בעלי היקר

נרי כ

New member
מותר לומר משהו אחר?

הוא צודק. התפרצויות הזעם שלך באמת נגדו. הכעס שלך באמת קיים, ויש לו תוקף ממשי שמאוד קשה להתווכח איתו, פתוחים ומדברים בגוף ראשון רבים ככל שנהיה. לפי חוקי הפוליטיקלי קורקט, את אמורה לקבל את הקושי הזה בחמלה ובאהבה, כמו שחברי הטובים הסבירו לי שלא צריך לקנא בנשים בהריון - ועל זאת ייאמר - נו באמת. הכעס הזה קיים, כמו שרגשי האשמה שלו קיימים. לא לדבר על זה לא מעלים את זה, רק גורם לזה לחלחל ולפעפע מתחת לכל חלקה טובה של החיים שלכם. כעס לא מדובר הופך לפאסיב-אגרסיב, ועלול להחמיץ גם את האהבות הגדולות ביותר. חוץ מזה, כמו שאת מספרת, זה לא שכמו בפולניה אנחנו מטאטאים מתחת לשטיח והבית נקי - את עדיין כועסת, בעלך עדיין חש את הכעס ורגשי האשמה, אבל בלי לדבר על העניין עצמו. ולכן, גם בלי יכולת לפתור אותו. אני מרגישה שזה מסוכן מה שאני כותבת, ועם זאת היה קשה לי להשאר אדישה לדברים שכתבת. אבל זאת באמת צומת קשה, של שאלות שאנחנו פוחדות להעלות על דל שפתינו: האם אנחנו רוצות אותו גם בלי ילדים? איזה סוג של שותפות זאת בחיים? מה קורה שבגלל אחד מאיתנו תוכניות החיים שלנו משתבשות כל כך. אני חושבת, שבשיטת הוג, רק לדבר על העניין, גלוי וכואב ככל שהוא, יוכל להעביר אתכם שלב אחד קדימה. כי בינתיים הכעס והתסכול לא נעימים ולא עוזרים בטיפול. אם יש לך מישהו לדבר איתו קודם, כדי לדסקס את התסריטים המפחידים (הוא נעלב, את מתפרצת, אתם רבים, הכל מתפוצץ) זה יכול להביא אותך יותר מוכנה. מניסיון - התסריטים הקטסטרופליים מונעים מאיתנו להתמודד עם הדברים, אבל מתרחשים לעתים רחוקות בלבד. זאת צומת חשובה וקשה בחיים, ורק תשובות אמיתיות, שיינתנו מתוך אמפתיה ואהבה, יוכלו לעזור לכם להמשיך בדרך הזאת.

swswsw

New member
צודקת בהחלט - הכעס קיים

צודקת בהחלט - הכעס קיים, אבל לצערי אני לא יכולה לחשוב על שום דרך להעלות את זה בפניו, ואני אכן עושה זאת "בעקיפין" על יד "כעס על החיים". אני כועסת! אני רותחת! באמת זה מה שהיה חסר לי בחיים! לא רוצה! רוצה החוצה! רוצה לברוח! רוצה להיעלם ולהתחיל מהתחלה. ובתוך כל הזעם הזה אני אוהבת את האיש הזה מאוד. כואב לי עליו. אני לא רוצה להכאיב לו. כשהוא מסתכל עלי עם העיניים החומות החמודות האלה ואומר שהוא לא מספיק טוב, שהוא סחורה פגומה - ליבי נקרע. שתי התחושות חיות בד בבד. אני רוצה שיהיה אחרת, אבל רוצה אותו. אי אפשר - אני יודעת ובכל זאת כל כך מתקשה לקבל.

נרי כ

New member
אבל הכעס והאשמה כן עומדים על הפרק.

