בעלי חיים לבנים

Alady insane

New member
בעלי חיים לבנים

רוניתוש כרגע סיפרה על פרפר לבן שהופיע ליד חברתה כאשר נכנסה לבין קברות לבקר את אביה המנוח, ואותו פרפר עקב אחריה כל הזמן הזה. אני רוצה לספר שני סיפורים אישיים: פעם אחת נשארתי בחוות סוסים עם מאוחר מאוד. אמא שלי דאגה שאני אצטרך ללכת לבד הביתה בשעה כל כך מאוחרת אך לא יכלה לעזוב את הבית כי אח הקטן של ישן. באותו לילה שחזרתי הביתה הופיע כלב לבן יפייפה לידי, ממש בחוצות החווה. להפתעתי הוא פשוט החל ללוות אותי. הוא הלך איתי כרבע שעה את הדרך לבית שלי. הוא הגיע עד לכניסה ממש. יותר לא ראיתי אותו בחיים. הסיפור השני הוא על חתול לבן בשם נאג' שהגיע לביתם של דודתי ודודי זמן קצר לאחר החתונה. הם זוג שהתקשה מאוד להביא ילדים. ברגע שהצליחו להביא את ילדתם הראשונה החתול נעלם ומעולם לא נראה יותר. אני לא רוצה לקבוע פה שום דבר... אבל לדעתי אלו "צרופי מקרים" מוזרים ביותר. קשה להתעלם מהעובדה שאלו כולן חיות לבנות שליוו בני אדם בשעה שניזקקו לנחמה או עזרה... מה דעתכם?

זה הכול גנים

אני לא רוצה להישמע כמו המדענים שאחרי שראו רוח בעצמם אומרים שזו סיבה מדעית וזה מזג האוויר או משהו... חיות לבנות מקבלות את צבען מהגנים של ההורים...אומנם ישנם חיות שקיבלו צבע לבן והתייחסו אליהן כמו אל...כמו הבאפלו האינדיאני אבל זה חיה שאין לה צבע לבן בעיקרון אז בגלל זה היא הייתה מיוחדת...אבל את כלבים וחתולים לבן הוא צבע מאוד נפוץ...למשל כלב הרים פיראני תמיד יוצא לבן...למה? כיוון שאבותיו חיו תמיד בים ליד אוסטריה ועקב האבולוציה הם קיבלו מהקור צבע לבן [תאמינו לי שזה נכון מומחה הסביר לי על זה שעה] וחוץ מזה כלבים מלווים אותי כול יום הבייתה... הם ח-ב-ר-ו-ת-י-י-ם או שהם סתם מחפשים בעליים...בקשר לחתול לא יודע מה לומר לך אבל זה צירוף מקרים! לא צריך בגלל כול שטות לחשוב על משהו מיסטי...למשל היום ראיתי איגואנה ברחוב והתחלתי להתשעל אחרי זה בגלל שאומרים שהאיגואנה היא חייתו של השטן [ברור לכם שזה סתם דוגמה כן ושזה לא נכון?] והסיבה האמיתית שאני משתעל היא שאני חולה

Alady insane

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

בסדר...אבל אותי *אף פעם* לא ליוו כלבים הביתה. כלבים שהולכים ברחוב בלי בעליהם לא נפוצים אצלנו בכלל. בעיקר לא מאותו סוג שליווה אותי הביתה- שכן הוא עולה הרבה מאוד כסף. הוא מהסוג הגדול עם המון המון פרווה ועיניים קטנות ושחורות כמו חרוזים. שכחתי איך קוראים לו. בכל אופן, אני רק מצביעה על המקרים האלו. אני מקבלת את האפשרות שאלו סתם צירפוי מקרים..ואולי מצד שני יש אפשרות אחרת. מישהו חושב כך?

צירוף מקרים אולי,עניין של אמונה

כמו כל דבר זה תלוי באיך שהבנאדם רוצה להסתכל על הסיטואציה לפעמים זה נותן תחושת ביטחון שיש משהו שכביכול שומר עלינו מלמעלה

למעלה