בעלי ואני

t e r r a

New member
בעלי ואני

אנחנו זוג הנשוי כבר 25 שנה לאחרונה בעלי טוען שבגדים סקסיים לפני אינם מגרים אותו יותר ובכלל הסקס זה לא כמו שהיה פעם....על אף שני יודעת שהוא אוהב אותי הוא גם לא אונהב יותר לשתות קצת יין לפני... כי הוא טוען שזה לא מתאים לו יותר. האם אני צריכה לחשוב שיש לו מאהבת. שוחחנו על ה והוא אמר שטוב לו ככה. ואם אני לא מתחילה איתו אז לא קורא שום דבר . אמנם מפעם לפעם זה קורה אבל לא בהתרגשות של פעם, אני שנחשבת כסקסית אבל הוא טוען שאני עליתי קצת במשקל וזה לעפמים מפריע לו האם יש לו מאהבת חושבים???????הוא אוהב שאנחנו יוצאים ביחד ועושים בכלל דברים ביחד אבל בחלק הזה אני חושבת שיש בעיה אנחנו גם הרבה לבד בית בלי הילדים ובכל זאת מה קורה כאן?

seeyou

New member
זוג הנשוי כבר 25 שנה ../images/Emo24.gif

כול הכבוד! לא הרבה זוגות מצליחות להיות ביחד כול כך הרבה . הסקס זה לא כמו שהיה פעם? לא ברור לך? אצל גבר בגיל הזה מתחילה תקופת הסתיו יש לו הרבה התקפי זעם בין המצוי לרצוי.. "ואם אני לא מתחילה איתו אז לא קורא שום דבר" כול הכבוד לך...תמשיכי.. תמיד בזוגיות יש אחד המוביל והאחר הנגרר התרגשות של פעם? חשוב התרגשות של היום-ואם את סקסית ורצון תוכלי לשפר את ההרגשה של עצמך כפי שמתאימה לגילך... יוסי

מממ... חשבתי על זה

כמה שעצוב לאמר את זה.. אולי הוא כבר לא נמשך אליך , יש דברים כאלה זה לא בהכרח אומר שהוא בוגד בך... אל תתחילי איתו את הסקס... ותבדקי אם הוא בכלל לא מתחיל איתך.. אני אומרת לך- גברים לא יכולים בלי סקס כמה חודשים... אם לא קורה כלום את יכולה לחשוד בו שהוא בוגד בך. או שהוא פורק את זה במקומות אחרים... אם כך אל תפרקי את זה אבל תרשי לעצמך לקבל את מה שמגיע לך... והחיים שלכם יהיו אומללים- כל אחד עושה מהצד... חשוב לדבר על זה עם בן הזוג בהצלחה

biolimor

New member
חושבת אחרת

לדעתי אין כאן מקום "לבדוק אותו" את לא חוקרת פרטית וזה לא נראה לי יאה... כמה חודשים התנזרות ואם ואולי... פשוט תדברי איתו! למה אתה לא יוזם? הייתי שמחה אם היית יוזם יותר...וכאלה יש תקופות במיוחד אחרי כ'כ הרבה שנים יחד אני לא חושבת שיש לו מאהבת רק בגלל הסימנים האלו אם הוא היה עובד עד אמצע הלילה וחוזר עם ריח של בושם נשי- וואלה בסדר... come on זה בעלך - אולי אני נאיבית אבל להתחיל לחשוד אחרי כ'כ הרבה שנות נישואין- זה לא בריא בהצלחה

s h o o s h a

New member
שיגרע

אחרי 25 שנות נישואין, מניחה שעם כל העליות והירידות שיש בחיי הנישואין אבל הצלחתם לגדול ולהתפתח יחד, זה לצד זה ולהקים משפחה. היום, לדעתי, לאחר שנאלמו תרועות הפסטיבלים, אתם די מוצאים את עצמכם בתוך שקט שאופף אתכם, נכנסים לתוך שיגרה חדשה אבל לא טורחים לתבל אותה ב"אתגרים" משותפים. מאהבת? לא חושבת שבכל פעם שגבר לא מעונין הווה אומר שיש לו מאהבת. עובדה היא (את מציינת) כי כשאת יוזמת מגע הוא משתף פעולה. יצירתיות אני הייתי מוסיפה מעט יצירתיות לחיים שלכם, במיוחד עכשיו שאתם הרבה לבד בלי הילדים. ולאו דווקא בקטע המין אלא בכלל. עשו דברים שלא עשיתם קודם - כי לא היה זמן/כסף/אומץ/אחר. תפלפלו את חייכם, תפלפלי את חייכם. למסקנות נחרצות תמיד יש זמן להגיע. בהצלחה

Sorry, שושה אבל עלי לתקן משהו...

