בעלי לא רוצה...

בעלי לא רוצה...

תמיד שמעתי סיפורים על מקרים שהבעל רוצה לעשות אהבה כל לילה והאישה עייפה, או שסתם הוא דורש יותר ולה לא תמיד יש חשק / כוח להענות לו. שמעתם פעם על מקרה הפוך? אני יודעת שהוא אוהב אותי, וברור לי שאין לו מישהי אחרת. הוא פשוט מגיע שפוך מעייפות מהעבודה, וצריך לקום בבוקר מוקדם, שאין לו כוח אליי... מה עושים??

maof

New member
אולי.............

תחליטו בינכם שיום אחד בשבוע....... רק עבורכם ..... מעוף

הלוואי שהיה לו יום בשבוע!

בד"כ אפילו בסופשבוע הוא עובד , או משלים שעות שינה... אני לא יודעת מה לעשות! אנחנו לא מצליחים לצאת לחופשה כבר כמעט שנה!!

לא חדש

אין שום חדש בדבריך, ולפליאה שלך על שמדובר בגבר ולא באישה אין מקום. החשק באשר הוא חשק, הוא נחלת כל אדם באשר הוא אדם. ולעניינך? מה פשוט מאשר לצאת למלון, לחופשה משותפת, ובקיצור לשנות את הסביבה כך שהסיבות הניטענות לא תתקיימנה. היה וגם זה לא יעזור- כלומר גם במלון בחופשה ובכל מקום שבוא הסיבות לא קיימות אך התופעה מתקיימת, הרי זה מצביע על בעייה האם הוא חש תשוקה על ידך? האם יכולותיו הן הן הגורם? בלחש בלחש גם אוסיף- אם מדובר רק באי התאמה של תדירויות- יש תחליפים מלאכותיים, אפשר לרכוש אותם גם באנונימיות, וכך לבצע "השלמות" והכל יבוא על מקומו בשלום לא להיתבייש. בהצלחה.

הפיתרון הנכון

ידוע שגבר בשיא אונו בשעות הבוקר המוקדמות מאוד קומי בארבע או חמש ותתחילי לעבוד על גופו את העייפות הוא ישכח ועשית לו את היום והוא ייחכה לפעם הבאה סקס נעים

seeyou

New member
..להכנס ל"נעלין"...../images/Emo54.gif

האם מה שאת מרגישה זה שאת רוצה אותו בגלל שאת אוהבת אותו או בגלל שאת מרגישה את הצורך באבר שלו. אבר מינם של הגבים הוא "קצת" שונה מהאבר מינם של נשים!!(זה חדש לך?) - הוא פשוט מגיע שפוך מעייפות מהעבודה - וצריך לקום בבוקר מוקדם - אין לו כוח אליי את באמת מרגישה את הצורך ליחסי מין כול יום? בדרך כלל זה נעשה בתדירות של כ-3 פעמים בשבוע....כפונקציה של גיל+תרגיל!

מי ביקש כל יום?

אני מדברת על זה שלפעמים עובר גם שבוע - שבועיים עד שאנחנו נכנסים למיטה יחד, בשקט ושלווה. ברור שאני זקוקה לו, לאהבתו, לחום הגוף שלו וממש לו מדובר כאן על חסך מיני, אלא ריגשי!!

למעלה