בעלי וורקוהוליק!

israelaa

New member
בעלי וורקוהוליק!

חברים אנא עצתכם , בעלי עובד כל יום מ 7.00 בבוקר ועד 20.00 בערב. כולל יום שישי עד הצהריים . הוא אוהב אותי אהבה עזה , אותי ואת הילדים , אנו נשואים שנים רבות . גם אני עובדת משרה מלאה , בעלי חוזר הבייתה הרוג מעייפות. מעולם הוא לא הביט הצידה לעבר אישה אחרת, רק עבודה עבודה עבודה שלא יחסר כסף שלילדים יהיה כל מה שהם צריכים . הוא עושה גם קניות גם את כל המטלות . לכן מרגישה אני מפלצת - למה אני כל כך כועסת עליו ? הרי הוא עושה את זה לטובת המשפחה? הדבר מתקיים במתכונת זו מעל עשר שנים נמאס לי!! האם אני באמת כזו כפויית טובה??? בזמן האחרון עולות בי מחשבות בגידה, אני מוצאת עצמי מצוטטת יותר באינטרנט מנסה לאתר חברים לשעבר וכו´ ואני לא כזאת , אני אישה מאוד ביתית אבל כנראה שאני רעבה למעט יחס ושיגרה הורגת אותי !!!!!!! ולא שאני לא מזהירה אותו שאני לא יכולה יותר ללחיות כך ...........והוא שוב מסביר שאין ברירה כדי לשמור על רמת חיים נאותה,,,,,בלה בלה בלה |נמאס ליייייייייייייייייייייייייי|

ליLו

New member
ספרי לו על הרעב שלך ליחס

זה אמור להחזיר אותו הביתה בזמן לפני שיקרו הדברים שאליהם את רעבה ובקיצור דברי איתו על הכל בפתיחות וספרי לו בדיוק מה עובר עליך...

קחי ת´כסף שלו ותחגגי! ../images/Emo137.gif ו..

love yourself alittle

הכל לטובת המשפחה....

הבעל שלי עבד יום יום מהשעה 15:00 אחה"צ עד השעה 5:00 בבוקר היינו מתחלפים במשמרות... בשיטה של המיטה חמה אני יוצאת לעבודה והוא נכנס למיטה וכמוך מצאתי את עצמי באינטרנט, בצ´טים וכו´ וגם אני חייתי במן בועה של עבודה בית ילדים והייתי ריקה מבפנים כשאמרתי, צעקתי, ביקשתי... אמר שהכל למען הילדים, הבית המשפחה היום אני בתהליך של גירושין תתעוררי, ביקשי ממנו להפסיק, אם יהיה פחות זוג נעליים פחות ג´ינס למען הזוגיות שלכם... תאמרי לו, בקשי ממנו, צעקי לו, שאת רוצה אותו בבית א י ת ך !!!

maof

New member
ישראלה...........

תיקראי את תשובתי לרמזורית........ עשי את הדבר הנכון לפני שהדרך חזרה קשה מידי..... אל תוותרי !!! ואל תגידי שיהייה !!! מעוף

system 1

New member
להתחיל בערב אחד בשבוע

תגלי לו את שאת מרגישה בפנים - כמובן בצורה עדינה, לא לתקוף את זה שהוא עובד המון שעות, פשוט, לומר לו "בבקשה בו נקבע לצאת לבילוי פעם בשבוע" כל סוג שהוא - ללכת על חוף הים, לטייל בקניון, סתם לצאת לקפה ... אבל חשוב לא בסוף שבוע באמצע השבוע זה ישבור את השיגרה זאת התחלה (תנסי לא להיגרר לחיפוש בחוץ\נט - זה יכול להפוך להתמכרות) בהצלחה,

למעלה