מאהבת? לא חושבת שבכל פעם שגבר לא מעונין הווה אומר שיש לו מאהבת. עובדה היא (את מציינת) כי כשאת יוזמת מגע הוא משתף פעולה. זה לא מדוייק, ייתכן באמת שאין לו מאהבת וצריך לפלפל את מערכת היחסים, אבל בהחלט לא מחייב שאם הוא נהנה לה כשהיא יוזמת, אז אין לו מאהבת... זה גם סימן כמו להביא זר פרחים
...

adam33

New member
לא חושב

אבל אם היתי במקומך היתי חושב על מה שבכל זאת הוא מפנטז לכן בפעם הבאה היתי מכניס את השיחה הזאת באמצע כי זה הזמן הכי טוב שהוא יספר לך וככה לדלות מידע רגיש אל תצפי שאחרי 25 שנה הוא יאהב כפי שהיה אוהב בסקס לפני כן ולכן אדם צריך לדעת מה מגרה בזמן מסויים בעוד בזמן אחר דבר אחר אל תחפזי למסקנות ולגבי המשקל..אני מניח שגם הוא לא ניראה כפי שהיה ניראה לפני 25 שנה בהצלחה

אשתי ואני עברנו את שנת ה33

לפני מספר חודשים. התחתנו בשנת 1971. מאז עברו המון מים גם בים וגם בירדן. כמו כן גם השתנינו מאד. וכל אחד התפתח לכיוון ספציפי משלו. דברים שאהבנו כל אחד אצל השני הפכו לרועץ עם השנים, עצבנות, רוגז, קינטור, ועם כל זאת גם חיוך וגם ליטוף מפעם לפעם. ולפעמים גם מעבר לזה... יש ילדים וגם נכד ונכדה קטנים שמנעימים את זמננו. שנינו עובדים ועובדים הרבה כי יש לפרנס לא רק את עצמנו אלא גם לדאוג לצאצאים הדורשים ולא תמיד להורים הצעירים יש לתת. אז אנו נרתמים. בקשר אלינו, שנינו, קשה לומר שהחיים מלאי אהבה, יש דאגה אחד לשני אבל לא הרבה מעבר לזה. רבים על הרבה דברים קטנים, מפליגים בהטחות אשמה ונזכרים בכל תיבות הפנדורות האפשריות. לעומת זאת, יש גם זכרונות של טיולים ואירועים נעימים. קשה לומר שזה כיף במיוחד. חושבים הרבה על פירודים אבל קשה לבצע את המהלך. יש איזה מעצור שחוסם, שלא נותן להחליט מה לעשות..... זה כמו פול-גז בניוטראל..... האם ישנה תקווה? הרי האהבה היא זו שהביאה אותנו ביחד. עכשיו שאיננה, מה נותר??????

תרגעי

סקסית ככל שתהיי ("אני שנחשבת כסקסית"), לאחר 25 שנה בעלך כבר רגיל. אני מניח שגם ההתרגשות שלך ממנו איננה כפי שהיתה פעם, למרות שאת רוצה עדיין סקס איתו. בגדים סקסיים לפני לא מגרים אותו וזה לגיטימי - כל אחד וטעמו. הכי טוב שתנסי לדבר איתו על גיוונים ועל פנטזיות שכן יעוררו אותו ואותך, גם אם רק מדי פעם. צאו יותר מהבית, קחו צימר לסוף שבוע מדי פעם גם אם אין סיבה מיוחדת, הכניסו אוירה רומנטית לאותו צימר (נרות מוסיקה וכו'), דברים שבבית קשה לממש. קחי את את היוזמה. בהצלחה.

למעלה