בעית זכרון איכסון בKJAM

kubeb2112

New member
בעית זכרון איכסון בKJAM

משהו לא ברור לי בזכרון האיכסון ב-KJAM שלי. הוא מתמלא בלי שום הסבר ברור ובמיוחד כאשר אני מתקין תוכנות ובוחר בהתקנה על גבי כרטיס הזכרון עדיין הנפח יורד בזכרון האכסון. כעת אני מקבל כל הזמן הודעה מעצבנת שזכרון האכסון נמוך וצריך למחוק קבצים. כאשר אני עושה חיפוש לקבצים גדולים מ-64K הוא לא מוצא כלום. ניסיתי למחוק תוכניות אז הוא תמיד אומר לי שלא בוצעה הסרה במלואה והאם למחוק מרשימת התוכניות המותקנות וגם אז הזכרון אינו מתפנה. מה אני אמור לעשות? אני מנסה לדחות את הHARD RESET כמה שאפשר.

BravoMan

Active member
ככה:

יש עוד דברים חוץ מתוכנות שמשתמשות בזכרון האיחסון. כל הOUTLOOK שלך (דוא"ל, אנשי קשר, משימות, יומן), הCASH של הדפדפן ועוד. חוץ מזה, להרבה תוכנות יש רכיבים שחייבים להיות מותקנים בזכרון הראשי (ספציפית בWINDOWS) גם אם התוכנה עצמה מותקנת על הכרטיס. הנה מספר דברים שאפשר לעשות: 1) הגדר בACTIVESYNC סנכרון יומן ודוא"ל שבועיים אחורה בלבד או פחות. בתוכנת הדוא"ל במכשיר בחר שמירת קבצים מצורפים על הכרטיס. 2) חפש ב WWW.PDACE.COM או בWWW.POCKETPCFREAK.COM יש שינוי בREGISTRY (שאני ממש לא זוכר) שמעביר את CASH הדפדפן לכרטיס זכרון. 3) הורד תוכנת MEMAID. היא יכולה להעביר קבצי DLL מהזיכרון הראשי לכרטיס עלמנת לפנות מקום, אך יש להיזהר באופציה זו כי היא יכולה לגרום לתוכנות להפסיק לעבוד. כאשר מסירים תוכנה יש לוודא שהיא או חלק ממנה לא רצים ברקע. הכי מומלץ להסיר אחרי SOFT RESET. כמוכן אם מדובר בתוסף למסך היום למשל יש לבטל את פעולתו מתוך התחל->הגדרות->היום לפני ההסרה. החיפוש בפוקט הוא חסר תועלת. הורד דפדפן טוב כמו TOTAL COMANDER (חינמי) או RESCO EXPLORER (פחות חינמי) והשתמש בו או לחילופים נסה לחפש דרך הPC.

AYELET1

New member
בנוסף:

בצע גיבוי טוב (ליתר בטחון) ואז הארד ריסט (במסגרת החזרה בתשובה והתחלת החסכון במקום על המכשיר
) הארד ריסט מוחק הכל הכל הכל . קח את זה בחשבון. ואז תתקין על נקי כל מה שאפשר על כרטיס הזכרון. גם הרג'יסטרי יהיה כך נקי ויעבוד יעיל יותר וגם תימנע משאריות תופסות מקום על זכרון המכשיר.

kubeb2112

New member
אבל לגבי ההתקנה על הכרטיס

אני מבין שיש חלק מהקבצים שדרושים על זכרון האכסון (דרך אגב למה זה לא על זכרון תוכניות נשגב מבינתי) אבל הגודל שהם תופסים הינו גדול מאוד (אני לא רואה אותם אבל בודק אחרי כל התקנה) לגבי הגיבוי - אני לא רוצה שהוא יתקין דרך הACTIVE SYNC את כל התוכנות שתהקנתי בעבר. מבחינתי שישחזר לי את כל מה שקשור לאאוטלוק בלבד (אנשי קשר,מיילים,לוח שנה ופתקים) יש לי אפשרות להסיר את התקנת התוכניות מהACTIVE SYNC? האם אני עושה לפני או אחרי הHR?

BravoMan

Active member
ככה:

א) זכרון תוכניות - זהוא RAM כלומר זכרון ריצה (בדיוק כמו בPC) לכן לא מתקינים לשם שום דבר. באשר לשם - תאשים את MICROSFT. ב) בגיבוי, מתכוונים בד"כ לשימוש באחת התוכנות SPB BACKUP או SPRITE BACKUP שניהן יודעות לגבות הכל כולל הכל אבל גם לשחזר סלקטיבית (לSPB גרסת ניסיון מוגבלת ל4 גיבויים). ג) בתפריט TOOLS בACTIVESYNC (השולחני) יש אופציב ADD / REMOVE PROGRAMS. בכל אופן הוא לא יתקין מחדש את התוכנות לאחר HR כי הוא לא ממש ידע שמדובר באותו מכשיר שעבר ניקוי. למעשה תצתרך גם למחוק את הPARTNERSHIP הקיים, וליצור חדש בסנכרון הראשון. גש לFILE->DELET MOBILE DEVICE.

למעלה