בעית גלישה ע'י bt

yngwiem

New member
בעית גלישה ע'י bt

טוב אז בשעה טובה ומוצלחת קניתי usb BT למחשב כדי לעבוד עם ה ipaq 2210 שלי ללא העריסה לאחר הגדרות רבות הצלחתי להגיע למצב בו הפוקט והמחשב מסתכרנים ואפילו מחליפים קבצים בינהם ... אך הבעיה הגדולה היא שאני לא מצליח לגלוש באקספלורר דרכו הפוקט מגיב כאילו הוא מחובר ברשת למחשב האישי אך "זורק" שגיאה שאינו יכול למצוא את הדף המבוקש ! עזרה בבקשה ...... בברכה אביעד

yngwiem

New member
בראשון

צ'יפ מחשבים .. עולה בסביבות 230 שח אולי אפילו קצת פחות ... בברכה אביעד

gabimaor

New member
וואלה

לא רוצה לבאס. ניתן לקנות דרך ebay בפחות מ 30$ מתאם כזה לטווח של עד 40 מטר (לטענתם) קיבלתי את שלי היום פחות משבוע לאחר ההזמנה.

it7650

New member
לא כל כך הגיוני

אני מניח שהכותב זה שני... בכל זאת - האם ה PPC גולש באינטרנט כשהוא מחובר דרך העריסה ? במידה וכן אין שום הבדל בין גלישה תוך כדי סנכרון בעריסה - לגלישה תוך כדי סינכרון ב BT. שלשום אמרת לי את זה ושוב בדקתי עם המכשיר שלי - כיביתי את ה WIFI בבית והפעלתי רק את ה BT - וזה עובד מעולה. אם יש בעיה תתקשר אלי איתי

yngwiem

New member
אני מניח שזה איתי מצ'יפ ...

אם כן זה לא שני אלה אביעד מה שלומך ? העיניין סודר והצלחתי לאחר "מלחמות " רבות של הגדרות ...להתחבר בעזרת bt לאינטרנט ולכל האופציות הטובות שהוא מציעה תודה לך . בברכה אביעד ... בלי קשר ברצוני לקנות כרטיס cf wifi ..האם אתם מכירים כרטיסים טובים יותר וטובים פחות ? הצעות +מחירים (גם בחול) יתקבלו בברכה . תודה רבה מראש למשיבים . אביעד

yngwiem

New member
בקשר להודעה הקודמת ..

מה אתם אומרים על זה ! לינק מצורף? האם זה שהוא של חברת דל יהווה בעיה בתאימות ל ipaq 2210 ??? המחיר נראה טוב .. תודה אביעד

למעלה