בעלי היקר

אפי לוג

New member
בעלי היקר

אני כותבת. אתה מרים גבה, אני יודעת, תוהה מה לי ולכתיבה. לדעתך, אני אפילו לא יודעת לחדד...(עפרון). שנים אני מנסה לדבר איתך, אתה אף פעם לא בסביבה: יום עסקים, שעות נוספות, כנס מנהלים, חו"ל, משחק כדור רגל, קריאת עתון, סתם רגע של שקט. לא רציתי להפריע לך, ביקשת שאתן לך את המרחב שלך. זוכר? בתחילת דרכנו המשותפת, הלכת ללמוד. שנים תמכתי בך. כשביקשתי גם אני לצאת ללמודים, אמרת: "מי יטפל בילדים ובי? מי ידאג לבית? תעשי את זה בשיטה האוטודידקטית". לא הבנתי מה זו המילה הזו, אבל עשיתי. עשיתי כמו כל דבר שביקשת. היום סיימתי את למודי האוטודידקטיות וקיבלתי הסמכה להגיד לך ש: - אתה מדבר אלי בשפה זרה, מנפנף מולי מילים לועזיות ואני לא מבינה אותך. אתה שובינסט, פועל על פי עקרון האוטונומיה במרחבי האולימפוס שלך. טולרנטיות לא מופיעה אצלך בלקסיקון. האובליגו שלך נמצא במינוס. אתה נמנע מאינטרקציה איתי ובטוח שאני הפיליפינית שלך, על בסיס חוזה לעובדים זרים. אתה אינטרוברט עטוף באינטריגות. אתה מסביר לי שאתה ה"דאוס אקס מכינה" שלי, אני לא יודעת מה זה בדיוק, אבל אם זה עושה לך טוב אל תפסיק להיות דאוס. הרבה דאוס. יש ימים שאני סובלת מדגלומרציה, מתפרקת לרסיסים ואתה לא נמצא שם עבורי. זה כאילו אין לי דסטינציה בחיים. אתה גורר אותי לכאוס, אני מכינה לי דפנסיבה. בשלב ראשון, מצאתי לי מאהב לטיני, שיעזור לי להבין את השפה שלך. הוא אוהב אותי פשוטה כזו. הוא קורא לי: "האני", "פמקין", "שוגר בייבי", "דרלינג", "סוויטי" – מילים פשוטות כאלה, בשפה כל כך ברורה. הוא קונה לי הוט קוטור ודואג שרמת ההורמונים שלי לא תהיה בנסיגה. הוא וורבלי, דיגיטלי ואנאלי ועושה לי ויברציות עילאיות. אז, בפעם הבאה, כשאתה במקרה בסביבה, ורואה אותי עם חיוך ענקי, תדע שהחיוך הזה שלי הוא אוטודידקטי. לטינית שפה נהדרת. גם המאהב שלי.

Sודית

New member
חבל....

שלא כתבת בעברית... דוקא מהלטיני-ת נהנתי. אפשר לקבל אותו לסופ"ש לא, לא מה שאת חושבת... רק שיתרגם לי ת´יתר. סודית מקווה

אפי לוג

New member
גם וגם בבורמזית.

ונרות הדלקת היום? ליקקת ריבה מתפרצת כזו? סובבת? על איזה אות נפל לך?

אילה.

New member
נרות

אני מדליקה כל יום. בחנוכה אני משחילה אותם. לבקבוק כזה. כשהם מחוברים אלי באזור החלציים. ריבה זה לכל יום. בחנוכה אני מתמקדת בללקק. משתדלת בסביבת הנר. וקצת מתחתיו. להסתובב אני מסתובבת כל יום. בחנוכה אני מסתובבת סביב הז-נב של עצמי ואז זה נופל לי על האות השביעית. א י ל ה באותות ובמופתים

אפי לוג

New member
את

כישרון לא מנוצל? רוצה שאהיה האמרגנית שלך? מסקרנת אותי בעיקר ההשחלה הזו לבקבוק לי זה אף פעם לא נכנס.

elninyo

New member
מדליקה

תגידי,,אפי,,לא היה יותר קל לתרגם את הטכסט לתימנית ? ובאמת ככה עוד מתרוצצות להן מילים ,,בבתי אב בישראל??? במילים אלו?? אני המום.. כנראה אני שייך לארץ ישראל השלישית.