בדיוק כמו שידענו לתת כאן מקום לקנאה, אני חושבת שswswsw העלתה מאוד ישר ואמיתי מה שחלק מאיתנו מרגישות (מכל צד של המשוואה). ולהיות פוליטיקלי קורקטיים זה מאוד מנומס, אבל כשזה כל כך בוער, זה ממש מעיק על החיים. ועל הזוגיות. ההתפרקות הזוגית ששרון מדברת עליה היא בדיוק הקטסטרופה שמאיימת על כולנו (אני גם שמעתי בלי סוף סיפורים על זה "איך אתם מתמודדים כל כך יפה! חברים שלנו התגרשו בגלל זה"). אנשים מתגרשים, ואני חושבת שאירועים קשים בחיים מקצינים כל מיני דברים. אנשים נפרדים לפעמים כשאחד מבני הזוג מאבד את עבודתו, או נולד ילד פגוע, או המון סיבות אחרות. והמון אחרים נשארים יחד למרות כל זה. השאלה היא לאן מוליכים את הכעס והאשמה. אין לי תשובות טובות, אלא רק לומר, מתחושת בטן (וגם אמונה), שאם נותנים להם להתאוורר, זה יכול לא רק להקצין דברים, אלא גם להביא לפתרונם. אני חושבת שזוג חזק ואוהב יגלה, למשל, שהוא מסוגל לאהוב למרות הכעסים. שאולי זאת באמת הבעיה "שלנו" ולא "שלו", שאולי יש דרכים לגשר על זה. אני חושבת שלומר את הדברים בקול רם, יכול לשחרר הרבה. גם את הכעס שלנו, גם אולי את הכעס שלו על הכעס שלנו, את האשמה ההדדית (כל אחד כועס וכל אחד מרגיש שאסור לו לכעוס), ולשבת ביחד ולחשוב איך מסתכלים על הדבר הזה. אני אגב פחדתי גם מהתפרקות של עצמי, לא רק מההתפרקות הזוגית. הפחד מההתפרקות הניע אותי המון זמן, בלי שהתפרקות היתה באופק. וכשהיו סימנים של התפרקות - הם לא היו נוראיים כמו שפינטזתי. ו-swswsw, מתחשק לי לתת לך חיבוק גדול על הכנות הזאת, והאומץ לכתוב את הדברים כהווייתם. אומץ כזה בטוח יעמוד לך גם כדי לפתור אותם. נרי

שרון321

New member
נרי

אני גם שמחה מאד על העלאת הנושא, הוא לא טאבו. כל מה שאני אומרת לא נאמר ,חלילה וחס, בגלל שאני חפה מרגשות שליליים ואנושיים. תאמיני לי שאני רחוקה מזה שנות אור. אני פשוט חושבת משהו, שגם הוא לא ממש פוליטקלי קורקט, הכעס הזה הוא לא מוצדק. מאד אנושי אבל לא מוצדק ולכן, לעומתך, אני לא חושבת שכל כעס הוא לגיטימי. יש סוג רגשות שנדרשת התעלות מסויימת כדי להתגבר עליהן.

נרי כ

New member
שרון, נראה לי שאנחנו דווקא מסכימות.

אני אף פעם לא חשבתי להתנצל לפני בעלי על הפגמים שלי (לפחות לא אלו) אם כי לפעמים כן שאלתי אותו בצחוק אם הוא לא רוצה אישה אחרת. אני בהחלט חושבת שיש בזוגיות הקרבות מאוד קשות: עוברים דירה למקום שכוח אל בשביל הקריירה של האחד שתוקעת את האחר, עושים ילדים בזמן שמתאים לאחד ולא לאחר, מטפלים באחד ההורים החולים, ועוד אלף ואחד דברים. ואני מסכימה איתך שלא כל רגש צריך לטפח, למשל, אני כן ניסיתי להלחם באותה קנאה שעליה דיברנו ואפילו כתבתי כאן פעם משהו נגד ההתמסרות לרגש הזה. אבל אני בהחלט חושבת שכל עוד יש כעס נורא גדול, רציונלי או לא, הוגן או לא, הולם ערכי ביחד או לא, מאוד קשה לנוע יחד קדימה. ולפתוח אותו, בעיני זה עשוי להיות לחתוך איזה קשר גורדי שעומד בגרונה של הזוגיות. לא כדי שהיא תכעס והוא יגיד לה שהוא אשם, אלא אני בטוחה שבמהלך שיחה כזאת יעלו כל מיני דפקטים ובחירות של האחד שהאחר סובל בגללם או משלם מחיר, ואיך למדו לחיות עם זה או להתגבר על זה, וזה עוד אחד המקרים הללו. כשזה לא לגיטימי, שני הצדדים מחזיקים איתם מטען מאוד כבד, שהולך עם שניהם לאורך כל הטיפולים ומקשה על החיים, על הטיפולים, על השמחה ועל האהבה. כי בסך הכל, זה כעס. זה הכל. לא משהו שאי אפשר להתמודד איתו. זה מה שניסיתי להציע.

