בעלי לא שם עלי יותר.

דובית6

New member
בעלי לא שם עלי יותר.

אחרי 3 ילדים משותפים ו 10 שנות זוגיות אני מרגישה לאחרונה שבעלי לא שם עלי יותר. מאדם שמעריץ את האדמה שעליה אני הולכת, לאדם למחפש אותי על הקטנות. השינוי די פתאומי (לא תהליך של שנים או חודשים), אין לי מושג מה הסיבה אבל אין לו סבלנות אלי, הוא עוקץ ואפילו מזלזל (גם קצת ליד אנשים)ואני מרגישה שהוא לא סופר אותי. הפסיק להקשיב לי לגמרי (אני לא צמצליחה לדבר איתו על שום נושא) הוא שומע רק את עצמו.
כואב לי מאוד. אני לא יודעת איך לאכול את זה. אנחנו חיינו טוב כל השנים. קשה לי להניח את האצבע. לא נראה לי שיש לו משהי. חשבתי אבל שיתכן שיש לו איזה מעריצה בעבודה שאולי קצת גורמת לו להיות זחוח.
ניסיתי לדבר- אין עם מי. אי אפשר לנהל שיחה, כמעט על כלום. גם זה הקצין.
פעם הייתי בעיניו אלת היופי (גם בתקופות לא הכי טובות שלי), היום אני מקבלת מחמאות מכולם ורק בשבילו הפכתי להיות חסרת פרופורציות. אין לי מה לשאול אתכם. אני פעורת פה. לא מכירה מצב כזה. לא יודעת איך להגיב לזה.
רק לידיעה- אני לא שיניתי שום דבר ביחסי כלפיו וזה לא שהוא מגיב לשינוי שלי.

משהו בטוח מפריע לו

ואיכשהו הוא לא מצליח להבהיר לך או שאת לא מצליחה להבין מה זה אותו המשהו.
תנסי להתכתב איתו, תנסי להציע לדבר עם יועץ ואם כל זה לא יעבוד תצטרכי למצוא משהו "לשבור את הכלים" ולזעזע את המערכת, הרי יש גבול לכמה זמן אפשר להשאר באוויר עם חוסר וודאות.

בשום אופן לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אל תמאיסי עליו יותר,פשוט תני לו מה שהוא רוצה והכל יהיה טובבבבבב,כגבר באותו מצב בולללל,בהתחלה שקראתי תהייתי לרגע אם לא אישתי כתבה פה....(אל תדאגו-זה נראה שאין סיכוי....)

אין לך מושג מה הסיבה

וגם לנו כמובן אין.
אם היית יודעת את הסיבה, אולי היית פועלת .
ואולי לא . אין לי מושג גם מי את. אני רק יכול לשער שאת עוברת תקופה מאוד לא קלה.

כשלא יודעים נשאר לברר או לשער .
אפשר לחשוב על שני כיוונים:
האחד- זה קשור אליך. כלומר, הוא נפגע ממך או "מאס בך" , חדל לאהוב ו/או להמשך. למרבה הכאב, דברים כאלה קורים.
והכיוון השני- קורה משהו בחייו שמתורגם גם לשינוי יחסו אליך. משהו מטריד או מרגש אותו, אולי אפילו אשה אחרת. כן, גם דברים כאלה קורים, וגם זה למרבה הכאב.

עכשיו תחשבי מה היית עושה לו ידעת את הסיבה.
גם פה אפשר לחשוב על שני כיוונים:
להמנע מפעולה, להתעלם, לא לדעת איך להגיב, כמו שאת היום ,"פעורת פה".
והדרך השניה היא לפתוח את הדברים . קוראים לזה להתעמת.

לכל צורת פעולה מתלווה סיכון ומתלווה סיכוי.
במה את בוחרת?

מאחל לך שתמצאי את הדרך לקבל את האהבה והיחס הטוב שאת ראויה להם.

סטנגה Joe

New member
בכל זאת

נראה לי שחסרים פרטים.
ניסים ונפלאות הם די נדירים.
תחשבי טוב מה קרה, מה יכל לגרום לו לשינוי מגמה שכזה.

אייבורי

New member
בואי נשים אצבע

במשך שנים הוא העריץ אותך
את אמרת לו מה לעשות והוא עשה
בקיצור
נשבר לו הזין שאת הבוסית שלו.
[תשמעי, גם בני ישראל יצאו לחופשי ממצריים וגם פרעה היה בהלם וטען שהם הסתדרו מצויין ]

בתכלס, מכאן זה הולך להגמר בבכי

דובית6

New member
מאיפה הגעת למסקנה?

