בעית מגי'ק: פתיחת קובץ נעילות

Shahar75

New member
בעית מגי'ק: פתיחת קובץ נעילות

שלום רב, משתמשים אצלנו משתמשים במג'יק בגרסה 8.20 תוך הפעלת קיצור דרך בשרת. מדי פעם, עם פתיחת התוכנה, מתקבלת למטה הודעה: "כשלון בפתיחת קובץ נעילות". בצורה אחרת של ההודעה הוא רושם "ממתין לנעילה בבסיס נתונים". ניסיתי לשנות את הגדרת ה-terminal, לנות כתובת IP, אך התחנות עדיין נעולות. הנעילה משתחררת רק לאחר לילה. מישהו מכיר את התופעה או יכול להפנות אותי למקום בו אוכל לקבל סיוע?

antidot

New member
---->

פתח Computer Management בשרת, נווט ל System Tools-->Shared Folders-->Sessions וחפש שם אם יש מישהו שמחזיק את הקובץ פתוח

Shahar75

New member
העניין הוא שמשתמש במחשב אחר יכול

במחשב אחר משתמש אחר יכול להתחבר בדיוק באותו זמן ואינו מקבל הודעת שגיאה. המצב נראה כאילו המחשב הפציפי של המשתמש ננעל, אך מלבד שם המחשב שיניתי הכל והתופעה נמשכת.

שוּלה

New member
אוי! הזכרת לי הסטוריה ישנה וכאובה..

כבר שנים שלא נגעתי במג'יק, אבל בגירסת 7 איפשהו היתה לי את הבעיה הזאת (למי FUCKING לא). ברג'יסטרי יש איזה פרמטר שמשפיע על הנעילות משום מה. תנסה לשמור (EXPORT) את כל "ענף" הרג'יסטרי שך MAGIC ב local-machine/software/magic (או משהו כזה... שנים לא נגעתי בזה!!) גם של המחשב ה"דפוק" וגם של המפחשב ה"תקין". ואז, להעתיק (בזהירות) מהמחשב התקין למחשב הפחות תקין. אם זה עובד - תעשה DIFF ותחיל את השינוי אחרי כל התקנה שאתה עושה - אחרי ה-RESTART. אאלט, זה פתר לנו 95% מהבעיות שאתה מתאר. (אגב, לא אמרת באיזה שרת אתה משתמש, ומה גירסת מע' ההפעלה על הדסקטופ, ובאיזה מנוע של מסד נתונים - BTRIEV?)

שוּלה

New member
ואם יעלה מלפניך הרצון

(אתה ממש ממש לא חייב, ואני אמשיך לנסות לעזור גם אם לא תענה) תגיד לי במסר פרטי בבקשה איפה אתה עובד.

Shahar75

New member
המג'יק לא מותקן אצלנו במחשב

מדובר בספריה עצמאית בשרת ברשת ובסיס הנתונים מותקן ב-AS/400 ומופעל בקיצור דרך, כך שנושא ה-REG אינו רלוונטי במקרה זה. קיבלנו כיוון נוסף לפתרון הבעיה ואנחנו בודקים אותו כרגע.

למעלה