בעיקר עצוב....

• פותח הנושא nl22
  • פורסם בתאריך

nl22

New member
בעיקר עצוב....

פעם היינו מאושרים.
פעם היינו צוחקים, יותר צוחקים.
פעם הוא היה מחליף איתי יותר משתי מילים ביום. ושתיהן קונקרטיות, יבשות, ענייניות.
פעם היינו יותר משותפים לדירה, והורים.
מאז עברו 11 שנות הכרות, שתי לידות, ואבטלה ארוכה אחת שלו, בת שנתיים כמעט.
פעם תכננו הריונות יחד.
היום הוא אומר שהוא רוצה עוד 2 ילדים, אבל אין כסף לעשות, והוא גם לא נוגע בי יותר מדי.
אז לא לוקחת גלולות.
גונבת זרע מבעלי, כדי שיהיו לנו עוד ילדים.
עצוב.
בעיקר עצוב.
כל המצב הזה עצוב.

רק תיקון קטן

"גונבת זרע מבעלי, כדי שיהיו לנו עוד ילדים." התכוונת "לי", וזה הבדל גדול.
לא יפה להפוך אדם לתורם זרע בעל כורחו. לא היית רוצה ללכת לישון ולגלות שהעלימו ממך כיליה אחת, נכון?
לא היית רוצה ללדת ילד שיש סיכוי שאבא שלו יתכחש אליו, נכון? ושהוא (הילד) ירגיש כל חייו שהוא הסיבה לשבר בין הוריו (גם אם את יודעת שזה לא נכון, האחים הגדולים שלו כבר יבהירו לו את זה).
אני חושבת שהבעיות שלך גדולות יותר מעוד ילד שרק יסבך יותר את מערכת היחסים האומללה שלכם ולך ייתן רק מזור קצרצר לכאב.
לא חבל למלא את החללים (בלב, בחיים, בנשמה) במילוי הלא נכון? ובמקרה הספציפי הזה מדובר בבן אדם קטן. לא הוגן להפיל עליו אחריות גדולה כל כך.
רוצה עוד ילד? תעשי את זה כמו שצריך: תנסי לשקם את היחסים עם בעלך (אולי בסוף יצא מזה עוד ילד או שניים) ואם אין לך זמן לזה אז תפרדי מבעלך ותעשי לעצמך ילד לבד (מבנק הזרע).

קארניו

New member
מהנה לקרוא שאת רואה את עצמך

כמכונה לייצור ילדים . הזוגיות שלך על הפנים , בעלך לא עובד , יש לכם 2 ילדים לפרנס
ואת , מה שמעניין אותך זה לפנטז על צאצאים נוספים בניגוד לרצון בן זוגך .

צודקת , באמת אחלה רעיון לגנוב זרע
זו תרופת פלא לשמור על אחדות המשפחה .

בהצלחה

כן, מאוד עצוב

עצוב שבמקום לעבוד על מה שאת צריכה לעבוד עליו
בחרת לעבוד על לעשות ילדים שבעלך לא רוצה.
ממליץ לך לבדוק עם עצמך מה מוליך אותך, מה גורם לך ללכת בדרך שטוב לא יצא ממנה.
ממליץ לך להתחיל בך!

nl22

New member
זה מדהים איך שופטים פה בפורום הזה כל כך מהר!!

איך במקום להבין איפה אני נמצאת, ישר דופקים.
נותנים את ההרגשה, שטעיתי בפורום, וזה פורום לגברים מתוסכלים שנשים דפקו אותם בחייהם או התגרשו רע, ומחפשים איך לתקוף נשים.
לא חשבתם, לרגע אפילו, שאולי, רק אולי, הריון ידחק אותו לפינה לצאת מהאגו שלו, שלא מאפשר לו כבר שנתיים להתפשר על עבודה שמביאה קצת פחות מ-30,000 שח בחודש, ולכן להיות מובטל, שכמעט ולא נוקף אצבע בבית, לא עם הילדות, לא עם הניקיונות ורק בא בטענות ומכריח אותי לעבוד בעבודה שבה רמסו לי את הכבוד העצמי עד מתחת לרצפה, רק כדי להביא גרושים הביתה?
הנה, נתתי לכם מספיק בשר לצאת להגנתו ולתקוף את האישה הביצ'ית שחיה איתו.
בהצלחה!

