בעלי התאבד

y2in1

New member
בעלי התאבד

המצב קשה עברו רק יומיים ויש את המשפחה שלו הם מאשימים אותי בדכאון שלו הינו נשואים פחות משנה ויש את הילדה שלי מנישואים קודמים ומה לומר לה היא רק בת חמש עכשיו היא אם אביה יומיים ואני לבד יוצאת מדעתי
 

גרא.

New member
y2in1,כואב לשמוע על אובדן בעלך,לפני יומיים,

ואתם מצויים עכשיו בשבעה.קשה להתמודד עם אובדן,במיוחד שמשפחת בעלך שהתאבד,מאשימים אותך שלא בצדק מכל בחינה שהיא בדכאון שלו שהביא כנראה להתאבדותו.אבל אינך חייבת להתמודד לבד עם האובדן,למרות העוינות של משפחתו.את יכולה לפנות במיידי לעמותת התמיכה למשפחות שיקיריהם התאבדו טל' 9698501 03 path-to-life.org כמו כן כבר מחר בבוקר תפני לפסיכולוגית הגן של בתך,בבקשה שתבוא לעזור לך ולבתך.כולל בקור בגן והדרכת הגננת כיצד לעבד ולהגיב נוכח האסון הזה.אם הפסיכולוגית לא מגיעה מחר לגן,את יכולה לפנות ישירות לשירות הפסיכולוגי החינוכי,במקומכם הממוקם או בעירייה או במשרדי המועצה המקומית.עלייך לפנות להסביר מה קרה,ולבקש את העזרה המקובלת במקרה כזה,שהיא כמובן ללא תשלום.את בצערך,אם המשפחה לא תומכת ומחזקת אותך,חפשי חברה טובה להיות איתה אם אפשר גם בלילה הזה.את יכולה בצר לך,לפנות גם לטל 1201 לער"ן (עזרה ראשונה נפשית).השירות חינמי. ולבסוף את יכולה גם לפנות לסה"ר (סיוע והקשבה ברשת) ,לפורום "תמיכה למבוגרים"גם עכשיו עונה אחד מאנשי האגודה ב-I.C.Q אם אין תגובה,אז את יכולה להכנס לפורום שצויין,תוכלי לקבל שם הקשבה,הבנה תמיכה ואמפטיה.הלילה יעבור עלול להיות מאד קשה..אם רע לך,אנא פני לאחת הכתובות,אל תתמודדי לבד.. ומחר אחרי שתפני לבקשת העזרה,יהיה לך יותר קל יחסית להתמודד עם הארועים סביב האובדן.
 

y2in1

New member
הלכתי לידיד

לפחות הוא הכין לי אוכל אז אכלתי פעם ראשונה ביומיים אני בשוק איך יום אחד יש בן אדם ופתאום אין ואו אין מלים ואיך אפשר להסתכל לכלתך בעיניים ןלומר הרגת לי את הבן?? בגללה לא הלכתי ללויה. ולא צריך הוא לא רצה לויה בכלל הוא רצה להפסיק את הכאב
 

גרא.

New member
y2in1,אפשר להבין עד כמה את מתוסכלת וכואבת על

האובדן הפתאומי,מצד שני ממש אי אפשר להבין את היחס וההתנכרות של משפחת בעלך לשעבר. חשבונות כאלה,אם עושים,לא על הקבר הפתוח,גם לא מונעים מהאלמנה להיות בלווייה.כל מצב כזה עוד לא שמעתי,לא משנה עד כמה הם כועסים עלייך,ורואים בך שלא בצדק אשמה במותו של בנם. בזמן השבעה,לא סוגרים חשבונות,אלא לאחריה,אם בכלל.שלא תדעי צער עוד.
 
למעלה