בעית זוגיות

דנידין18

New member
בעית זוגיות

יש לי חבר ואנחנו יחד שנתיים,והכרתי לא מזמן אדם מקסים ונראה לי שהתאהבתי..ואני אוהבת את שניהם.מה עושים?

די דנסר

New member
לדנידין

קורה לעיתים שלאחר תקופה מסויימת יחד מרגישים שמיצינו. אני חושבת שאת עדיין לא ממש מאוהבת בבחור החדש מכיון שעוד לא היית איתו תקופה מספיק ארוכה בכדי להיווכח בזאת. אני חושבת שאת בקטע של ההתלהבות הראשונית, של הסקרנות ושל ההתרגשות מהקשר החדש. אם את עדיין אוהבת את חברך, אז מה הסיבה שהכרת אדם אחר? כנראה שאת כבר לא ממש אוהבת את חברך, וזה קורה. ופה המקום לשקול לכאן או לכאן. וד.א. לא סיפרת מה הבחור החדש חושב, והאם הוא יודע שאת אוהבת אותו? והאם הוא מעוניין בקשרי חברות איתך. בהצלחה די דנסר

מאוהבת או אוהבת ?../images/Emo66.gif

את צריכה להבדיל בן אוהבת למאוהבת..מאוהבת זה תשוקה או התרגשות ריגעית שתחלוף מהר...ואהבה היא אמיתית ושורשית יותר. עשי חשבון נפש במי את מאוהבת ואת מי את אוהבת. בהצלחה

ImmortalSoul

New member
דברי עם הבחור אולי

הוא גם מרגיש משהו כלפיך אולי לא . אולי יש פה משהו .תנסי לפתור את זה .

פומפיה

New member
../images/Emo12.gif זה יהיה חבל מאוד,

אם היא תקבל החלטה לפי הפידבק מאותו בחור. היא צריכה להחליט מה היא רוצה.

ImmortalSoul

New member
בדיוק ולמה להסתיר תאמת

איך היא תדע מה היא רוצה אם היא לא תדבר עם אותו בחור .תשבי תחשבי האם אותו בחור שווה לדבר איתו ותעשי בחירה .מה שתעשי אחרי שתדברי איתו אלוהים יודע. ואני מקווה שלפה ולשם רק טוב יצא מזה. כמו שבחורה לא אוהבת להיות מספר שתיים גבר בכלל לא אוהב את זה . אז אין מה לדאוג זה הכל תלוי בה פומפיה . בכל אופן מה שתחליטי לגשת לא לגשת אני מאחל לך אחלה סידור מחשבות בראש.

26חלומות

New member
אוי כמה שזה מוכר לי.. כנסי

אני באותו מצב. אני והחבר יחד 4 שנים.. ולפני מספר חודשים הבנתי שאני מתאהבת בחבר הכי טוב שלו... מזה חודשים אני מנסה להתמודד עם אהבה לשניים ולא מצליחה. אהבתי לחבר שלי רבה, ועם זאת אני לא יכולה להוציא את חבר שלו מהראש. כל הנסיונות שניסיתי לשכוח ולהתרחק כמה שאפשר ממפגשים משותפים איתו - לא הועילו. ההתאהבות הזאת בשני עולה ויורדת ממפגש למפגש איתו (כל המפגשים הם משותפים יחד עם חבר שלי), אך לעולם לא דועכת.. אני סוחבת את זה כמעין קוץ בלב, ואזלו כל הרעיונות להתמודדות עם זה...

Democritous

New member
אומר לך חד וחלק

כשיש ספק אז אין ספק. עצם זה שהיית עם בחור אדם ופיתחת רגשות כלפי אחר מעיד הדבר כי זה שהיית איתו אינו מספק את צרכייך. יכול מאוד להיות שיש לך רגשות כלפיו אבל יש פה עניין של פאזות של אהבה וכנראה שאין בינכם חיבור ברמות הגבוהות ביותר. אם יש לך רגשות כלפי אחר אז צריך לברר מה טיבן והאם האישיות של שניכם יכולה להתחבר במידה כזו שתהווה בסיס למערכת יחסים מלאה ושלמה מכל הבחינות. כשתגיעי (אם תגיעי - בתקווה) לרגע שבו קשר מספק אותך מכל הבחינות תגלי שבאופן טבעי אינך מסתכלת יותר לצדדים.

אז ככה......

תבחרי אם מי יורת טוב לך אם מי את מריגהש פרפרים בבטן את מרגישה אישה , בטוחה בעצמך, כול התחשות הכי טובות ואם זה תהיהי מ ישהיהי נאמן לך יהיה חבר בישבילך יקשיב לך בעת צרה והיהי איתך תמיד

למעלה