בעלי לא אנס

בעלי לא אנס

אמרה אישתו של הקצין המואשם באונס. מה דעתכם? האם האישה באמת יכולה לדעת דבר כזה על בעלה? או אולי, אדם יכול להראות פאן אחד שלו לאישתו, ופאן אחר לאחרות?

S i r i u s

New member
לדעתי

אם ממש מכירים את בן הזוג אז יודעים. ברור שיש הרבה הכחשה וכעיוורון מסויימום כשמדובר בבן אדם שאוהבים אבל בסופו של דבר, עמוק בפנים יודעים.

ענתי 10

New member
נבהלתי לרגע מהכותרת ../images/Emo6.gif

לדעתי אישה ממש אבל ממש לא יכולה לדעת מה עושה בעלה. יש אנשים שקופים, וכל מעשיהם כתובים להם על המצח, אבל אלה שבוגדים ואונסים וכל מיני פושעים אחרים לדעתי בהכרח דו-פרצופיים.

גם אני נבהלתי מהכותרת

איך אני יתחיל ???? לאנסים אין קרניים על הראש אין להם מבט אחר אין להם הליכה משונה הם יכולים כל אחד שאנחנו מכירים, זה שיושב לידינו בעבודה, המוכר בסופר, השכן ממול, הגיס, והאח וזאת הבעיה שלא ניתן לאתר אותם וזאת הבעיה שתמיד זה מי שממש לא נראה כאילו.... אני לא אומרת שהוא אנס או לא אנס אבל אין לדעת בודאות מי יכול להיות מקווה רק שזה יהיה תמיד רחוק מאיתנו רחוק מכולם

Miss פטל

New member
אי אפשר לדעת..

היו מקרים שהאנסים היו בעלים למופת ואבות טובים לילדים וכולם היו בשוק ובכלל לא ציפו מאותם האנשים לכזה דבר

לימור029

New member
אם אין לו פיצול אישיות אז כן, אישה

מרגישה את בעלה. אני אישית קוראת את בעלי כמו ספר פתוח ויודעת עליו דברים שהוא לא יודע על עצמו.

ממש לא נכון

יש אנשים שלא תאמיני עליהם יש גברים שבחוץ הם מדהימים ובבית הם אלימים וקשים יש גברים שבחוץ הם עדינים ובבית משליטים טרור ויש גם נשים כאלה את אף פעם לא יודעת מי הוא האדם בבית שלו, וכנ"ל הפוך בחלק מהמקרים אפשר לקרוא את הכתובת על הקיר אבל יש הרבה מקרים שלצערנו ניחנת לנו הפתעה...... ועובדה שזו הבעיה העיקרית שאנשים לא מאמינים איך אדם כזה מיוחד שהם מכירים עושה דברים נוראיים כמו אלימות, אינוס, פלילים וכו'.

לימור029

New member
לצערי אבל באמת לצערי אני כן יודעת

לזהות,בגלל זה החלום שלי הוא ליהיות חוקרת אני יודעת שאני יהיה מעולה בזה.

גם לצערי ובאמת לצערי

אני גם יודעת אי אפשר לזהות אותה שהרי אם היה אפשר היה אפשר גם להימנע מזה לפעמים זה מגיע מהבן אדם הכי לא צפוי באדי

ניסיתי לחשוב עלינו בקטע כזה

ולי ברור שאני הייתי יודעת על בעלי. כי אונס הוא פשע של אלימות, לא מין. ובעלי פשוט לא מסוגל להיות אלים. אני חושבת שאישה שמכירה את בעלה ולא טומנת את הראש בחול, יכולה וצריכה לדעת.

Miss פטל

New member
אבל היו כתבות על זה

שאלו אנשים חולים וכנראה בעלי פיצול אישיות שבבית הם אנשים טובים ורגועים ובכלל לא אלימים ובחוץ כשהם רואים "קורבן" את חוטפים קריז..לא יודעת מה..מפחיד לגמריי שככה אי אפשר לדעת מי זה וזה יכול להיות בן אדם שקרוב אליך
אני לא הייתי בסיטואציה כזאת, תודה לאל, ולא יכולה לתאר לעצמי אם אפשר לדעת או לא, אבל אם אומרים חוקרים שאי אפשר לדעת וזה בא מאנשים הכי לא צפויים, אז כנראה שבאמת אי אפשר לראות על הבן אדם..

ולי נראה שמקרים של פיצול אישיות

כל כך קיצוני הם לא שכיחים. לרוב באדם "נורמלי" האישיות באה לידי ביטוי בחיי היום היום. אין הרבה אנשים שהם ד"ר ג'קל ומיסטר הייד בצורה מוחלטת.

זה לא קשור לפיצול אישיות

זסה יכול להיות אדם משכיל, אדם בעל עמדה בכירה, אין כל קשר יש גברים שזוהי הסטייה שלהם אני לא אומרת שחלק הם חולים ופגועי נפש אבל ישנם גם אנשים רמי מעלה שחלק מהסטייה שלהם זה אינוס לצערנו יש גם דברים כאלה

maybesure

New member
בוקר אור

אונס הוא עבירת מין, עפ"י החוק, אבל בבסיסן חלק גדול מעבירות המין גם הטרדות, הן הוכחת עליונות וכוח. הן מבטאות את הצורך בשליטה. האנס מנצל את חולשת הקרבן כדי להוכיח שליטה במקום בו הוא יכול להוכיח. מאוד ייתכן שהקצין ועוד אנסים שכמותו כלל אינם אנשים אלימים בתחום המשפחה שלהם, אולי שם הם אפילו פחות יכולים להוכיח כוחניות-במקום בו נדרש מהם יותר שיתוף וחלוקת נטל. את התסכולים הם מוציאים הרחק מהמשפחה. לכן ייתכן מאוד שאשת הנאשם לא יכלה אפילו לנחש. קשה לי להאמין שמישהי שבעלה אנס ותדע על כך-תתן לו גיבוי בעיקר מהסיבה שיש כאן בגידה הן מינית והן אמון. מובן שהצורך להוכיח שליטה בדרך זו הוא חולני וראוי להענשה וטיפול, אבל בהחלט ניתן להסתיר התנהגות כזו, במיוחד במסגרת שירות הבטחון בו נשמרות כל מיני מסגרוות סודיות וממש לא בעיה לפברק כל מיני "משימות" אשר בעטיין לא מגיעים הביתה כמתוכנן.. מציעה לא לומר "אם הבעל שלי היה.. הייתי יודעת.." אין כזו החלטיות בנושא-אבל צריך לשמוח שהם לא כאלה!

OK, שכנעתן אותי

למרות שיש נשים מעלימות עין מדברים נוראים כמו אב שמתעלל מינית בילדיו. ואל תגידו לי שאת זה האמא לא יכולה לדעת !

maybesure

New member
מסכימה איתך

האמא יכולה לדעת אם היא רוצה להיות מודעת.. דברים שמתרחשים בתוך הבית שונים מעט מדברים המרחשים מחוצה לו, ועם זאת, ניתן להסתיר לזמן מה גם עבירות הנעשות בתוך תחומי הבית. לכן נשים, כנראה, דרוכות יותר (יש גם נשים מתעללות, וכאן נדרשת דריכות מצד האב). מי שטוענת ששנים לא ידעה על התעללות בילדים בתחומי ביתה-לדעתי פשוט עוצמת את עצמה לדעת. לגבי התעללות בילדים-ניתן להרגיש גם בשוני בהתנהגותם, וכאם המכירה את ילדיה היא חייבת להיות בעלת יכולת הבחנה. שלא נדע

למעלה