בעית הרדמות

yulilior

New member
בעית הרדמות

הקטן שלי בן שנתיים וחודשיים ולוקח לו מלא זמן להירדם בלילה. הוא לא בוכה, לא צועק, לא דורש כלום - הוא שוכב במיטה ומקשקש לעצמו. הוא יכול לקשקש ככה לעצמו שעתיים שעתיים וחצי. יוצא שהוא נכנס למיטה ב 7 וחצי בערב ונרדם רק בסביבות 9 וחצי. מה עושים?

אם הוא לא מתלונן - אני לא רואה בכך בעיה

הוא מעסיק את עצמו יפה וכנראה מוצא בכך עניין אחרת היית שומעת ממנו יותר יכול להיות שהוא לא ממש עייף בשעה הזו. אם מפריע לך שהוא לא נרדם מיד את יכולה להשכיב אותו בשעה מאוחרת יותר.

yulilior

New member
הוא לא ישן מספיק

הוא נרדם ב 9 בערב וב 7 אנחנו מעירים אותו כדי ללכת לגן . בסופי שבוע כשאנחנו לא מעירים אותו הוא ישן עד 9 בבוקר ולכן אני חוששת שהוא לא ישן מספיק במשך השבוע.

yulilior

New member
כן

בגן יש להם שנ"צ של שעה וחצי ומעירים אותם ב 2:30 - ז.א. שהוא ער במשך 7 שעות אחרי זה עד 9:30 ונשמע לי המון.

אולי תוותרו על שנת הצהרים. לי נשמע שהוא

ישן בסדר - הבן שלי בגיל שנתיים גם היה ישן בערך מספר שעות כזה.

yulilior

New member
הקדמנו את שעת השינה בכוונה

כשהיינו משכיבים אותו ב 8:30 הוא היה נרדם רק ב 10-10.5 בלילה וזה פשוט לא מספיק שעות שינה.

לפי מה את יודעת כמה שעות שינה מספיקות לו?

אני כבר שמתי לב שלמרות מה שכתוב בספרים הקטנות יודעות בדיוק מתי הן עייפות וכמה שעות שינה הן צריכות, ואני זורמת איתן. יש ערבים שהן נרדמות רק בעשר בערב, ולמחרת הן יירדמו מוקדם יותר וישלימו שעות. יש ילדים בגיל הזה שגם לא ממש ישנים צהריים - כל ילד והצורך שלו בשעות שינה. לדעתי ילד ששמים אותו במיטה ולא נרדם תוך כמה דקות זה ילד לא עייף, ובגיל שנתיים אין לו מה לחפש במיטה במצב כזה של ערנות. אני לפעמים שמה אותן במיטות עם ספרים, והן מעיינות בהן וקצת מקשקשות ביניהן, אבל נרדמות תוך רבע שעה חצי שעה גג - אם לא, אני יודעת שהשכבתי אותן לישון מוקדם מדי....

דנה1978

New member
נראה לי שבגיל שנתיים

ללכת לישון ב-7 קצת מוקדם לא?? ובכל מקרה כל עוד הוא לא בוכה זה לא נראה לי נורא

polegra

New member
אני לא דוגמא...אבל 7 בערב נשמע לי מאוד מוקדם

למה לא להכניס אותו באזור 8? 8 וחצי? אצלי ב8 וחצי 9 מתחילים מקלחות וכו... לרוב רון נרדם 9 וחצי ככה...דור לקראת 10 וחצי... לפעמים שניהם ערים גם ב11 וחצי...לפעמים מיד אחרי המקלחות שופכים מנוע...תלוי כמה פעילות הייתה להם באותו היום אבל 7 בערב אצלנו זה רק תחילת החגיגות ולא משנה מתי ילכו לישון ב8 אני מעירה לגן רון קם ישר כמו טיל רק מחכה לראות שאני פותחת עניים את דור לא משנה באיזו שעה צריך לגרד...זה אופי טלי

גם הגדולה שלי היתה ככה בגיל הזה

אתם יכולים להכניס אותו למיטה מלכחילה יותר מאוחר, או קצת לקצר לו את שנת הצהריים, שיהיה יותר עייף.

down under1

New member
הוא ישן צהריים?

כשהבן שלי היה בגילו של בנך וישן צהריים, הינו משכיבים אותו ב 8 וחצי והוא יכול היה גם לשכב שעה ומעלה לפני שהיה נרדם. מאז שהוא גדל וויתר על שנת הצהריים הוא נכנס למיטה ב 7 בערב ונרדם תוך כמה דקות. כיום ממרומי גיל 3 + שלו, אם קורה שהוא נרדם אפילו לחצי שעה, שוב קשה לו להרדם בלילה. אז אצלנו יש קשר ישיר.

למעלה