בעלי כלבים שימו לב...

aשרון

New member
בעלי כלבים שימו לב...

בעלי כלבים, שימו לב, גניבת כלבים בחוף עלמה ביץ' בתל אביב -
הערב חוויתי חוויה מטלטלת; החוף הדרומי הזה בתל אביב מארח הרבה מאד אנשים, בעיקר בימי שישי. לפנות ערב הייתי בחוף כשלפתע ראיתי ילד, אולי בן 7, גורר אחריו כלב שחור גדול בקולר. משהו נראה לי מוזר. הכלב לא נראה שייך לילד. עקבתי אחריהם והם התרחקו במהירות לכיוון המדשאות והמשפחות שהתאספו שם. ביקשתי את עזרת הסובבים עד שמישהו הפנה אותי לילד מרוחק.

ביקשתי את הכלב וטענתי שהוא שלי. הילד נתן לי אותו מייד (אולי בגלל שפחד מהפקחים שהיו שם). החזרתי את הכלב לחוף והלכתי לאורכו עד קצהו הדרומי. כמו שחשבתי, הכלב רץ אל בעליו, שחשב שהוא משחק עם שאר הכלבים שהשתובבו על החוף.

זו באמת היתה שמחה גדולה אבל כששבתי למרכז החוף, ראיתי את הילד עם ילדים נוספים, מנסים לקחת משם גולדן גדול. הבעלים חשבו שהילדים משתובבים אבל לאור אזהרותיי הרחיקו אותו משם מייד. כנראה שזה עניין שיטתי כי הם הולכים רק על כלבים גדולים. אולי הכוונות אינן זדוניות ואולי כן, בכל מקרה הכלבים שם עלולים פשוט להיעלם לכם. היזהרו עליהם בבקשה.

מתוך הפוסט הזה: [URL]https://www.facebook.com/liatzand/posts/10153535214454470?pnref=story[/URL]
 

Acoustic 3

New member
אוי ואבוי

איזה חוסר רחמים כלפי הכלבים והבעלים שלהם.

מיד כשקראתי את ההודעה הזאת הלכתי להביא את הכלב שלי ששוטט לו בגינה כמו בכל בוקר.
אני אף פעם לא הולך איתו בלי רצועה, אבל ממש קשה לי לדמיין שמישהו פשוט יקח אותו ממני. הוא ממש כמו משפחה ואנחנו כולנו משוגעים עליו.


הנה הוא פה, מסתכל עלי אחד הבקרים של תקופת הבחינות. החדר מבולגן בהתאם לתקופה.


 

mountain0goat

New member
ג'יזס!

אצלי חטיפת כלב זה כמו חטיפת תינוק. על כל המשתמע על עונש לעבריין.
 

aשרון

New member
אני סבור...

שכנראה ערבים מיפו לוקחים את הכלבים וסוחרים בהם, למטרת תחרויות כלבים אכזריות או בשביל הפרווה.
זה רק מחדד את העניין שיש להרים את מעוטי היכולת כדי שלא יזיקו לחברה, לרוב הם פונים לביצוע מעשי פשע כדי להתפרנס ולשרוד.
להרים אותם ע"י שרותי חינוך, תעסוקה, חברה וכו', כדי שלא יעשו דברים כמו לגנוב כלבים בשביל כסף.
 
צריך להיזהר ולשמור על הכלבים שלנו

לא ייאמן מה אנשים יעשו בשביל כסף.
מקווה שהכלבים שכן מצליחים לקחת לא סובלים.
 
למעלה