בעית תקשורת ב גלקסי 9+

בעית תקשורת ב גלקסי 9+

ברשותי גלקסי 9+ בן קצת פחות משנתיים. לאחרונה ישנה תופעה שלפתע פתאום מפעם לפעם איני יכול לא להוציא ולא לקבל שיחות טלפון זה קורא לגמרי באקראי באופן לחלוטין בלתי סדיר במרווחי זמן אקראיים כמו שבועיים חודש ויותר. לפתרון הבעיה אני עושה התחלה מחדש ומייד זה מסתדר.
פירמטטי את המכשיר אך לא עזר. העברתי לשרות תיקונים של סמסונג ושם לאחר זמן קצר הודיעו לי שיש להחליף את הכרטיס בעלות של למעלה מ 1500 ש"ח שזה כמובן לא הגיוני מבחינתי. האבחנה שלהם נעשתה מבלי שנגעו במכשיר רק על סמך תיאור התקלה כאמור לעיל. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם ישנו איזה פתרון יצירתי ולא הזוי כפי שהוצע ע"י סמסונג?

בעית תקשורת ב גלקסי 9+

החלפתי סים פירמטתי את הטלפון וכלום לא עזר מאבד תקשורת באופן אקראי פעם בחודש חודשיים יותר או או פחות ורק הפעלה מחדש מחזירה לי את התקשורת

blzvi

Active member
האם אתה מתכוון

לאבדן חיבור לספםק הסלולר?
או רק לאבדן חיבור אינטרנט.
כידוע אין כיבסוי מלא של כל ספקיות האינטרנט בכל הארץ.
תבדוק בסביבה הקרובה אליך מי הספקית שנותנת לך קליטה מירבית.
אולי תצטרך להחליף ספק סלולר.
לדעתי אין צורך לכבות את המכשיר,מספיק להעביר למצב טיסה ומיד להחזיר למצב רגיל.

בעית תקשורת ב גלקסי 9+

זו לדעתי רק בעיית תקשורת. במקרה של ניתוק התקשורת (יציאה וכניסה של שיחות בלבד) הכל כולל חיבור האינטרנט פועל כסידרו

blzvi

Active member
אם אין לך את הטלפון של התמיכה

של ספק הסלולר,אולי פשוט יותר לנייד לספק אחר .
לא מבין עד כמה זה מסובך להיכנס למצב טיסה.
תחכה שיקרה שוב ותבדוק.

לדעתי אין כל קשר למצב טיסה שכן ע"י כיבוי והפעלה מחדש הבעיה

ניפתרת תוך מיד ויכולה לחזור באופן אקעי אחי שבועיים או אפילו חודשיים

blzvi

Active member
כיבוי והדלקה לפחות דקה שלמה

מצב טיסה וחזרה ענין של 5 שניות

זה בדיוק מה שאני עושה בין השאר.(או התחלה מחדש)

אך זה לא פתרון ממשי אלה דרך (יעילה אומנם) להתגבר על הבעיה. הבעיה העיקרית שכזה קורה שיחות לא ניכנסות ללא ידיעתי ורק אחרי שאיך שהוא מישהו מודיע לי שאין אפשרות להתקשר אלי אני מבצע את הפעולות הנ"ל ע"מ להחזיר את התקשורת.
אני מחפש פתרון אמיתי מבלי להחליף את הכרטיס כפי שמוצע ע"י סמסונג בעלות של כ 1500 ש"ח. ניראה לי שהם לא מנסים לשבור את הראש וממליצים על הפתרון הקל מבחינתם בעיקר שאני צריך לשלם. עדיין יש אפשרות שזה הפתרון היחיד אך דרך התנהלות השירות במקרה זה שאפילו לא פתחו את הטלפון לבדיקה מעלה חשד שלא התאמצו יותר מידי

blzvi

Active member
זהאם נסית מעבר למצב טיסה?

זה זול יותר מ 1500 שקל
האם אתה מסתכל מדי פעם על שורת הסטטוס ובודק אם יש תקשורת לספק השרות?
אולי מופיע שאין שרות
אני בכלל חושב שהטלפון תקין ויש בעיה אצל ספק השרות הסלולרי,האם דיברת עם התמיכה?

ועוד איך דיברתי

לא יכול להיות מצב שרק לי יש מצב כזה אצל ספק השרות שלי. לאחר שהחלפתי את הסים הם הודיעו לי שמבחינת הרשת אין שום בעיה והמליצו להגיע לשרות של סמסונג וכך עשיתי ומשם הכל החל.

צרפתי תמונה של מסך הבית שלי

(גלקסי 9+) אך לא מצאתי היכן האייקון המראה את מצב התקשורת עם ספק השרות שלי. זה אומנם פתרון סביר לשיחות יוצאות אך מה לגבי שיחות נכנסות במצב של חוסר תקשורת שאיני יודע כלל שמישהו מנסה להתקשר אלי?

blzvi

Active member
אם תבטל wi-fi

במקום הזה יופיעו סימונים כמו 4G,H
כמו כן אם תוריד את הוילון מלמעלה בשתי אצבעות תופםיע שורה של ספםק השרות שלך

למעלה