שרון321

New member
זוגיות

חיים זוגיים הם עניין מורכב מאד. אנחנו מתמודדות עם טיפולים אבל החיים מזמנים לעיתים סיטואציות מורכבות, נוספות, בהן צריך לסחוב גם את החלק של הצד השני. מכיוון שגם אני מתמודדת עם בעיית זרע אני מרשה לעצמי להמליץ להסיר את עניין האשמה מהפרק. לא בגלל שלי זה קל אלא בגלל שהמחשבות האלו מעגליות ואינן עוזרות. זוג חברים שלנו נפרד לאחרונה אחרי 5 שנות טיפולים, הבעיה היא כנראה אצל האשה. הבעל מעולם לא האשים אותה אבל היא לא יכלה לשאת את הגזירה שהיא"המיטה" על החיים שלהם. הסיפור שלהם הבהיר לי עד כמה הנושא הזה רגיש עד כמה ההאשמה הזאת קשה מנשוא גם אם הבעל לא נראה מתנצל וסובל בכל רגע ורגע.

אלה 2

New member
ואם בזוגיות ובמשברים עסקינן ,

אני דוקא מצליחה לראות ב"ביחד" הזה, בלי ילדים משהו שאין לזוגות אחרים שמתחתנים וגדלים תוך שנה למשפחה, בלי מספיק זמן להכרות ולהתהוות של הזוגיות. אני מדברת מתוך הכרות של זוגות חברים שתוך זמן מועט ביותר היה להם ילד והבעיות בניהם לא פשוטות. זה לא אומר שכדאי שיהיו בעיות פריון כדי להשביח את הזוגיות, ולא שצריך לחכות בשביל זה עשור, אבל... איני מאמינה שברגע שנהיה הכי מוכשרים להיות אמא ואבא זה יגיע בעזרת ה' ומהר! ובאמת- שהחודש יתהפך המזל לכולנו... אמן!

ולפעמים הכעס כן מוצדק..

