בעלי עזב

שולי1210

New member
בעלי עזב

כתבתי כאן כבר כמה פעמים וסיפרתי על הזוגיות שלי כרגע בעלי בחר פשוט להטיל את כל האשמה עליי למרות שדי ברור שגם אני שגיתי לאורך הדרך אבל להפיל אשמה על צד אחד ולהתנער מאחריות נראה לי פשוט לא פייר בכל אופן יש לנו ילדים קטנים ופנצ'ר לא מתוכנן אני בהריון כרגע ואין מצב להפלה האמת שמאוד רע ליי אני מרגישה שהוא כופה עליי את הפרידה הזאת הוא פשוט החליט שאני לא טובה לו והלך

שולי1210

New member
אין לי מושג

אני מאוד מבולבלת הוא פשוט החליט בשביל כולם לא נותר לי מה לעשות יותר חוץ מלנסות ולהשלים עם זה למרות שכרגע המצב הזה נראה לי הזוי

seeyou

New member
לדעתי,במצב הזה כבר לא חשוב מי אשם

מה שאת צריכהףשוב לדעתי זה עו"ד טוב על מנת לשמור על הזכויות שלך ושל הילדים. במישור אחר,את אמורה להקדיש את הזמן לבריאות ,לוולד ולילדים החיים ממשיכים,אומנם בצורה שונה,גם בלי בעל. יוסי

אייבורי

New member
על טעויות משלמים

כך היה נוהג לומר לי המפקד בסיס מאחל לך השלמה עם הפרידה והצלחה בהמשך.

שולי1210

New member
זהו שאני לא מבינה

מה כבר כל כך נורא עשיתי מאיפה לו יש את הכוח הזה לקום ולפרק והגיד החיים האלה לא מתאימים לי כשאני כל כל רוצה לנסות ולתקן

אייבורי

New member
מחשבה

אי ההבנה שלך, מצביע על אי הקשבה, מהמעט שכתבת פה אין לאף אחד יכולת לדעת למה בעלך הולך. בשביל לדעת, כדאי לשמוע אותו, או שתספרי מה הוא אמר. בכלל, את נורא רוצה לתקן את היחסים, כאילו יש יישות ממשית ליחסים הרופא נותן אקמול והחולה קם על רגליו. בעיני זה לא עובד ככה, את יכולה לתקן את עצמך התיקון העצמי לפעמים מבריא את היחסים. מאחר ואת אומרת שאת נורא רוצה לתקן את היחסים כדאי שתבדקי מול עצמך מה ראוי לתיקון. רמז, הדברים שבעלך כעס עליהם, כנראה שיהיו נקודת התחלה טובה.

aviavram

New member
עצוב אבל פשוט

נהשבר לי מהרצונות כל הזמן לתקן העיי מי שאת לא מתקנת

הכי פשוט להאשים..

ברור שאין בינכם תקשורת, האמת שקשה לנסות שצד אחד בוחר ללכת.. קחי אויר.. את תחליטי אם את טובה ולא הוא.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הניחוש שלי:

כשבעלך היה בא בטענות אליך (מה לעשות, כולנו עושים ועושות כך..) בחרת להתבצר ולא לשמוע. עד שנמאס לו. זה ההסבר הסביר ביותר. זה באמת לא עניין של מי צודק ואצל מי האלריות. ברור שהיא על שניכם. השאלה היא כמה היית מוכנה להתייחס באופן חיובי לטענות שלו. אם הוא הגיע לעזיבת בית וילדים, כנראה שהגיעו מים עד נפש. האם רק את אחראית? ברור שלא. גם הוא אחראי, במאה אחוז. אז מה זה עוזר? אני מוכן לשלוח לך תעודה חתומה שהוא אחראי. זה לא ממש יעזור, נכון? מה עושים עכשיו? אם את רותה להציל את הקשר, עשי חשבון נפש אמיתי עם עצמך. לכי לעזרה מקצועית. אולי - אולי - תצליחי לעשות שינוי בטווח הנראה לעין, ואולי - אולי - הוא ירגיש בזה בתקשורת המעטה שנותרה ביניכם והוא יתן סיכוי. ואם את לא מוכנה לזה - נו טוב, את בחברה טובה...