רעיון מצויין! לעשות ילד כדי לדחוק אותו לפינה!

פשוט גאוני! איך לא חשבו על זה קודם!

ואם הניסוי לא יצליח... נו, אז לפחות יצאת מזה עם עוד ילד...

מותק, על עצמך תצליחי לעוד ("זה לא בשבילי, זה בשבילו"), עלינו לא. את רוצה עוד ילד (וזה לגיטימי לגמרי, גם אני רוצה, עוד שלושה) ומוכנה על המזבח הזה להקריב את כל מה שיש לך (והרבה כבר לא נשאר). בהצלחה עם הטקטיקה המהפכנית.

אם את רוצה לשקם את הזוגיות שלכם, כדאי לך להתחיל בלהיות כנה עם עצמך ואיתו.

ודרך אגב, אף אחד לא יכול להכריח אותך

ללכת לעבודה שאינך רוצה לעבוד בה. עד כמה שידוע לי העבדות בארץ לא חוקית.
אף אחד גם לא יכול להכריח אותך לעשות את כל עבודות הבית וגם לא לטפל לבד בילדים.
כל מה שאת מתלוננת עליו הוא בחירה שלך. וגם התינוק שתצטרכי לטפל בו לבד ולפרנס אותו לבד, הוא בחירה שלך.
לא באתי להעליב אותך, אבל את מתנהגת כמו קורבן והאמת היא שאת קורבן, אבל לא של בעלך האכזר אלא של ההתנהלות הרופסת שלך. כאשר את תחליטי שאת לא קורבן, אז תוכלי להוציא את עצמך ובעקבותייך אולי גם את בעלך מהבוץ בו אתם שקועים.
ישנן עשרות ואולי מאות דרכי פעולה כדי לנסות לעשות זאת. לעשות עכשיו ילד היא לא אחת מהן.

מריוס זכריה

Member
מנהל
בלי לשפוט

אני בכלל לא נכנס פה לעניין המוסרי, השיפוטי או הערכי.
אני נטו במישור הלוגי אומר לך שאת עושה טעות רצינית.

על מה מבוססת ההנחה שלך שהריון יגרום לו "לצאת מהאגו"?

אולי הריון בלתי רצוי מבחינתו, אחרי שבפירוש שוחחתם על כך, רק יחריף את המאבק ביניכם?

אני תמיד אומר שרוב הזוגות נמצאים במאבק כח. לרוב ניתן להפסיק את המאבק בעזרת התערבות חיצונית. אבל יש דבריהם שאחריהם גם קוסם לא יוכל לעצור את זה, והריון "בגניבה" הוא בראש הרשימה.

במצב כזה, אצל רוב הזוגות (אני מודה שלא כולם, אבל רובם הגדול), דלת הפיוס נסגרת לעד. הילד החדש איננו רצוי בעיני אביו, ואוי לילד. הכעס והשנאה בין ההורים גוברת, ואוי לכל הילדים, ואוי להורים.

נכון, יהיה לך "פרס ניחומים" בדמות ילד נוסף. ומכון שילד הוא עולם מלא. אבל האם שווה בשביל זה להרוס את היחסים באופן בלתי חוזר?

למען האמת, אני מכיר הרבה נשים שתשובתן לשאלה הזאת היא: "כן......". הן לא יאמרו זאת בגלוי, אבל כך הן חושבות. בדרך כלל זה קורה לנשים שלא ידעו מעולם זוגיות טובה, ולכן לא מרגישות שהן מוותרות על משהו מהותי - בזמן שילד הוא - כביכול - נכס אמיתי שלא יכול להילקח מהן...

האם את אחת מאלה?

