בעלות על דירה

מצב
הנושא נעול.

ח ו פ י ם

New member
בעלות על דירה

בעלות על דירה
שלום רב, אני גרושה, ילדי הבוגרים מתגוררים עימי בדירה עליה אני משלמת משכנתא. מאחר ואני מתקשה בתשלום המשכנתא בעלי לשעבר הציע לי עזרה בתשלום חודשי בתנאי שארשום את הדירה על שם ילדי. כיצד אבצע את הדבר? האם יש כאן איזו בעיה מבחינה משפטית? תודה ויום נעים, נעמה

ח ו פ י ם

New member
תוספת קטנה-הדירה בבעלותי בלבד

בעלות על דירה
שלום רב, אני גרושה, ילדי הבוגרים מתגוררים עימי בדירה עליה אני משלמת משכנתא. מאחר ואני מתקשה בתשלום המשכנתא בעלי לשעבר הציע לי עזרה בתשלום חודשי בתנאי שארשום את הדירה על שם ילדי. כיצד אבצע את הדבר? האם יש כאן איזו בעיה מבחינה משפטית? תודה ויום נעים, נעמה
תוספת קטנה-הדירה בבעלותי בלבד

תשובה

בעלות על דירה
תשובה
יש לעשות הסכם בינך לבין הגרוש וכן הסכם בינך לילדים שלא יוציאו אותך מהדירה. זוהי בעצם הבעיה שעלולה להיווצר עקב העברת הבעלות. אחר כך יש לבצע העברה בטאבו או במינהל. מומלץ מאוד להעזר בעו"ד.

תשובה

בעלות על דירה
תשובה
ברגע שילדייך הופכים להיות בעלים של הדירה או חלק ממנה, הם יכולים לפנות אותך ממנה ו/או לתבוע פירוק שיתוף על דרך של מכירה, בכל עת. האם זה המצב בו את מעוניינת? פני לייעוץ טרם שאת פועלת

מצב
הנושא נעול.
למעלה