בעית אור דרך

efii19

New member
בעית אור דרך

צריך עזרה- כשאני מדליק אור נמוך (חנייה נידמה לי) 2 הנורות הקדמיות עובדות. כשאני מדליק אור דרך (לא גבוה, אור רגיל) הצד של הנהג דולק והצד של הנוסע לא עובד. כשאני מדליק אורות גבוהים שניהם עובדים. חשוב לציין- הנורה תקינה, כל הפיוזים תקינים. מה הבעיה? למה אור דרך רגיל בצד של הנוסע לא עובד? נ.ב עם למישו יש שירטוט של כל מערכת החשמל בחיפושית או רק של כל העסק של המנורות אשמח לקבל אותו כדי לעשות סדר. תודה וערב טוב

efii19

New member
לא

לא הבנת נכון, זו נורת נסיעה קדמית, האור שאתה מדליק בשעות הערב והלילה (חושך בחוץ) החלפתי בחדשה זה לא הפיתרון. אור גבוה עובד, אור נמוך עובד, אבל אור רגיל של נסיעה לא עובד. הבעיה ניראה לי יותר מורכבת מלהחליף נורה (את זה כבר בדקתי)

הייתי בדיוק בסרט הזה בשבוע שעבר

חשבתי שאני במצלמה נסתרת. הנורות תקינות, הפיוזים תקינים, אבל האורות משתגעים - ואני לא עובר טסט. בסופו של דבר מצאתי מגע רופף בבית הפיוזים כך שלפעמים אור הדרך היה מקבל את המינוס מהאור הגבוה ושניהם היו דולקים אבל חלש. מציע לך לעבור על החיבורים של החוטים לבית הפיוזים. תוציא כל נעל כבל בנפרד, נקה עם נייר זכוכית עדין, תהדק את הנעל כבל בעדינות ותחזיר למקום.

הילללה21

New member
ככה...

פרק את הרפלרקור בדוק אם בכלל יש זרם שמגיע לחיוט. מגיע יופי תעבור לרפלקטור ותחפש שם את הבעיה. אצלי באופן אישי הייתה אותה בעיה וה- לא הייה מחובר. יכול להיות כמה סיבות או בעיה בדרך מהחיוט לרפלקטור. או בחיווט עצמו בתוך תא הנורה. או אולי נורה שרופה..כן גם זה קורה לטובים ביותר.

למעלה