיפול לפי דבריו כי ביקשתי ממנו.זה נראה סופי,אנחנו נשואים 4.5 שנים ואנחנו מכירים 10 שנים.

הולכים לטיפול

על מנת לנסות להציל את הנשואים בדר"כ אם גם בבמהלך הטיפול הוא יזכיר את הגירושים אולי הוא בראש שלו באמת נעול לסיים את הקשר אז שום טיפול שבעולם לא יעזור אבל תהיי סבלנית תני לזה זמן למרות שזה נראה מפחיד.

שחרול1

New member
אני נותנת

אני נותנת הזדמנות אבל בראש שלו הוא נעול,מוכן ללכת לטיפול אבל נעול.אני נותנת זמן אבל קשה מאוד.

a n a t i 3 3

New member
הפורום אולי לא יפתור לה את בעיית

השינה של בעלה בסלון אבל הוא בפרוש יכול לעזור לה
האנשים פה שעברו על בשרם מקרים דומים יכולים ליעץ לה מנסיונם, האנשים פה יכולים לחבק אותה ולומר לה שגרושין הם לא סוף העולם, היא יכולה לפרוק פה דברים שלא עם כל אחד היתה מדברת.. היא בהחלט מוזמנת להיות חלק

מצב מורכב-

מאידך גם אי אפשר להכריח אותו להשאר היכן שלא טוב לו. אולי באמת תנסו פרידה (רק בלי הגט), מגורים נפרדים מזונות הסדריי ראייה וכ'ו. לכי תדעי- אולי יום אחד יחזור בו ויבין שמה שיש לו היום זה הדבר הכי טוב בשבילו.

איך אפשר להמשיך

לחיות לצד מי שמצהיר שאינו אוהב כבר ועוד מזה שלוש שנים... לא מכירה אפשרות לאמר את זה סתם יום אחד כי מתחשק, זה ....תהליך ארוך עד שמצליחים להוציא את זה החוצה. ולדעתי הטיפול שהוא לוקח ראשון לעצמו הוא כדי לחזק את עצמו בתהליך שכבר החל אצלו מזמן. בימים לא נעימים אלו כל שנשאר זה לברכך ב היי חזקה. ובכל מקרה ב ה צ ל ח ה

רק רגע אחד....

בעלך טוען ורוצה... שמענו... הבנו... הפנמנו... ועכשיו... מה את רוצה? איך היו לך שלושת השנים האחרונות? את אוהבת אותו? את רוצה להישאר איתו? עשי לך קצת סדר בעולם שלך, במה שאת מרגישה ורוצה! ייעוץ פסיכולוגי יעזור! לא רק יעוץ זוגי, גם ייעוץ פרטני. והכי חשוב, את עוברת תקופה לא קלה ולאן שלא תפני ארוכה הדרך. דעי שמא שלא תבחרי, אם יהיה הוא בחירה שלך יהיה הוא הכי טוב עבורך. ואנחנו פה לשמוע, לייעץ ולחבק וירטואלית. חזקי ואימצי

d a n i e l s 5

New member
מתייחסת לנתונים שהבאת.

הוא לא אוהב אתך כבר 3 שנים (אתם 10 שנים ביחד) ...באותן 3 שנים את היית בהריון, ילדת תינוק...."יצור" חדש נכנס לתא המשפחתי ושינה אותו.... הוא הולך לטיפול...שזה נפלא...אולי ילמד שם להשתלב בתא החדש הזה....ילמד את מקומו. מאידך אולי שווה שגם את תלכי לטיפול ללמוד כיצד לשלב אותו בתא החדש הזה..... עברתם שינוי, עברתם מפאזת הזוגיות אחד על אחד לתא משפחתי...לפעמים בשינוי הזה אנחנו נוטים לשכוח את הגבר/האשה שאיתנו.....והתינוק הופך להיות כל עולמנו... שווה לבדוק את הנתון הזה, שווה להקדיש לו חומר למחשבה (את והוא).

שחרול1

New member
אז נתונים על עצמי

אני אוהבת אותו מאוד,לא הרגשתי שהוא לא אוהב אותי ב-3 שנים האחרונות,אנחנו נשואים 4.5 .

d a n i e l s 5

New member
זה שלא הרגשת....

זה כבר אומר דרשני...... ושוב אני לרגע לא טוענת שאת היא הלא בסדר...... אני רק רוצה לחדד את המחשבה על השינוי שעברתם בתקופה הזאת....שינוי שלפעמים אנשים צריכים את הכלים הנכונים לקבל אותם/ללמוד לחיות איתם. אני גם לא אומרת שזאת ה-ס-י-ב-ה אבל אני חושבת שהיא שווה בדיקה ופיתרון. בהצלחה לכם.

לפעמים רק ממרחק הפרידה אפשר

לראות כמה הביחד חסר. רוצה לומר שלא נראה לי שכרגע יש הרבה מקום למו"מ. שחררי אותו בתקווה שיחזור, ובמידה ולא, אנחנו פה :)

שחרול1

New member
מה עם הילד?

אם אני משחררת אותו,מה אני מסבירה לילד בן שנתיים וחצי שכל כך קשור לאבא שלו?

למעלה