בעית בנים ! (כמו תמיד..)

דניאל81

New member
בעית בנים ! (כמו תמיד..)

נכון לרגע זה אני בקשר עם 2 בנים. בלי שהתכוונתי האמת, פשוט התחלתי לצאת עם השני כשעוד לא הסתיים הקשר עם הראשון. ( אני יוצרת קשרים בכיף אבל יש לי בעיה בלסיים קשרים) הסיפור הוא כזה: הראשון עסוק רב הזמן, גר רחוק ממני (45 דק נסיעה ברכב פרטי) והוא בעד עצמאות במע' יחסים. ז"א לתת ספייס מסוים - דבר שאני מאוד תומכת בו. הוא זורם וחמוד מאוד. השני ד.ב.ק. ! מהבוקר שולח מטר SMS ומתקשר לפחות 3 פעמים ביום ! הוא לא מבין את הצורך שלי בספייס ומבחינתו הוא היה עובר לגור אצלי בחדר. הוא גר 10 דק ממני ואנחנו מכירים רק שבוע וחצי !! הוא ביישן ו"נלחץ" כשאני איתו. לשניהם עדיין לא פיתחתי רגשות מיוחדים. והדילמה היא: את מי לשמור אם בכלל והאם עדיף להישאר לבד או לחפש חדש?

ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

לא הבנתי את ההתלבטות. עם הראשון כיף לך וזורם, השני חונק, מה יש להתלבט?

דניאל81

New member
הבעיה עם הראשון שהוא יותר מדיי עסוק

אני זקוקה לקצת יותר מטלפון כל 3 ימים והתראות של פעם בשבועיים. לבחורה יש צרכים !

אוקיי,

בתגובה זו הסגרת שאת הראשון את רוצה את השני לא. עכשיו נותר לך להיפטר מהחונק ולחנוק את הראשון

דניאל81

New member
איך בדיוק הסגרתי את עצמי?

האמת שבאמת אני רוצה את הראשון יותר מהשני (דגש על 'יותר') אבל את שניהם אני לא רוצה יותר מדיי . בוא נגיד שאם מישהו יגש אליי במועדון אני לא אומר לו לא. והעלת דילמה חדשה: איך נפטרים מבחור? ויותר גרוע - מבחור רגיש שהוא גם ידיד של חברה טובה שלך שלא בא לך להסתבך איתה גם?

כי התמקדת בראשון.

את לא רוצה את שניהם יותר מידי, תיפטרי משניהם. מה הקשר לחברה? כל עוש לא רצחת את אמא שלו, אין לך מה להסתכסך איתה. לא הולך, קורה. תגידי לו שזה לא הולך, לא זורם, וזהו.

מוותק

New member
אם את לא רוצה את שניהם

אז פשוט להודיע לשניהם שזה לא זה.. יותר טוב כלום מכמעט, לא ? ואיך נפטרים ?... אומרים את האמת, הדרך הקשה אבל הכי נכונה לדעתי

Savage Garden

New member
למה להיפטר??../images/Emo35.gif

תחנכי את ה"עסוק" ותשמרי את החונק לזמנים קשים..

למעלה