בעית גובלינים......

• פותח הנושא henk
  • פורסם בתאריך

henk

New member
בעית גובלינים......

שלום לכולם...... אני בבעיה, אנחנו נמצאים חבורה של 4 אנשים ( כוהן, פלאדין, ושני לוחמים ) ושניים חדשים ( קוסם ומתמחה בשרשראות-master of chains ) שעדיין אנחנו לא מכירים, באמצע אזור מחיה של גובלינים, 6 מהם התקיפו אחד, וה7 האחרים התקיפו 3 אנשים אחרים..... עכשיו, ההחלטה היא אם ללכת ולהתחיל להשמיד את כל הגובלינים...או להמשיך בהרפתקאה כרגיל???

tarash

New member
אם זה היה תלוי בי

אז אני הייתי מנשה להגן על האנשים כמה שאפשר מבלי לתקוף את הגובלינים, אני לא רוצה מלחמה כוללת, אבל כמובן שזו החלטה שלך...

סנדרין

New member
מה הדמות שלך הייתה עושה? ../images/Emo142.gif

הו, גם זה מתחיל להמאס
. (עופר: את רומזת שהדמות שלי היא..- רותם: מכונת מלחמה חסרת אישיות?
עופר: תיארתי לעצמי.)

גובלינים נותנים נק"ן נכון ? אז חסלו

אותם !!! הם בוודאי מרושעים ואתם בתור שליחי הצדק והטוב חייבים לכתוש אותם מיידית אוף האם הדמות שלך תעזור לחף מפשע ? האם הדמות שלך תתקוף גובלינים בזעם צדקני או תהרוג אותם מתוך הגנה עצמית ? האם לדמות שלך חשוב לסיים כמה שיותר מהר את המשימה ? האם אין לך בעצם דמות אלא אסופה של מספרים ? האם ? (טוב אני יודע שלא תרמתי יותר מידי בהודעה הזאת אבל אני פשוט לא ממש יודע איך לענות על כזה דבר)

comics

New member
היית חייב להיתערב...

אז ככה חובתו של הפאלדין היא לעזור לחלשים ולחפים מפשע ולהרוג את הרעים ומובילי הזדון (זאת אומרת ליכתוש את הגובלינים לאבק) הלוחמים (במיקרה והם נייטרלים) יעשו מה שבא להם (במיקרה והם טובים) הם יעזרו להרוג את הגובלינים כנ"ל לגבי הכוהן. ככה זה הולך דמויות טובות עושות מעשים טובים דמויות רעות עושות מעשים רעים ונייטרליות עושות מה שבא להם. יש על זה כמה עמודים בפרק "תיאור" בספר השחקן.

נטיה.. פשוט טעות קריטית

זאת בדיוק הסיבה שאני משחק בלי נטיה.. לדמות יש אופי הרבה יותר מורכב מ"טוב" "רע" ו"ניטראלי".. אם מתאים לדמות ללכת לעזור (לפי אופיה.. מצב רוחה הנוכחי.. השיקולים ההגיוניים והרגשיים וכו') אז היא תעזור לא בגלל שכתוב לה "טוב" בדף.. ולהפך גם דמות "רעה" כשיתאים לה ויצא לה מזה משהו/יהיה אכפת לה תעזור לאחרים.. נטיה היא כלי מגביל.

comics

New member
גם נכון וגם לא....

במצב הזה אין שיקולים אישיים האנשים זרים.... מצב רוחה של הדמות משחק תפקיד חשוב מאוד.... תסכים איתי שפאלדין יעזור להם?

comics

New member
ניראה לי ש...

הדמות הרעה יכולה גם לעזור לגובלינים.... הדמות הטובה יכולה גם לעזור לגובלינים אבל זה לא יתאים לה ממש תחשוב על זה פאלדין שיעזור לגובלינים להרוג אנשים חפים מפשע? (יהפוך לפאלדין לשעבר!)

comics

New member
ניראה לי ש...

הדמות הרעה יכולה גם לעזור לגובלינים.... הדמות הטובה יכולה גם לעזור לגובלינים אבל זה לא יתאים לה ממש תחשוב על זה פאלדין שיעזור לגובלינים להרוג אנשים חפים מפשע? (יהפוך לפאלדין לשעבר!)

למעלה