בעית הזעה בבית שחי.

BigGuy

New member
בעית הזעה בבית שחי.

יש אפשרות לטפל בבעיה זו באופן טבעי?? בלי ניתוחים...אם אתם ממליצים על איזה דאורדורנט למנוע את זה וכולי... תודה רבה רבה!!

SideKick

New member
בעיית הזעה...

נושא הזיעה כבר נידון כאן בעבר. אחזור פחות או יותר על הדברים שאמרתי גם לבחורה שהתלוננה לפני חודש על הזעת יתר בבית השחי. בתי השחי נועדו להזיע. הדחקה של תהליך טבעי של הגוף (ניתוח למשל) גובה מחיר כבד מאוד. השאלה היא למה אתה מגדיר את ההזעה מבתי השחי כבעיה. האם אתה חש הזעת יתר שנובעת בשל חסימה במקום כלשהו בגוף, דבר שגורם לנביעה גדולה יותר באזור בתי השחי, או שמדובר בתהליך טבעי של הגוף שמצריך אותך להסתגל אליו וללמוד לחיות איתו בשלום. גם ריחות ההזעה הם תהליך טבעי. אם הריח הוא זה שמפריע לך, נסה לשים לב מתי ריח הזיעה חריף יותר וקשה לך יותר. אולי תגלה שריח הזיעה נותן לך מידע על אנשים שבחברתם לא נעים לך, או על מקומות שבהם לא נעים לך להיות. אולי הוא יגלה לך שעדיין לא התגברת על פחד מ... מכל מקום - בבתי הטבע ניתן להשיג דיאודורנטים טבעיים שעוזרים לטשטש מעט את הריח. אם תרצה להרחיב ולשאול בנושא זה, או לענות על חלק מן השאלות שנשאלו, אתה בהחלט מוזמן לעשות זאת.

YinYang

New member
ומעבר לזה...

פותחה זריקה חדשה שמאוד עוזרת לבעיות של הזעה מקומית. תתיעץ עם הרופא שלך והוא כבר יידע אותך בנוגע לפרטים. מעבר לזה, מומלץ לפנות לטיפול משלים כדי לאתר את שורש הבעיה ולטפל בה. דאורדורנט מונע? לא חושב שיש כזה דבר, ואם כן אז אין לי מושג איך הוא עובד. אייל

כן! אפשר לעזור!

אני יודעת על הצלחות ממטפלים בבעיה מסוג זה. גש לקבל טיפול ממטפל ברפואה סינית (בדיקור). בהצלחה.

SideKick

New member
על איזה בעיה בדיוק את מדברת?

קרן אור יקרה, אני שמחה ששמעת על הצלחות מסוגים שונים לבעיות שונות. אבל יש לי שאלה - האם הבנת מהבנאדם שפנה מהי הבעיה שאת שמחה להציע פתרונות? פנה איש ואמר שיש לו בעיה של הזעה בבית השחי. אם הזעה בבית השחי זאת בעיה, אזי כל האנושות כולה לוקה בבעיה ועל כולנו כאחד לגשת לדיקור עוד היום. אני חושבת שלפני שששים להציע פתרונות, כדאי קודם להבין מהי הבעיה.

DPsoul

New member
אני הייתי מבינה מאיך שהפונה הציג את

הבעייה- שהוא סובל מזיעת יתר בבית השחי!! ואם זה משהו שבאופן יחסי לאחרים כלכך מרובה..וזה אכן קורה- אזי זה הופך בעקרון למקור לבעייתיות מסויימת שהוא חווה..אחרת הוא לא היה מציג את ההזעה (המובנת מאליה) כבעייה! אבל זו רק אני

SideKick

New member
ואולי הוא מדבר על...

הריח. ואולי על הצבע של הזיעה. וכמו שכבר הזכרתי בעבר - מה זאת הזעת יתר? יותר ממה? יותר ממי? פחות ממי? האם ייתכן שהוא מזיע באופן נורמלי לחלוטין ורק חווה את זה כהרבה? הרי גם אז זאת בעיה. האם גם אז היית שולחת אותו לאותו טיפול? כשאנחנו מציעים לאדם שיטת טיפול, זה צריך להיות בגדר הצעה. כי ייתכן שאנחנו מבינים את מהות הבעיה, אולם גם ייתכן שממש לא. להודיע לאדם שפנה שאנו יודעים מהו הטיפול האולטימטיבי המתאים לו, זאת לא ממש התייחסות מקצועית הולמת.

YinYang

New member
אני דווקא חושב...

שהשאלה הוצגה באופן מאוד ברור וחד משמעי. קרן אור לא אמרה שום דבר על טיפול אולטימטיבי, אלא הציגה הצלחות מהתחום היחידי שהיא מכירה לעומק ויכולה להמליץ עליו, אבל למה שלא נשאל את BIGGUY בעצמו במה בדיוק מדובר? אייל

למעלה