בעלי קוקולד

enbal51

New member
בעלי קוקולד

נשואים 33 שנים חיים בפתיחות עברנו חילופי זוגות שלישיות ובקיצור הכל פתוח. בשנים האחרונות בעלי הרגיש שחל בו שינוי והוא נהנה לראות אותי עם גבר אחר. היה לי מאהב מספר שנים וגם היום יש לי גבר אשר מדי פעם אנו נפגשים לסקס. בעלי מבקש שאני שאני אשלוט בו במיטה. אני מרגישה שזה לא טבעי קצת קשה לי עם זה אבל הוא ממש מתוסכל שאני לא משתפת פעולה. היה לנו שיחות בנושא והוא ממש אומר שחסר לו השליטה שלי בו. חייבת לציין שהוא בעל נפלא אהבה וחברות הדדית.
אשמח לדעת מה דעתכם

את לא יכולה להיות מי שאת לא

אם חסרה לו שליטה במיטה הייתי הולכת לחפש את זה ממישהי אחרת. יש סצינה בדסמית שלמה בחוץ. בבית יהיה לכם סקס מסוג אחד (או שניים או שלושה
) ואת החלק הזה הוא ישלים במקום אחר, או לחלופין יוותר עליו. תמשיכו להנות!

enbali

New member
פיתרון ממש ",קל"

ראשית מבחינתו אין סיכוי שיקח אישה אחרת למשחקי מין. אנו זוג אוהבים ואני מחפשת את הדרך להנות איתו וזה אומר שהוא נהנה גם אני. פיתרון של אישה אחרת לטעמי ממש לא. אולי לא הבהרתי אבל שליטה שהוא רוצה הינה שליטה קלה ולא מדובר ב bdsm "קשה,. הוא מבקש שאפקוד עליו ולא מעבר.

אז האופציות שאני רואה הן...

א. תוסיפו מישהי כזו למיטה
ב. את לא עושה את זה כי זה לא נוח לך והוא מוותר
ג. את עושה את זה למרות חוסר הנוחות
ד. אתם "משחקים" עם זה. פעם בדרך שלו ופעם בדרך שלך.
בהצלחה

ברוכה הבאה

מהמעט ששיתפת כאן, נשמע שאתם לא בזוגיות פתוחה, אלא בסוג של זוגיות אחרת. לדעתי, אין כאן פתרון אחד שיהיה טוב עבור שניכם. הוא רוצה משהו שאת לא מתחברת אליו, בכל אופן לא כעת, ואם תממשו יחד את הצורך שלו בשליטה כשאת לא נהנית מזה תהיינה לזה השלכות.
לטנגו צריך שניים

אם ההצעה של מאשה לא מהווה פתרון, הייתי מציעה לכם לנסות קודם לבד קצת משחקי שליטה, להתרגל לזה ולראות מה בפועל זה עושה לשניכם.
או לחלופין, לצרף אליכם גבר שמתחבר למשחקי שליטה והוא ידריך ויוביל אתכם.
את אומרת שיש ביניכם יחסים טובים ושאתם חברים טובים, הייתי אומרת לבעלך שיפטור אותך מרגשות התסכול שלו, את לא אשמה שאת לא מתחברת לזה. זה מיותר ולא תורם מאומה.

enbal51

New member
רעיון טוב

תודה לך רעיון לצרף גבר לא רע כלל אבר קצת לחדד, אני רוצה אבר משהו מפריע לי אולי הדרך אינה ברורה לא יודעת זו הסיבה שכתבתי כאן ואומרת שנית מדובר לא בשליטה חריגה יתר על המידה. בכל אופן אהבתי את תשובתך

אכן רעיון טוב בעיניי,

לצרף גבר, כי בעלך הוא קוקהולד, כפי שרשמת. וגם כי יותר קל למצוא גבר (אינטליגנטי, שפוי, רגיש) שטבעי לו לחלק פקודות מאשר למצוא אשה כזו.
דגש על למצוא אדם (גבר או אשה) שיודע שהוא מצטרף לזוג, ועושה זאת ברגישות רבה, ולא כ"פיל בחנות חרסינה". בהצלחה.

למעלה