אפי לוג

New member
בדיוק אותך

אני מחפשת. מנסה לתרגם את קרילוב לתימנית. אתה מוכן להיות ההוצאה לאור שלי?

elninyo

New member
להדליק לי

את ה
,, כל ההוצאות שלך יהיו לאור, אך דיל זה דיל ,,כל ההכנסות הן שלי בהתאם. ו,,דעי לך אפי לי זה עולה יותר!! קרילוב??[אמרת,, אמרת לא מברר מי הוא] ,,מחפש בכל הארץ יאמני אחד לרפואה לשם ההוצאה באור,, לא מכירים קרילוב,,אומרים כי הייתה פעם בשכונה משפ´ בוכרית דומה,, ומשפחה זו החזיקה בעבר אופנוע תלת ברח´ לוינסקי פינת עלייה,, מצטער,,לא יילך עם,,קרילוב,,
מי יודע כמה הפסדתי כאן,,? מצא חן בעיניי,,כל המילים ההן,,בהתחלה קשה,,אך יחסית להשכלת הדייג,,היצליח לי הפיענוח,,זה קל: דאוס =ריקוד דאסה בתחמנית,,זה לא בעייה. דגלומרציה= זה בטוח דגל-מפלגה,,שהחליטה לחבור לאגודה. דסטינציה = שם של סרט לא נעים,, וורבלי דיגיטלי ואנאלי = מכשירים של חברת הכבלים והלווין כנראה. אוטודידקטי = כאן יש לך טעות חמורה,,זה לא היה דיקט,,זה האוטו היה מפיבר,,סוסיתא עשוייה מפיברגלאס. דפנסיבה= זה היה בקרב איל-עלאמין,,משהוא באחד מהשלבים,,השתמשו בנשק הזה. נ.ב. חוששני כי הדייג,, מחפש אותך,,

ariegur

New member
אפי - לא נעים אבל אני חייב לומר לך

את באמת מאמינה שמישהו פה קורא את הרומן הארוך הזה ? החברים פה סתם מגיבים כי הם רוצים שתהפכי גם אותם קצת למנהלים. אריה

Gימל

New member
חובה, אכן חובה ../images/Emo70.gif

נשבע, קראתי עמדתי בהתחייבות ובכל זאת שללו ממני את התואר ומי שאמר שי שצדק בעולם - שיקום

softy

New member
בעלה היקר...

זה אני, הלטיני... אנא ממך תרים רגע את העיניים תסתכל סביבך... אתה לא רואה משהו מוזר? אתה לא רואה שאישתך מסתובבת עם חיוך שמרוח לה על הפנים כמו ריבה של סופגניה? אז דע לך שזה בגלל המילים הלועזיות שהיא למדה להגיד בצורה אוטודידקטית. לפעמים בלילה כשאתה עדיין נמצא בישיבת הנהלה <עאלק>, היא מוציאה אותי , ומעבירה אותי מעדנות על חמוקי גופה, לאט לאט היא מחליקה אותי כלפי מטה , שם אני יודע לגעת בכל מיני כפתורים שגורמים לה לאהוב אותי. שם אני רודולף ולנטינו. בעזרתי היא מצליחה לעלות לאולימפוס, לפגוש את אפלטון, להשתחרר מכל דפנסיבה ולעשות אינטרקציה שנגמרת בכאוס מוחלט... מזל שבאופן אוטודידקטי היא למדה להגיד ויברטור... סופטי
בלי אובליגו

נתקלתי הבוקר באיזה אתר עם...

חוכמה סינית עתיקה.... (זוכרת שאת לימדת אותנו פעם שאם אין לך מה להגיד - תגיד תפגם סיני עתיק??( אז הנה כמה פתגמים מהאתר הזה, שהוא רציני לגמרי..וסליחה אם כמה דברים מגעילים, זה לא אני, זה הם..: איש שיש לו רק צ´ופסטיק אחד - יישאר רעב.. איש שהולך עם ידיים בכיסים - יהיה מחורמן כל היום.. איש שמגרד בתחת - שלא יכסוס צפרניים.. איש שרב עם אשתו כל היום - לא ימצא מנוחה נכונה כל הלילה.. איש שגר בבית מזכוכית - שיחליף בגדים במרתף.. איש שנוהג בכביש כמו בגיהנום - במהרה ימצא את עצמו שם.. מעליות צפופות עמוסות אנשים - מריחות אחרת לננסים.. ואחרון - תחתונים הם אולי לא הדבר הכי טוב בעולם, אבל הם נמצאים הכי קרוב שאפשר לדבר הכי טוב בעולם... תמיד ידעתי שהסינים חכמים נורא, אבל ככה?? :))

Gימל

New member
סתם שאלה

מה אומר אותו חכם סיני על האיש שבורח במעלית מביתו עשוי הזכוכית לאחר מריבה קשה עם אשתו, מעט בגדיו על גופו ידיו אוחזות בכיסים, אך מחזיקות בצ´ופסטיק ומגרדות בתחת, מתחת לתחתונים הוא נשאר בחיים, או לא?

למעלה