בעית הבעיות

PITBULL

New member
בעית הבעיות

אם אתם בחול ולא בתור מהגרים אז ואם יש לכם חיית מחמד בודאי נתקלתם בבעיה של מה לעשות כאשר חוזרים לביקור בארץ (לפעמים של חודש\חודשים) והבעיה מחריפה עם חיות כעיין כנרים , ארנבות וכ"ו (כלב וחתול אפשר עדיין לקחת על אף העלות) האם ישנם עוד במצבי ?

לכלב שלי יש בייביסיטר קבועה

שהרי אפשר להוציא חיות מאנגליה אבל אי אפשר להכניס אותם בחזרה ( 6 חודשים במכלאות לוודא שאין להם כלבת). אני משלמת לה 5 ליש"ט ליום + האוכל שלו. אבל יש לי חברה שמגיעה ממיאמי לישראל עם שני הכלבים שלה כל פעם. אני משערת שמארה"ב זה עניין של תקציב. בעניין חיות כמו ציפורים וארנבים - כדאי למצוא שכנים עם ילדים קטנים שישמחו להשגיח עליהם עבורך.

blixgirl

New member
Boarding Kennels

כמו ורד,אני בבריטניה ולא מוציאה את הכלב שלי שבא איתי מהארץ וישב שישה חודשים בהסגר לשום ארץ אחרת כל עוד אני מתגוררת כאן,יש בדרך כלל לשירותי צער בעלי חיים(Rspca באנגליה,Spca בסקוטלנד) שירות של מכלאות לבעלי כלבים שיוצאים לנופש וכדומה,באזור בו אני גרה יש להם אחלה מכלאות או כמו שקוראים לזה כאן Boarding kennels והמחיר הוא בסביבות 4-5 ליש"ט ליום. אני יודעת שהם שומרים גם על ארנבות ואוגרים,אז אולי כדאי לברר ? ד"ש מסקוטלנד

אנחנו לוקחים את חתולינו איתנו

לארץ בכל הנסיעות... פשוט כי אנחנו כ"כ מתגעגעים... כשנסענו לחופש השארנו אותם עם בייביסיטר שבאה לשחק איתם שלוש פעמים ביום.

mbechor

New member
חיות האיטליה../images/Emo107.gif

הי פיטבול, אני בהחלט מבינה לליבך למרות שאני לא מחזיקה כאן את חיית המחמד שלי (כלבת סאמויד בת 6 ששמה שלי). אני מראש התלבטתי אם להביא איתנו את הכלבה ובסוף בגלל המחשבה על שעות הטיסה וכדי להגיע לאי שלי צריך טיסת פנים נוספת בתוך איטליה, אז החלטתי שיהיה לה הכי טוב אצל הוריי שממילא גידלו אותה יותר ממני. גם פה בינתיים לא אימצנו אף אחד כי שוב המחשבה להשאיר אותו מאחור או להעביר את הטיסה הקשה דוחה את ההחלטה שוב ושוב. ולעצם העצה לשכנתי יש 2 כלבות ו 3 חתולות וכאשר היא יוצאת לחופש היא דואגת שבכל יום יבואו להוציא את הכלבות ויאכילו אותן. אני לא יודעת כמה היא משלמת. חוץ מזה שמעתי על מכלאות שהן כמו בית מלון לכלבים בחופשה. נראה לי שאם החופשה ארוכה מדי (חודש-חודשיים) אז כדאי לקחת את הכלב איתך(בתנאי כמובן שיש לך איפה לשים אותו במקום חופשתך) מיכל

למעלה