בעית ביצה

happy

New member
בעית ביצה../images/Emo84.gif

אנחנו כבר שבוע אוכלים את החלמון של הביצה. ואיך לומר ליהי פשוט שונאת את זה. אני מכינה לה ביצה קשה מוציאה את החלמון ומערבבת עם אשל. את האשל היא אוכלת בהנאה ואת הביצה היא מוציאה החוצה. אם הביצה ממש מומסת באשל היא אוכלת אך עם פרצוף אם יש חתיכה קטנה של ביצה היא פשוט יורקת אותה החוצה. מה אפשר לעשות
לוותר לה על הביצה
ניסיתי להכין חביתה אתמול אך גם את זה היא ירקה

ממש לא חייבים ביצה, לפחות בינתיים

כן חשוב לבדוק שאין רגישות, למען החיסונים, אבל את זה בעצם בדקת, כי היא נחשפה לביצה (למה רק חלמון? נסי לתת את החלבון) יכול להיות שיותר מהטעם מפריעה לה הטקסטורה, אבל זכותה. באמת לא חייבים לאכול ביצה. הוציאי את זה מהתפריט לפחות לשבועיים ואז עשי נסיון חוזר. אצלינו, אגב, מאוד אהבו את הלחמון מעורבב בקוטג.

טאניוש

New member
אומרים שחלבון מותר רק מגיל שנה

אני בכלל עוד לא נתתי. עוד שבועיים
יקבל את כלללל הביצה, גם צהוב גם לבן.

happy

New member
היא אומנם מאוד מפותחת לגילה../images/Emo3.gif

אמרה האמא הפולניה שלה. אבל היא רק בת 10 חודשים. בטיפת חלב אמרו לי לתת את החלמון מגיל 9 חודשים וחלבון בגיל שנה.

מה שיפה בטיפת חלב זה שלכל אחות

יש הנחיות משלה, וגם הן משתנות כל חצי שנה
בכל אופן, אישית לא נתתי ביצה עד קרוב לגיל שנה (אם כי, בהיות המופלטה בן חצי שנה הוא תקף אותי, הכניס יד לממרח ביצים וטעם. שוו נפשך את ההיסטריה שלי באותו רגע. די מגוחך.) בכלאופן, אם לא טעים לה, תעזבי. הרבה מבוגרים לא אוהבים את הטקסטורה של חלמון, זה ממש נתקע בגרון. אז אולי לא נעים או לא טעים לה. לפי חיסון תעשי נסיון עם חלבון וזהו.

בנצ100

New member
אם הבעיההיא בטקסטורה...

אז תנסי את ההמצאה של הגננת הגאונה שלנו - היא מטגנת את החלמון בלבד (גננת מעודכנת, יודעת לבד שאסור חלבון) ומקבלת מין פנקייק כזה (החלמון מקושקש) ואת זה היא נותנת ליוגי ביד, ולפי השמועות - הוא ממש מתלהב מזה! בבית עם חלמון של ביצה קשה הוא עשה לכלוך שקשה להאמין, והכי קשה היה להאמין שמשהו בכלל נכנס לו לפה...

דיאטקוק

New member
אני התחלתי לתת ביצה בגיל 9 חודשים..

עשיתי מקושקשת ועירבבתי עם עגבנייה וקוטג' וטיפונת מלח. היא אוכלת קציצות? את יכולה לשים חלמון בתערובת של הקציצות.

למעלה