בעית חתול

YULI9

New member
בעית חתול../images/Emo108.gif

יש לי חתולה מעוקרת, בזמן האחרון נכנס לי הביתה (קומה שניה) חתול זכר, אוכל מהאוכל שלה, ישן על הספות שלנו והכי נורא מרסס שתן בכל הבית. מצד אחד אני לא רוצה לגרום לו נזק מצד שני לא מוכנה לסבול את זה, אין לנו אפשרות להתקין רשתות, אולי יש למישהו רעיון לפתרון?

goanin

New member
להעיף לו כאפה שלא ישכח בחיים

כשאת רואה אותו בבית תשאגי עליו כמו מטורפת. הוא ילמד לא להכנס. וגם כלב זה רעיון מעולה

mevav1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רעיון מצויין, אולי גם לשים לו אוכל

מגרה מחוץ לבית שירצה לצאת וכשייצא תשימי רשתות בבית וככה לא יוכל להיכנס יותר.ף

ARISTO100

New member
תנסי להשפריץ עליו מים

יש את הבקבוקים האלה עם השפריצר (כמו שמשפריצים על עלים בצמח). חתולים שונאים מים ונראה לי שאחרי כמה פעמים הוא יבין את הרמז. פתרון פשוט ולא גורם נזק לחיה

IAM20072007

New member
טוב שתנו לחיות לחיות לא נכנסים לכאן

אני בהלם מהתגובות שלכם , מקווה שהכל בהומור מילא להשפריץ מים , אבל כאפה?????????? אתה רציני?

goanin

New member
לא הייתי מעיף לו כאפה,

אבל בטח שהייתי שואג עליו באלימות.

IAM20072007

New member
../images/Emo31.gifזה המילים שאתה הקלדת בעצמך

ואם זה היה בהומור, אז לא ברור לי איפה , ממש חיפשתי.....

YULI9

New member
תודה על כל העצות../images/Emo140.gif

נראה לי שאנסה את שיטת המים, הבעיה עם הפלפל שגם החתולה שלי יוצאת ונכנסת ולא הייתי רוצה שלא תחזור הביתה.

לי 1111

New member
פזרי בנדיבות גרגרי פלפל שחור בכל הפתחים מהם

הוא נכנס. אם זה לא מידי אכזרי בעינייך.....

אם בכ"ז החתולה שלך חייבת לצאת מידי פעם

יש לקנות מן חלון כזה לחתולים שרק חתולים עם רצועת מגנט יכולים להיכנס הביתה ואז רק החתול שלך יוכל להיכנס

יולי123

New member
למה שלא תאמצי אותו. הוא כנראה מאד רוצה להיות

אצלכם. כך לחתולה שלכם תהיה חברה ואולי גם תצא פחות מהבית.

תבררי של מי הוא

אגב יש פורום חתולים, כדאי מאוד לשאול שם. ואולי גם פחית רעש לחינוך כלבים תעזור במקרה של החתול (למלא בעדשים/שעועית/אבנים פחית, לאטום אותה ובכל פעם כשרואים את החתול להרעיש עם הפחית, כך הוא יברח).

YULI9

New member
לא ניראה לי שהוא שייך למישהו.

סתם חתול רחוב חצוף. שאלתי גם בפורום חתולים העצה שקיבלתי היא לסרס אותו, הבעיה שברגע שהוא רואה אותנו הוא בורח.

למעלה