קארניו

New member
אם אינני טועה את כבר היית כאן לא מזמן

עם אותה הבעייה וגם התגובות שקיבלת אז היו דומות ולא השתנו .
ואני חושבת לעצמי עד כמה טיפשה את יכולה להיות........

איציק911

New member
חמודה ממש עצוב אבל...

את עושה טעות כי כלום כנראה לא יזיז אותו לעבוד והוא צריך עזרה פסיכיאטרית.

תתגרשי ממנו ואז הוא יתחיל לעבוד (לשלם מזונות)

lviae

New member
תסבירי לי משהו שאני לא מבינה

מהמבינהההההההה זה אגו? ואיך האגו מתקשר לעצם זה שיש לו ילדים
ולא מסתכל לעברם?!
את מבינה את עצמך? איך בדיוק תינוק אמור לגרום לו לשנות את מי שהוא אם כרגע לא מסתכל לילדים שישנם ומראה אבהות??!

את חושבת שזה נער שרק הכרת אז בכדי לתפוס אותו לחתונה את צריכה לחשוב רחוק?!

את לא חושבת באופן צלול.

לא ירד מהאגו, האגו ישאר כמו שנשאר גם שיש לו שני ילדים ותאמיני לי שזה מספיק בכדי לשנות אגו.
אבל תמשיכי לעצום עיניים.

Aski7

New member
וואו את

טיפשה!
לא לשפוט?
אנחנו לא חשבנו לרגע? את אולי חשבת רגע שאת במצב של הרס עצמי ואגואיסטיות שתוליד ילד למשפחה מפורקת שבואו תחמיר רק יותר את המצב. ויהיה בן לאמא שבקושי יכולה לכלכל אותו. ושבקיצור לא חושבת צלול.
חמודה ובדרך שבא את ישר נעלבת מאשימה ועושה מניפולציות על אנשים שנתנו לך דעה אמיתית בלי דעות קודמות עליך ובלי להכיר אותך כי ביקשת ! רק גורמת לי לתהות איך את עם בעלך!!
אולי תתחילי לעבוד על חוש הצדקנות שלך אני בטוחה שזה יעזור לכם יותר.

wet and wild

New member
הניחי את הפסיכוטיות ואת הדרמות בצד. הרצתי את

הניק שלך בחיפוש
את נמצאת פה משנת 2009 וכבר אז היו בעיות
מרפרוף קל בהודעות שלך נראה קו ברור למדי
של הידרדרות היחסים בינך לבין בעלך
ושניכם שותפים מלאים לה
בהודעה הזו כאן הייתה לך ילדה אחת
ובעלך עמד להיות מפוטר ממשרה בכירה
וכבר אז הוא לא מי יודע מה התלהב
מעוד הריון שלחצת עליו
מאז אני מבינה שלמרות הפיטורין
למרות מחסור בכסף
ולמרות אי רצונו של בעלך ילדת עוד ילד
למרות שילדת שוב שום דבר לא השתפר
לא במחינת העבודה ולא ביניכם
ורק הלך והחמיר יותר ויותר
והוא כבר לא נוגע בך
למרות העובדות בשטח
שילד ככל הנראה כבר לא ישפר שום דבר
אלא רק יחמיר את המצב
מה את עושה?
תכננת לכפות עליו עוד ילד?!
ועוד בהתקף פסיכוטי את לא רוצה שישפטו אותך
תגידי לי הכל בסדר אצלך בקופסא שעל הכתפיים?

כמו ששמת לב, היא לא אחת שלומדת מניסיון

היא ניסתה עוד ילד והבעל לא חזר למוטב, אז עכשיו היא מנסה ילד נוסף, וגם אחריו היא תחזור אלינו לספר שהדברים רק מתדרדרים וגם אז נהיה לא נחמדים...

nirity1

New member
האמת שאני ממש מרחמת על שניהם

כי נראה לי ששניהם בדיכאון וכל אחד לוקח את זה לדרכים שונות. הוא קפוא והיא אימפולסיבית ועושה שגיאות שממש אבל ממש יסבכו לכולם שם את החיים.
האמת - עצוב

למעלה