בעית אינסטלציה

solo2

New member
בעית אינסטלציה

שלום,

לפני כשנה וחצי החלפתי את הצנרת בבית ומאז בחדר האמבטיה מדי פעם אני שומע קולות של אוויר יוצאים מהחור במקלחת

זה קורה שאני מוריד לפעמים את המים באסלה, שאני שומע אעשים מים בצינור המרכזי ואולי עוד כמה סיבות

מה יכול להיות הסיבה ומה אני יכול לעשות עם זה ?
 

solo2

New member
שכחתי לציין עוד משהו

גם מדי פעם בעיקר בחורף יש ריח לא נעים של ביוף
 

solo2

New member
החליפו הכל...צנרת מים וצנורות ביוב

החליפו הכל...צנרת מים וצנורות ביוב

אז מה הבעיה בביוב ?
 
נשמע כמו בעיה שקשורה לבריכת בקרה

שאמורה ליהיות עם מים בתוכה בכדי ליצור מחסום ריח ואוויר

פנה למי שעשה לך את העבודה
 
כשאתה אומר שאתה שומע רעשים מוזרים מהחור

במקלחת.
איזה חור? אני מתכוון האם זו אמבטיה או מקלחון?

לגבי שהריחות קורה לך בעיקר בחורף הסיבה היא כי כל צינור ביוב ראשי עולה עם הקצה הפתוח שלו עד לגג
ובעיקר בחורף יש רוחות וגשם שחודרים לצינור וגורמים לריחות שבו לצאת עם הרחו אצלך בדירה כי אצלך יש בעיה.

לפחות זו דעתי.
 
פשוט מאוד.

הבעיה שלך נובעת מכך שאין נשם בקולטן. בעברית פשוטה זה אומר שאין פתח לכניסת אוויר בצינור 4 צול (הגדול שמוביל לביוב) אשר מנקז את השירותים והמקלחת.
 
זה אומר...

שצריך לאפשר כניסת אוויר למערכת הביוב ע"י החלפת זווית 90 מעלות אנכית ל -T והארכת הצינור כלפי מעלה (התקן אומר עד לגובה של מטר מעל תקרת הבניין) ואם זה לא מתאפשר,יש למצוא דרך יצירתית לאפשר כניסת אוויר. כרגע מה שקורה אצלך זה שהאוויר נכנס למערכת דרך חור ניקוז המקלחת וכתוצאה מכך המים שאמורים להישאר במחסום ריח (הקופסה שברצפת המקלחת) ע"מ לא לאפשר מעבר גזים, נשאבים למערכת כשאתה מוריד את המים באסלה (האסלה הכיור והמקלחת זורמים לאותו צינור) ולכן אתה שומע את הרעשים ומקבל את הריח המסריח.
עד שתטפל בבעיה, הדרך להימנע מריח מסריח אחרי שאתה מוריד את המים, זה להזרים מים במקלחת כדי שהקופסה תתמלא שוב. נכון,זה מסורבל ולא נוח אבל זה סוג של פתרון זמני.
מקווה שעזרתי לך. אם תהיינה עוד שאלות אתה יכול לטלפן.

שבוע טוב
 
למעלה