זהירות, סיפור אופטימי עם סוף פסימי... נכנסתי בלב שלם למערכת היחסים הזו שבה ידעתי שאצטרך לעבור טיפולי פוריות בכדי להרות, עקב בעיה חמורה שלו. לא ידעתי מה זה בדיוק טיפולי פוריות, אבל ידעתי שנעבור את זה ביחד, הרי הכל קטן עלינו, ונצעד אל השקיעה. הרי הוא היה כזה מקסים, וטוב, ותומך, כשנלחם בכדי להשיג אותי, כשנלחם בכדי לשכנע אותי לסיים באופן סופי קשר קודם... כשנלחם... עלי. כשעוד לא הייתי מושגת, וזמינה ומובנת מאליה. מיום שהתחילו הטיפולים, הבחור פשוט נעלם. פיזית הוא היה שם, חלק מהזמן, חלק קטן...אבל רגשית? הופקרתי פצועה ומדממת (כמה סמלי) בשטח. והבנתי אותו. הבנתי. אוי כמה הבנתי. לבי נקרע מצער. עליו. הרי הוא לוקח את זה קשה, הוא מלא רגשי אשמה, קשה לו, קשה. זו הסיבה שבעטיה הוא לא חושב אפילו להגיש לי כוס מים אחרי שאיבה, זו הסיבה שבעטיה הוא לא חושב אפילו לרגע לבטל את היציאות עם החברים רק בגלל שאני אחרי החזרה ולא אמורה לקום. לא חושב להרים צלחת מהשולחן, של עצמו כמובן, לא חלילה שלי. וקצרה היריעה. והבנתי אותו. קשה לו. הוא מלא רגשי אשמה. זו הדרך שלו להתמודד. ושתקתי והכלתי וזרמתי והגנתי עליו מפני חצי הביקורת שהופנו מצד המשפחה, שלו דרך אגב, כי משלי איכשהו הצלחתי להסתיר. שיחקתי זוגיות מושלמת. הייתי מדברת עם אמא שלי בטלפון ואוסרת עליה להגיע לבקר, הרי הוא כאן והוא מטפל בי כ"כ יפה. לא צריך כלום, לא אוכל, לא שתייה, לא עזרה בבית. הרי הוא פה. והוא לא היה. רק שלא יראו, רק שלא יידעו. ואמרתי לעצמי שאני מבינה. קשה לו. קשה לו לראות אותי ככה, אז הוא מעדיף לצאת עם החברים. ולחברות עוד לא הגענו... אני הרי חזקה. ובעצם לא ממש צריכה תמיכה, וגאה מכדי לבקש בכל מקרה. וקראתי בפורום את כל הסיפורים על הזוגיות המתחזקת, את כל הבנות שבלי הבעלים שלהן לא היו יכולות להתמודד, ולבי נקרע. ושמרתי על הזוגיות, והבנתי, והכלתי, והתחזקתי מהפורום ואפילו הרגשתי רגשי אשמה שאני כבר קצת כועסת עליו. ואז אמא שלו שברה רגל. ואחותו בחו"ל. ואני טיפלתי בה, תוך כדי הטיפולים. לבד. כי מאוד חשוב לצאת עם החברים כמעט כל יום אחרי העבודה, מאוד חשוב להתעסק בתחביבים שלך שעות אין קץ. יותר חשוב מאמא שלך. יותר חשוב מאשתך שמתמודדת עם הכל לבד, ועכשיו גם עם האחריות שהיא בפירוש שלך. אבל קשה לך, ורע לך וזו הדרך שלך להתמודד, לא? והיינו שתינו, כל אחת וכאבה, כל אחת מתביישת ומתכנסת בעצמה. לא מסתכלות זו לזו בעיניים. ואז סוף סוף הבנתי. לא קשה לו. לא רע לו. הוא סתם חרא של בן אדם. אין תירוצים. מי שלא יודע לתת גב לאנשים הכי קרובים אליו, ולא משנה מה הסיטואציה, לא צריך להינות ממטרייתה הנדיבה של ההכלה שלנו. של האמהיות. של ההגנה ומציאת התירוצים. של מה יגידו אנשים. ובדיוק אז, נפלאות דרכי הגורל, הגיעה הבטא החיובית, הראשונה, אחרי שנים. אחרי 21 טיפולים. ולא שמחתי. שמחתי רק כשהתברר שהיא לא עולה. עד כדי כך. שמחתי לקראת המכשפה כמו שלא שמחתי מעולם לקראת כלום. הדמעות שלי היו דמעות של הקלה. ושל שנאה. והוא ראה, וידע, וסוף סוף הבין. הבין שאיתו, אני לא עושה ילדים. אז עכשיו קשה לו באמת, ורע לו, והוא מלא רגשי אשם. אבל אני, אני ירדתי מהצלב. כי מי שלא נמצא עבורך ברגעים הכי קשים שלך, וכן- שאת עוברת אותם בגללו! לא יהיה שם. נקודה. בכל סיטואציה שהיא. לא משנה כמה קשה לו, ורע לו, ויש לו רגשי אשם. אני יצאתי ממערכת היחסים הזו, והיום אנחנו ביחסים טובים. הכל מאוד נחמד וכייפי ועל פני השטח. אבל כשקשה לו, ורע לו, ויש לו רגשי אשם, לי לא ממש אכפת יותר. העולם בטח מלא בפראייריות כמוני שיהיו מוכנות לעבור בשבילו את הטיפולים האלה, אבל אני, אני כבר לא אחת מהן. לא רוצה לדכא, הסיפור שלנו הוא באמת קיצוני. אבל הייתי עיוורת לכל הסימנים המקדימים, וחבל שכך. אז אם כל אחת מכן עוברת את הטיפולים הללו בגלל בעית זרע (ומה לעשות, כמו שאמרו כאן, זה אנחנו צריכות לעבור את הטיפולים גם כשהבעיה היא שלהם)או בגלל כל בעיה שהיא, שלא קשורה לבעל, והבעל שלה לא נמצא שם בשבילה, תחשבו טוב טוב. כי זה לא צריך לעניין אתכן שקשה לו. שיתעלה. כמו שאת מתעלה כמו עוף החול בכל חודש, בכל שלילי, נשרפת ונולדת מחדש ישר לתוך הטיפול הבא. גם לך קשה, ורע. והוא, יותר מכל אדם אחר- צריך להיות שם בשבילך. כי אם המצב היה הפוך, את היית שם בשבילו. ואם הוא לא שם, תעשו טוב טוב את החשבון שלכן. אל תמצאו לו תירוצים, אל תסנגרו עליו מפני העולם. כמו שהוא מתנהג אלייך בטיפולים, כך הוא יתנהג גם אם תחלי, חס וחלילה, גם בכל מצב קשה שהחיים עלולים לזמן לנו. והם עלולים. "קשה לו ורע לו" הן קרני המזבח. ואין לו זכות להיאחז בהן על חשבונכן. טיפולים יכולים מאוד לחזק את הזוגיות, ואין אף מערכת יחסים שאני מכירה שלא תעבור טלטלות בעקבותיהם, וזה טבעי. גם משברים שיוצאים מהם מחוזקים, הם מבורכים בעיני. אבל כל אחת יודעת בתוך תוכה את הסימנים המסוכנים, האמיתיים, את מבחן הזוגיות האמיתי. ואסור להתעלם. כמו שאסור להתעלם מאלימות, כמו שאסור להתעלם מכל סימן אזהרה אחר. אז תבינו, תכילו, תזרמו. אבל רק עד גבול מסויים. כי צריך להיפגש איפשהו באמצע. כי בסופו של דבר אם תשקרו לעצמכן, רק אתן תשלמנה את המחיר, את מחיר הלבד, את מחיר ההורמונים שהרסו את הגוף וימים יגידו איזה נזק גרמו. את מחיר ההכחשה. נ.ב. אני מתנצלת בפני פותחת ההודעה. זה כמובן אינו מכוון אלייך אישית. פשוט הרגל השירשור נשאר טבוע בי מהימים שהפורום הזה היה הכל בשבילי, מקור התמיכה היחיד. ובשקט בשקט, הוא עדיין כזה.

