בעלי ואני..

• פותח הנושא etyp7
  • פורסם בתאריך

etyp7

New member
בעלי ואני..

לגרא שלום.. בעלי ואני כבר 24 שנים יחד. זוגיות טובה הייתי אומרת.. אבל אתמול חשתי שמשהו קרה. הייתי עם בעלי באירוע חברתי, והוא פשוט עזב אותי בצד, לבד לבד.. והלך לאנשים שהוא מכיר. אני נעלבתי מאוד.. בדרך כלל לאן שאני הולכת וזזה הוא אחרי.. אפילו הייתי אומרת נדבק בכח. אני לא כזו..לא נדבקת בכח. ופשוט הרגשתי לבד.. והרגשתי שמשהו משתנה לי במערכת היחסים. לא דיברתי ולא אמרתי מילה.. אבל כשהגענו הביתה אמרתי והבעתי את רגשותי.. ומה בעלי ענה לי לדעתך??? שהייתי צריכה להידבק!!! מה שלא נראה לי.. אבקש את תגובתך לסיטואציה.. אני מאתמול עצובה מאוד. תודה.

גרא.

New member
etyp7,כמו שסנונית אחת לא מבשרת

את בוא האביב, כך ארוע מהסוג שתארת, שאינו שכיח,אלא קרה לראשונה,אינו להבנתי ארוע טראומטי שכדאי בעטיו לשבור מערכת יחסי זוגיות טובה של 24 שנים..תגובה כמו שלך,מתאימה במיוחד לזוגות הנשואים זמן לא רב.אבל אחרי 24 שנים? ומה היה קורה אם היית פוגשת חברה שלא ראית זמן רב,מה היה קורה אם היית נגשת אליה לבד? בעלך היה מרגיש כמוך? חושבני שוודאי אחרי כל כך הרבה זמן ביחד, מותר לכל אחד גם לדאוג קצת לפרטיות שלו. אחרי הכל, זוגיות אינה סמביוזה..ואתם וודאי עושים כל אחד כל מיני דברים לבד..בעיני, באמת שאין שום משמעות נגטיביסטית לסיטואציה..עזבי אותה, ועברי לסדר היום.

etyp7

New member
בעלי ואני

גרא בוקר טוב. ברמת העיקרון אתה צודק , אבל במצב ההפוך אם אני פוגשת חברות שלא ראיתי מזמן, הבעל החמוד שלי נצמד אלי ולא נותן לי דקה אחת להיות לבד. הוא מציג את עצמו כבעלי ולא נותן לי פרטיות..ובגלל זה נפגעתי כל כך. וראיתי אולי שמשהו משתנה.. אני לא נדחפתי.. אבל ציפיתי ממנו שלא יתן לי להרגיש כה לבד.. וזה מה שמעורר מחשבה.. האם משהו משתנה במערכת היחסים?? וחוץ מיזה בסופו של ענין עברתי הלאה.. אבל נשאר לי משקע קטן..של כאב.

גרא.

New member
כפי שציינתי בתשובתי הקודמת, בעיני

זו אינה אלא אפיזודה בודדת, גם אם אין שיוויון במשוואה. כלומר, הוא רוצה או רצה שתאפשרי לו להיות לבד עם חברים, אבל לא מתיר לך להיות לבד עם חברותייך. על דברים כאלה מדברים, שואלים, ומנסים להגיע להסכמה, מה,מתי ואיך.מה שבאמת חשוב, היא לאו דווקא הסיטואציה הזו, אלא אם את חשה לאחרונה שינוי הדרגתי בכל מערכת היחסים שלו כלפייך..פחות תשומת לב, יותר ניכור, פחות התענינות, והרבה הרבה עייפות מצידו, שעה שאת נזקקת לו..אם מה שהיה עד עכשיו, הוא שקיים,אין מעבר לצביטה הקלה בלבבך,ולו אמת מרה מפחידה..וכדאי לעבור על כך לסדר היום.

למעלה