בעית תאריכים

P u s s i c a t

New member
בעית תאריכים

אז... עוד לא מצאתי דירה ובדירה הנוכחית החוזה מסתיים ב-30 בספטמבר אבל... פתאום הבוקר עלתה לי מחשבה מדאיגה בראש... ה-1 באוקטובר יוצא יום שבת... ה-30 בספטמבר שישי - שבו בחצות אני אמורה למסור מפתח... מה עושים במקרה כזה? הרי אף אחד לא יבוא לקחת מפתח בשישי בלילה... וגם אף אחד לא מראה סימנים שהם בכלל מחפשים שוכר (בד"כ הם קודם מפנים את הדירה - ואז רק משכירים אותה - דירה של המדינה) דירות שאני כבר רואה כרלוונטיות פחות או יותר (מלבד הדבילים שלא רוצים בעלי חיים בבית - או כמו שהגדילה אתמול לעשות מישהי שהלכתי לראות את הדירה שלה - כלב אין לה בעיה. חתולים היא לא אוהבת... פוסטמה. אני גרה שם. לא היא. הם לא יוצאים מהבית וכל הריהוט והציוד שלי. מיישמע מה כבר חתול יכול לעשות לה לרצפה..) מתפנות או מיידי או בתחילת אוקטובר... אז מה עושים? משלמים חודש נוסף? מנסים למשוך לכוון ה-15? או שאולי משאירים את הציוד מה-30 בספטמבר בבוקר עד ה-2 באוקטובר שיוצא יום ראשון במשאית?.. מה עושים כשתחילת חודש נופל על שבת ויש חפיפה בין דירות?..

למה לא לפנות כבר ב-29?

השותף החדש שלי אמור להיכנס לדירה היום אבל בגלל שהוא חייל שחוזר חמשושים, הוא ייכנס לדירה רק ביום ראשון. למה שלא תשכרי דירה ו"תפסידי" קצת? נכון. זה לא נעים, אבל זה מה יש. עוד אופציה היא לבקש ל"משוך" את הפינוי עד ליום ראשון, בנווה דקלים זה עבד

P u s s i c a t

New member
זה מה שאמרתי...

כנראה שלא תהיה ברירה ואשכור מאמצע החודש לא מכירה מישהו שישכיר לי מהיום ל-29... כי אם הדירה פנויה או מתפנית בקרוב וא לא ירצה להפסיד כסף. ואם היא מתפנית ב-1 באוקטובר - אני בבעיה. בלית ברירה - נראה לי אחפש משהו עם פינוי מיידי ועד שאחתום והכל - הכניסה תהיה ב-10-15. הלחץ יעלה לי יותר...
ולגבי משיכת הפינוי... נראה לי בעיה. זה לא סתם משכיר. זה חוזה מול המדינה. הכל שם זה פרוצדורה...

למעלה