מדהים מה שכתבת ותיקה../images/Emo24.gif

מצדיעה לך ומה אגיד לך, חבל שהחיים הם אלו שלימדו אותך את הלקח הכואב אבל לפחות בסוף למדת... שלא תדעי עוד צער בכלל

Galit29

New member
לפעמים החיים עושים עבורנו

את הבחירה. ככה זה נראה במקרה שלך - של הותיקה. שיהיה לך המון בהצלחה

רוית ב

New member
אני בשוק.....

כל מה שכתבת נצרב לי בלב וגורם לי לחשוב ולחשוב....... מזל שירדת מה"צלב" כמו שאת כותבת... בזמן. אני מאחלת לך שתמצאי שותף מדהים לחיים שיגרום לך רק אושר - מגיע לך רק הטוב ביותר שבעולם. למדת .....

swswsw

New member
וההתנצלות כלפי על מה ולמה

קראתי, ליבי החסיר פעימה ואת בהחלט לא חייבת לי כל התנצלות. תרשי לי לומר שלדעתי הסוף טוב, אולי "טוב" זו מילה קשה לסיטואציה, אבל הסוף בהחלט נכון עבורך. כמה מעצבן שלפעמים צריך לעבור כל כך הרבה כדי לעשות את הצעד הנכון, לפעמים המחירים בדרך כל כך כבדים. יחד עם זאת הנאמנות לעצמך והיכולת להסתכל בראי ולא לרמות את עצמך הצילו אותך מחיים אומללים (וכן! אני מקווה שלא שכחנו שייתכנו חיים אומללים גם עם ילדים). אופייך המתמיד והעקשן הוא זה הוביל אותך בדרך כל כך קשה אל המעשה הנכון. אני רק מקווה שהיום את נמצאת במקום טוב יותר. מה שבטוח הוא שיש לך את עצמך, ולפי מה שאני רואה זה לא מעט!

