בעיתונים המקומיים...

Dark faith

New member
עדיין זה נראה לי נורא,

פחדני- ככה לבוא ולתקוף את בית הספר בתקשורת הציבורית- ללא לחשוף את עצמך. עשו לי את זה- לחברות שלי...ותאמין לי זה לא הכי כיף לעמוד בקו האש ללא יכולת להגן על עצמך. אם יש לך מספיק ביצים לבוא ולעמוד נגד הממסד- שהיה לך מספיק ביצים גם להגיד- זה אני! פשוט גועל נפש מה שהמורה עשתה- ונראה לי שזה איזשהו מסע נקמה אישי שלה.

MS6

New member
החינוך בתיכונים בבית שמש הוא באמת

ברמה נמוכה מאוד, פשוט עצוב איך דלתות נסגרות לכ"כ הרבה אנשים שמה שחסר להם זה לא כישרון אלא בית ספר רציני שתומך בהם. אני מכיר כ"כ הרבה אנשים מבית שמש שכנראה לא יצליחו להגיע ללימודים אקדמאים, לא בגלל שהם טפשים או משהו כזה, להיפך, אני מכיר הרבה מאוד אנשים מבית שמש שלמדו איתי ושמים בכיס הקטן כמה וכמה סטודנטים שלומדים איתי היום בבר אילן, הבעיה שאנחנו חיים במציאות שונה, לא מטפחים מצויינות בבית שמש ובגלל זה ללמוד באוניברסיטה נחשב משהו מאוד מיוחד למרות שבשאר הארץ זה רק עוד שלב בחיים ולא משהו לגאונים בלבד. זה עצוב וחבל ואני מקווה שזה ישתנה.

tablul

New member
באמת הגיע הזמן!!!

זה שאותה מורה לא אמרה מי זאת, זה מן הסתם כדי שעליזה לא תפטר אותה במקום או תתבע אותה או משהו כזה אני לא רוצה להגיב על הנושא של ניצן, האחראית מערכת כי אני מכיר אותה ואת הרן אישית, אבל בבית שמש מערכת החינוך דפוקה לגמרי.. אם רק הייתם יודעים חצי ממה שקורה בז'בוטינסקי... זרקו לשם את אילנה שהייתה בברנקו ועכשיו הם עושה שם טרור. בברנקו לא יותר טוב, מירה הנאצית חושבת שהיא אלוהים ומגובת לגמרי על ידי עליזה שנותנת לה לעשות מה שהיא רוצה, כולל דברים שאסור לה לעשות ולא אכפת לאף אחד. בתכלס, הדבר היחיד שאכפת לעליזה ממנו זה מה ההורים חושבים או איך מצטייר הבית ספר כלפי אחרים ובגלל זה היא משקיע בדשא בחוץ לפני שהיא משקיע כספים במזגנים לכיתות כמו כיתת מתמטיקה. כל הקטע עם הטיול השנתי גם היה קטע מסריח ביותר!!! מכל השכבה יצאו רק 12 תלמידים, מתוכם 10 ממופת. רצו שנשלם 550 על טיול עם יומיים בחוץ וחרא של תנאים אז לא יצאנו בכלל, ואז בעיתון עליזה דואגת לפרסם שכולם יצאו ונהנו... כבר אמרתי שלעליזה אכפת רק מהתדמית של בית הספר ולא איך שהוא באמת?!?! אם לא הייתי יא הייתי מזמן עובר בית ספר אבל קצת מאוחר מדי, יהיה קשה להשתלב בבית ספר אחר בשלב כזה. הגיע הזמן שמישהו יכתוב על זה משהו בעיתון...!!!

Pindrix

New member
כולם מוזמנים לראות את התמונות!!!!!!

כנסו לגלריית התמונות של רייצ'ל ותראו תמונות חדשות כולם מוזמנים לראות תהנו תודה הייתי קרמבו

shiroosh999

New member
אלא מה?!

פשוט נוראי מה שהולך פה, תלמיד, מורה, מה זה משנה?! לרכל על אנשים ולדבר בשמות, לדגוגמא על הרכזת מערכת הזאת, זה היית טעות. כי יש לה שני תארים! והיא מורה ומדריכה. זו טעות אחת גדולה. לא שהבצםר לא הדרדר, אבל הרכילות עוברת כל גבול.

charmillion

New member
לכל חסרי האפשרויות

מכללת אורט היא פי מליון יותר טובה מכל בית ספר באיזור. אם להחשיב שהרמה הבית ספרית הגבוהה ביותר שייכת לבי"ס בגין (לא ברנקו ולא שייבר אלא ביה"ס היסודי בגין) אז מצבנו רע מאוד. אתם מדברים כאילו אנחנו לא במדינה דמוקרטית, צאו תדברו אני בטוח שקלמו בוזנח (האחראי על החינוך) ישמח לשמוע את ההארות שיש לכם בנושאי החינוך, לא שיעשה משהו, אבל זו התחלה. אבל נושא החינוך הוא מהשוליים שיש בבית שמש לטפל ואנחנו יכולים להיות הנוער שיעשה את השינוי. ועכשיו בנושא אורט... יש כמה דעתנים ואנשים שמושפעים מהתקשורת העוינת לאורט בגלל שיש אנשים שיש להם מה להרוויח מנפילת רשת בתי הספר הגדולה והמצליחה בארץ. הם מציגים את הרשת ככנופיה, אז זהו שממש לא. הרשת מציגה מועצת תלמידים שהרבה יותר חזקה מהמועצה הארצית! התקצוב, מס' הפרוייקטים ורמת הפרוייקטים גבוהה הרבה יותר מבי"ס רגיל! החופשיות של התלמידים היא סמל ההיכר של התלמידים ברשת! לגבי הנסיעות לירושלים... קשה אבל כאן עדיף מלהכנס לבירוקרטיה הביתשמשית או לסבול בבית ספר ב"עיר". כן, זה היה ארוך אבל טוב לכתוב. אגב אני חדש פה ואני אכתוב הרבה אז תתכוננו... (ספייק נכנסתי, שלא תגיד שלא)

shiroosh999

New member
חחחחח...

חוסר אכפתיות מצד התושבים שסיימו ללמוד..

למעלה