בעלי מאוהב באחרת

אייבורי

New member
אכן קרב קשה

אישה דאגנית מול כוסית צעירה.

מזל שהזקנה שכחה את מה שהצעירה עוד לא יודעת
(אלוהים יודע מזה, אבל העיקר שיש)

אני מהמר על נוקאווט זריז של הכוסית ושום ריצה מבוהלת הביתה לא תגיע

ומה יהיה אחרי

שהכוסית הבלונדינית והאטרקטיבית בת ה-23 תגמור את סיבוב ה- SHUGAR DADDY על בעלה החוקי של פותחת השירשור?

אייבורי

New member
כלום לא יקרה

ראשית עכשיו נורא אופנתי זקן וצעירה אם לא שמת לב
יש כאלו שהגדילו לעשות ראי ערך רמי קלנשטיין.
אחרים פשוט מוצאים צעירה חדשה או בוגרת יותר אבל כיפית.

בכלל, לא שמת לב שדאגה מסודרת לעתיד זה הובי נשי ?

כיוון

שמעולם לא היית כוסית צעירה ולעולם לא תהיה זקנה דאגנית, לעולם גם לא תדע מה שכחו נשים ומה עדיין לא יודעות הצעירות.
לא לכל שיחה חייבים לדחוף את האף.

לגברים יש היגיון משלהם ואני קטונתי, לא מתעסקת איתו.

לבלונדה כוסית יש בהחלט זכות משלה (ומי אני שאלין) אבל לפעמים לפעמים, אחרי שנגמר התרכיז מבינים שזיונים זה לא הכל. מה שאני בעיקר מציעה לה זה לוותר על הטרחנות הדאגנית ולטפח את כוסיותה, יותר עדיף בכל מקרה.

אייבורי

New member
באמת

לא היו לי כוונות להיות כוסית צעירה (הלוואי) ובטח לא זקנה דאגנית (ישמור השם) אבל אין לי ספק שבסיס ההשוואה אידיוטי.

היא לא יכולה לנצח את הצעירה בכוסיותה, כדברי CK "יאנג פוסי סמל גוד".

אבל היא יכולה להיות אטרקטיבית לא פחות, לא כי היא כוסית אלא כי היא מעניינת, תומכת, בשלה עמוקה ויודעת למצוץ.

אל תצטער

זה חתיכת תפקיד, להיות כוסית, ולא תמיד הוא רק מהנה...

מסכימה איתך שדרוש יותר דיוק ושאטרקטיביות שכוללת את כל המרכיבים שהזכרת זה לגמרי לגמרי גוד אינף ואף למעלה מזה.

אייבורי

New member
מה קרה לך

אם הייתי כוסית צעירה, הייתי הכי זונה שרלילה בשכונה.
ככה לעת זיקנה הייתי יכול לכתוב את הספר
זכרונותיה של כוסית.

בכלל, נראה לי כיף להסתובב עם ציצים זקורים ולסובב ראשי גברים
[במיוחד זקנים קלישאתיים]

"ברור שההחלטה היא שלו ולא שלי"

לי ברור דווקא ההיפך, וכך גם הגבתי לך- שאת צריכה להחליט.
למה ברור לך שההחלטה היא שלו? האם רק הוא בזוגיות הזו, או שניכם?

אייבורי

New member

התאהבות

לבעלי מאוהב באחרת, אני בעד טיפול זוגי שיבהיר לשני הצדדים מה קרה לאהבה שהייתה ביניכם. רוב בני הזוג לא ממהרים להתגרש ומוכנים לנסות טיפול שפותח נתיבים ש"יבשו", אני מאחלת לכם כל טוב חיה ולטון

הוא לא מוכן ללכת לטיפול

ולכותבת מלמעלה תודה, לרגע לא חשבתי לקחת מאהב. הייתי רוצה שבעלי יהיה המאהב שלי ולא אחר. היום לאחר 5 ימים אני חושבת שהבעיה בעיקרה היא שהוא לא מבין את הבעיה, ממשיך לטעון שלא עשה כלום, שלא יכל לשלוט על המצב והרגש. אני מנסה, לקחת את היום כיום ולהתמודד... מצד אחד לא רוצה להלחיץ אותו מצד שני רוצה שהכל יעלם...
תודה לכל המגיבים, טוב לשמוע דיעות וחיזוקים. מסתבר שאני לא הראשונה וכנראה לא האחרונה שזה קורה לה... ואכן הייתי מעלה שאמרה תמיד שלי זה לא יקרה.

היי,
קודם כל קבלי חיבזוק ענק.

תקופה לא פשוטה לפנייך.
את לא צריכה לקבל עכשיו החלטות הרות גורל, תני למידע לשקוע כמה ימים, כמה שבועות, ואז תחליטי מה את רוצה לעשות.
לדעתי, הליך השיקום שלך (שיימשך כמה שנים) צריך לכלול גם בדק בית- איך זה קרה מתחת לאף שלך? איפה את היית? מה גרם לזה?
אבל לא עכשיו. כעת תיעזרי בהרבה גלידה וחברות טובות.
עוד שבועיים-שלושה תתחילי לחשוב על תיקון הקשר או פרידה. ההחלטה הזו לא דחופה כלל, והפגיעה והכעס שלך הולכים לגדול לפני שהם יקטנו לצערי.

סבלנות יקירתי.

למעלה