העין ה 3

New member
תיקון ניסוח

הייתי פשוט משנה את ההקדמה - סיפור פסימי עם סוף אופטימי. מאחלת לך שבקרוב תמצאי גבר אחר, ותזכי להריון ספונטני ומהיר (כן, יש כזה דבר...). אני לא יודעת בת כמה את (אני מניחה שאת עוד לא בת 100
כמו שכתוב בכרטיסך האישי...) אבל אני מאמינה שעוד יש זמן להקים משפחה, כי מגיע לך!

שרון321

New member
וואו איזה סיפור

מאד מקווה שפרק ב' שלך יהיה פשוט וטוב. בהצלחה מכל הלב. מאד ריגשת אותי.

אתן נהדרות ומרגשות, אבל תיקון חשוב-

אתן מקסימות. אבל הכתרים לא מגיעים לי. עדיין. כתבתי אתמול בדם לבי ואולי ההתנסחויות שלי הקדימו את המאוחר. כתבתי שאני כבר לא במערכת היחסים הזו, אבל זה לא מדוייק לגמרי, לפחות פורמלית. אני לא במערכת היחסים הזוגית כפי שהיתה. אני נוכחת-נפקדת. אין בינינו זוגיות במובן המקובל, אני מנותקת ממנו לחלוטין מבחינה רגשית, אבל הפרידה הסופית והמוחלטת עדיין לא התרחשה. התהליך לא פשוט מהרבה בחינות, אבל אני יודעת שגם אם ייקח עוד זמן- התהליך הכרחי מבחינתי. למרות כל החרטות והתחנונים וההבטחות לעתיד טוב יותר. אין לי אשליות יותר. אני מחבבת אותו מאוד, השינאה כבר לא קיימת, אבל כמו שאמרתי- ילדים איתו אני לא עושה, גם במחיר השעון הביולוגי שלי המתקתק ברקע. אני יודעת שמבחינתי המילה האחרונה עדיין לא נאמרה. אני מאמינה שעוד יהיו לי ילדים, בדרך זו או אחרת, גם אם אביא אותם לבד. כי לפעמים עדיף לבד מאשר יחד בכל מחיר, כשהמחיר גבוה הרבה יותר מדי. אבל קודם צריך לסגור מעגל אחד לפני שפותחים אחר. והמעגל הזה, כאמור, עדיין לא ממש סגור, לפחות לא פורמלית, למרות שהלב כבר נסגר מזמן. ובכל זאת חשוב לי להגיד- הוא לא חרא של בן אדם. זו היתה אמירה שהתאימה להלך הרוח ההוא, כשהאסימון נפל לי והחלטתי שלא לחזור לטיפולים. לרדת מהסירה. פשוט בסיטואציות זוגיות שבהן דרושה תמיכה- הוא לא שם. הוא לא יודע איך. למרות שהוא מאוד אוהב. כמו לכל בן אדם גם לו יש את הצדדים הטובים שלו, ואני גם לא ממש מושלמת, אפילו רחוק מזה, כמו כולנו. אבל הגעתי למסקנה שיש דברים עליהם אני לא מוכנה להתפשר יותר בבחירת אבי ילדיי, ודרך הטיפולים אני מאמינה שקיבלתי מראה של החיים העתידיים בתוך היחסים שלנו, במידה והיו נמשכים כפי שהיו. החיים כמו שאמרתי, בצד שמחות ואושר, מזמנים לנו גם כאב ושכול והתמודדויות קשות, שאותן צריך לעבור ביחד, אחרת אין טעם. היה חשוב לי להגיד לכל אלה שעדיין מתרצות את התנהגות הבעלים בתקופת הטיפולים בתירוצים מתירוצים שונים- אל תעשו את זה. זה לא משנה בכלל של מי הבעיה- הבעיה היא משותפת. לשניכם. קשה לו, קשה גם לך. חשוב לעבור את זה ביחד. בעל שסובל מבעית זרע לא צריך להרגיש רגשי אשם, ממש לא. אבל גם לא צריך להתנהג בצורה מחפירה ולהיתלות באילן ה"קשה לי לראות אותך ככה אז אני מתנתק". זו הדרך הכי קלה לתרץ כל דבר. היום זה טיפולים, מחר זה משהו אחר. אז אני רק באמצע הדרך בתוכנית ההתנתקות הפרטית שלי, אבל רואה את האור בקצה המנהרה. סליחה אם קיבלתן רושם מוטעה שאני כבר לגמרי בחוץ. הלואי.