ממש לא היה משועבד לי.אני אישה מסורה, אוהבת מפרגנת. תמיד הייתי. הערצה לא נבעה משום שיעבוד. בחיים לא דיברתי אליו לא יפה. תמיד הוא קיבל ממני את כל הכבוד. רק הנאות. אם כבר משהו יותר ״עבד״ זאת אני הייתי ונשארתי.
לאחרונה החלה תחרות סמויה בננו. שנינו מתכוננים למרוץ בספורט. אנחנו רצים למרחקים ארוכים. אני נתתי קפיצה אדירה אחרי שילדתי ונחתי יותר משנה. לגוף כנראה זכרון משלו, רצתי מהר מידי מרחק גדול מידי. סביב התחביב שלנו צצה תחרות שלא הייתי מודעת לקיומה למרות שרתנו בעבר. זה השינוי המרכזי . נשמע דבילי? נכון. גם לי.

אייבורי

New member
תשמעי

זה נשמע לך דבילי והאמת גם לי
אז כנראה זה באמת דבילי
[בטח לא רלוונטי לבעיה האמיתית שלכם]

את בטוחה שגם לו היה כל השנים הללו כיף, דבש ושושנים ?
[אולי תביאי אותו, נשמע מה יש לו לומר]

דובית6

New member
האמת היא שנראה לי שגם הוא יאמר את זה

והסיבה שאני כותבת כאן זה שאולי הוא יקרא את זה כשיתקל באייפון שלי. אין מצב שהוא יכתוב כאן. למה שלא תאמין לי? איזה סיבה יש לי לכתוב כאן משהו אחר מהאמת. לא נעים לי לכתוב על עצמי אבל אני מניחה שרוב האנשים חושבים עלי שאני אדם מקסים. מאוד נוחה, לא ביקורתית, רואה בחיים את חצי הכוס המלאה, נאמנה לקרובים לי. נשמע לא צנוע, אל דאגה יש לי חסרונות; אני חיה במתח גבוה, לא רגועה במיוחד העיקרית שסובלת זה אני, אני סובלת מעייפות כרונית (נרקולפסיה) לא סתם פינוק, אני רגישה מידי. עדיין- זה לא משנה בחסרונות והיתרונות תמיד היו שם. מה שהשתנה זה היחס אלי. אולי סתם נמאס לו ושחוק לו. גם לי קצת נשחק עם השנים אבל עדיין אני אוהבת אותו. ניסיתי לשאול אותו כמה פעמים, אני לא בקטע של חפירות. אין עם מי לדבר. בזמן האחרון הוא מקשיב רק לעצמו, תמיד היה ככה אבל לאחרונה זה ממש החריף. אי אפשר לנהל שיחה ברמה כזאת שכל פעם הוא מסיט את השיחה לכיוונים אחרים.!
מוזר שדווקא מהגבר

אייבורי

New member
האמת

כולנו חכמים וכולנו יודעים את התורה
אבל האמת איננה אבסולוטית כמו שנוטים לחשוב
[מומלץ לראות את רשומון]
אני בטוח שבאמת שלך, את מקסימה נחמדה ואפילו הדפקטים שלך סבירים.
אבל זה לא מחייב את האמת של בעלך.
[אולי דברים אחרים מביאים לו את הסעיף]

שנית, תנסי ללכת עם עדש בנעל, בקילומטר הראשון הוא זניח
כמעט לא מורגש
אבל אחרי יום שלם עם עדש בנעל, את תגיעי למצב שבו את מוכנה לרצוח.

אולי הדפקטים שהיו תמיד, הגדישו את הסאה וכרגע הוא במצב נפיץ.

אם את באמת רוצה לתקן את המערכת בינכם
את צריכה לצאת ממצב הפגיעות, העלבון והנרקסיסטיות שלך
להתעלם לגמרי מכל העלבונות שלו ולנסות להקשיב לו
להקשיב למה שמציק לו.

כשתדעי יהיה יותר קל.

אולי תציבי עובדה ותקבעי "דייט"

יכול להיות שדווקא במקום שהוא לא הבית, בלי הילדים... תצליחי לערוך שיחה בלי הסחות

chenby

New member
נשמע לי שמה שאת צריכה זה

להתחדש.
פשוט תמצאי דרכים להתחדש. להיות חדשה לעצמך, לבעלך, בשגרה..
שגרה זה פיקציה. אם אנחנו דואגים להתחדש כל כמה זמן. כמה שאפשר.
השנה החדשה מתחילה עכשיו, במוצאי יום כיפור, תנצלי את הלך הרוח ותתחדשי יחד עם כולנו. :)
אמן ותצליחו.

דובית6

New member
בהודעה הקודמת שכחתי להוסיף

שאתה נשמע מזה משועבד, ממורמר, אתה בטוח שלא אתה העבד???
איזה בכי? מי בוכה? חבל שזה עומד להיגמר אנחנו זוג סבבה. אבל ממש לא הייתי בכיוון של בכי. גם ההלם לאט לאט מתפוגג.
גמר חתימה טובה לך
מקווה שתתגבר

דובית6

New member
עקב יום כיפור המדשדש הסליחה מתקבלת

זהו פורום תמיכה וההודעה שלך לא הייתה תומכת, אולי קצת נעלבתי.

למעלה