בעיקבות דאלאראס

the greek

New member
בעיקבות דאלאראס

בהמשך לימים האחרונים שקשורים לזמר גיורגוס דאלאראס ובעיקבות הביקורת גם החיובית וגם השלילית עלה רעיון. נשלח לו פקס (או אם למישהו יש רעיון אחר) בשם הפורום נספר לו קצת לגבי "מה קורא פה". הכוונה ל"פה" היא הן לפורום והן למדינה. אולי ננסה לתאר לו את ההרגשות שלנו כישראלים כלפיו, ו.. נראה מה (אם ביכלל) הוא יענה לנו. אני מציע שכל אחד יכתוב את דעתו ונראה האם ניתן לרכז משהו מספיק רציני ומכובד וננסה לשלוח לו. שנתחיל ... נ.ב. בכל מקרה אני מצידי מתחייב לא לשלוח שום דבר אליו לפני שהדבר יובא לביקורת ואישור הפורום.

ATINA

New member
../images/Emo45.gifGO FOR IT

אחלה רעיון. אם אתה צריך דברים נוספים על אלו שכתבתי, בקש. אני אוהבת לכתוב.

the greek

New member
בכבוד

אני ישמח לקרוא ולהבין את דעתך בנושא. ואן ניחנת באותו כישרון שניקרא כתיבה אז אני בטוח שההנאה תהיה של כולנו.

sysyv

New member
../images/Emo45.gifיוזמה ברוכה, אבל

ידידי נאה דרשת. הרעיון שלך במקום. עם זאת רציתי שניקח כולנו בחשבון שלא תמיד אמן מוכר ימצא הזמן\הרצון לקרוא או להגיב. לכן לא צריך לטפח ציפיות. ראיתי בפורום שלפני כמעט שנה אנג'לו שלח מכתב לתיאודוראקיס. המכתב פורסם בפורום - מאד נוקב וכואב. לא ראיתי שהיתה תגובה כלשהי מהמלחין.

the greek

New member
כן, אבל

אם לא ננסה לעולם לא נדע ... אז אולי בינתיים נחליט שננסה, אם הוא יגיב או לא, אם הוא יקרא או לא, מי יודע? העיקר שננסה, ואולי אנשים שכועסים ( ו ב צ ד ק !!! מי כמוני יודע) אולי נקבל איזו שהיא תגובה. אז מה אתם אומרים?

למעלה