swswsw

New member
בעיטה בתחת

כמה שזה נשמע רע - אבל יאללההה! נכון - צריך לתת לדברים לקרות בקצב הנכון אבל אולי את צריכה איזושהי דחיפה??!! חבל עליך. גם כך כל כך קשה להתחיל הכל מהתחלה ועוד עם כל מה שאת סוחבת. אל תעשי את זה לעצמך.אם ילדים איתו לא אז אין לך מה לחכות יותר - לא עברת מספיק???? טוב ששיתפת בתוכנית ההתנתקות הפרטית שלך - מנסיון בתקופה אחרת בחיים, זה צעד חשוב!!

chompi XL

New member
נקודה רגישה../images/Emo7.gif (ארוך)

אני ממש לא שופט אף אחת או אחד שכן המצב הבלתי אפשרי הזה שהפך לחלק מחיינו יוצר סיטואציות מאד מאד מורכבות, וכול הרגשות הם לגיטמיים אני הרגשתי וממשיך להרגיש סחורה פגומה, היום שנודע לי שאני הבעיה היה יום לא פשוט בלשון המעטה פגעו בי במקום הכי "רגיש" וממש לא ידעתי איך לעכל את זה, עברתי שלב של אדישות והדחקה של בכי וחוסר אונים. הלוואי הלוואי הלוואי שאני יכוליתי לקבל את הזריקות ואת הכדורים במקום אישתי כול ערב כאשר הייתי מכין את האמפולות ואח"כ הולך להזריק למלאך שלי הייתי מת זה קרע אותי מבפנים, היו פעמים ואני מצטער שזה נשמע קצת חולני שאחריי שהייתי מזריק וקם ואוסף הכול והולך לזרוק את המזרקים הייתי דוקר את עצמי סתם ביד בתור עונש על מה שבגללי אישתי עוברת, אבל הדבר שגרם לי להישאר שפוי זו היא, יש לי אישה שהיא המלאך שלי, אין בעולם הזה עוד אחת יותר טובה בישבילי ממנה, היא מעולם לא נתנה לי להרגיש פגום ותמיד תמכה, אני מאמין שגם בליבה ובמוחה עברו כול מיני מחשבות וזכותה המלאה שהריי זה ברור שאם הייתה בוחרת באחר כנראה שכבר היתה חובקת תינוק, אבל אני יודע דבר אחד וזה בדיוק מה שאישתי תמיד אמרה לי גם אם הבעיות היו אצלה זה לא היה משנה כהו זה את החיים המלאים המספקים האוהבים שיש לנו זה לא שאני רציתי ורוצה "סתם" ילדים אני רוצה ילדים מימנה ורק מימנה. הזכות לכעוס ולהרגיש מתוסכלים זה לגטמי והרבה יותר מזה. אני באמת מתנצל בשם כול הבעלים הפגומים שאנחנו חיים בעולם של גברים שלא משנה אצל מי הבעיה האישה היא זו שעוברת את הטיפולים אבל אין לי שליטה על זה. אני יודע שהביחד שלנו היום הוא אחד יותר מתמיד, תמיד ידעתי וגם היום אני יודע להעריך את המלאך שלי אבל היום זה איכשהו אחרת כי האימרה באש ובמיים היא לא סתם משפט באוויר היא המציאות שלנו.

למעלה