בעלי נוקיה 6280 כנסו

בעלי נוקיה 6280 כנסו

אולי הגיע הזמן לעשות סדר? שוחחתי עם המון בעלי 6280. חלק מרוצים עד הגג, וחלק מבואסים.. אבל בחלק גדול מהמקרים הבעיות נפתרו בהחלפת גרסא. אז שכל אחד כאן יכתוב כאן איזו גרסא יש לו, ומה התקלות שיש בגרסא הזאת. לפי זה נוכל לדעת מה הגרסא הכי טובה למכשיר הזה! למיטב ידיעתי, הגרסא האחרונה של המכשיר הזה היא 3.81

אז ככה, לי יש את הגירסה הזאת

ויש לי המון בעיות עם המכשיר, הזיכרון מתקטן (פירוש, עכשיו יש לי זיכרון במכשיר רק 2MB ובעיקרון אמור להיות 6), וזה תוקע לי את המכשיר, אבל נלך לאורנג נראה מה יעשו שם...

אני החלפתי אתמול..

את המכשיר הזה. בעד מכשיר נוקיה 6680. מאוד לא נהנתי מהמכשיר 6280 ועדיין אני אוחז שהוא מכשיר מאוד לא מומלץ

תקשיב טוב.

אני זוכר שכשהגיע ה6230i, כולם כתבו נגד המכשיר, עד שהגיעה גרסא 3.70 גם ה6280 התחיל עם תקלות, ויש גרסאות עם פחות תקלות. אם לדוגמא עוד שבוע תצא גרסא שתסדר את כל הבעיות, אז גם תגיד שזה מכשיר דפוק? אם המכשיר עצמו גרוע, אז בכל המכשירים צריכה להופיע אותה תקלה. אם יש גרסאות שאין חלק מהבעיות, זה אומר שהמכשיר טוב, רק שהתוכנה בעייתית. אני עצמי עדיין מסתפק אם לקנות את ה6280, או את הn73. כי הn73 עדיין לא נפוץ בשביל שאני אוכל לדעת איך הוא.

אז כך אני יש לי תגרסה

3.81 ויש לי פול בעיות זאת אומרת כל בעיה אפשרית יש, אבל כמו שאמרת אחרי שהיה לו את הגרסה המתאימה זה היה פצצה של פון, נ.ב. ואפי` למיין היה אותו ‎:)

למעלה