שולי1210

New member
זה העניין שכן הקשבתי

אני נמצאת כרגע בטיפול כי הרגשתי שאני מאבדת את עצמי ולא יודעת מי אני ומה אני יותר הטענות של בעלי שאני אשה גרועה עוקרת בית ולא מחנכת את הילדים אוהבת מלחמות אבל כל זה לא נכון אכן אנו נשואים 6 שנים שבהם רוב הזמן הוא היה המפרנס העיקרי אך המשפחה שלי עזרה כלכלית כמו שני משכורות חוץ מזה אני הייתי עכם הילדה הראשונה שלוש שנים בבית מבחירה מתוכם שנה למדתי וכשהגדולה נכנסה למסגרת ילדתי את השני וכשהשני נולד 3 חודשים אחר כך הייתי שוב בהריון קצת קשה למצוא עבודה קבועה ככה בכל אופן נתתי את כל כולי לבית בזמן הזה כי אני מאוד אוהבת את זה את האימהות ולהיות עקרת בית את הבישולים והנקיונות וכשאתה עושה משהו באהבה אתצה בדרך כלל עושה אותו טוב בקשר לחינוך הילדים כל הסביבה מחמיאה לי על הילדים הגננות שולחות אליי אמהות להתייעץ איתי המטפל שלי אומר שאני חיה עם אדם שחייב להאשים אחרים כדי להרגיש טוב ושאני אחת שתמיד מנסה לרצות וזה למה אנחנו ביחד וברג שאני אתחיל להקשיב להגיון הבריא לא נהיה ביחד וזה בדיוק מה שקרה קשה לי להאמין שהמערכת הזוגית שלי כלכך חולה ואין לי מושג איך מחלימים

I C E M A N 7

New member
זאת אומרת שגם המטפל שלך

הכניס לך לראש שאתם לא מתאימים, ואת הלכת עם זה עד הסוף. (מריוס דבר עם החבר'ה שלך, הם עוד יגרמו לקריסת השרת של הפורום)

אייבורי

New member
../images/Emo6.gif

אני חושב שכל מטפל זוגי צריך להחזיק לידו רופא אוזניים נראה לי שיש מצב שהמטפל אומר דבר אחד והמטופל שומע "הבן זוג שלך חרא, הוא אשם!!" אולי בעצם צריך לחפש אנשים עם חלוקים לבנים, ככה יכולו לתפוס את כל אילו ששומעים קולות.

שולי1210

New member
אחרי הפרידה התחלתי טיפול

ומי שתמיד מכניס לי לראש שאנחנו לא מתאימים זה בעלי אני תמיד חושבת שעם רצון ואכפתיות אפשר להתגבר על הכל ואני גם מאוד רוצה להישאר נשואה

niva99

New member
שולי

האם לבעלך יש מישהי אחרת? אל תעני לפני שתבדתי את העניין . יתכן שתגלי הפתעות . בד''כ לגברים יש נטיה לא לעזוב לפני שיש להם תוכנית מגירה [ מה קוראים אותה בלשון העם plan b]. בקצור נמרץ - בזמן שאת נמצאת בתקופה פגיעה של הריון ולא מאמינה איך זה קורה לך. דברים מתרחשים מתחת לאפך. כדי לא להשאר קרחת מכאן ומכאן - איספי את כל המסמכי הכספיים שאת יכולה לשים עליהם את היד - תתייעצי עם משפחתך שיעזרו לך למצוא עו''ד טוב שמתמחה בענייני המשפחה / גירושין - ותתבעי אותו בבבית משפט לענייני המשפחה - לפחות שעתידך הכלכלי ועתיד ילדיך יהיה מובטח]. טפלי בעצמך ונסי שלא לשכוח במרה שחורה - שהדבר לא יזיק לעובר.

loly pop23

New member
גברים לא עוזבים בלי תכנית מגירה...?

סתם סקרנית לדעת, על סמך מה את אמורת את זה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
אכן, למטופלים יש שמיעה סלקטיבית

צודק אייבורי שאנשים שומעים (ומצטטים) מה שהם רוצים. לגביך ספציפית, זה לא משנה מי אמר את זה. הטיפול הוא טיפול, ואת צריכה להמשיך בו. זה הכל. בהצלחה!

למעלה