בעיניני מזונות...

בעיניני מזונות...

היום זה יום "הוראת הקבע" בו האקס מעביר את דמי המזונות שלו לחשבון הבנק שלי.הסכום נמוך מזה ש"רגילה" אליו...יש להניח שזה חישובי מדד/הצמדה/ענא אראף....האם לכם-בעלי הניסיון יש איזה שהוא מידע לגבי תחשיבים חודשיים של הנ"ל.ברור לי שמהאקס לא אקבל שום מידע רלוונטי חוץ מחיוך מרושע,דף מהבנק שלו לגבי התחשיב כמובן שלא מקבלת ומדיפדופי ברשת לא מצאתי שום מקום שיכול לחשב לי את זה.יש עצות?

s h o o s h a

New member
מקור מהימן

לדעתי, המקור המהימן ביותר שיכול לספק תשובות לשאלתך הוא מדור המזונות במוסד לביטוח לאומי. גובה דמי המזונות משתלם בהתחשב בהכנסות השונות שלך ועפ"י המדדים החודשיים ועוד כל מיני פרמטרים שלי לא נהירים. ובכל מקרה, גשי לביטוח הלאומי באזור מגורייך עם פסה"ד למזונות שנפסקו לך ובקשי את עצתם.

תוסף קטן

מעבר לביטוח לאומי שהוא המקום הנכון לייעוץ בנושא המדדים:יש כאלה שאומרים שמכוון שיש מזונות צמודים למדד ואם המדד שלילי אז המזונות קטנים אז ממש לא.אם זה יורד משלמים את הסכום האחרון. אבל כמובן שאין כמו ביטוח לאומי.

r e d head

New member
לפי מה שידוע לי הוא צודק

אם הם צמודים למדד, הם רק עולים, לפי ההסכם שלי יש עידכון כל שלושה חודשים.

מצאתי!!!

לאלו שכן המזונות שלהם צמודים למדד,היכנסו ללינק המצורף,הכניסו את התאריך הראשון בו נקבעו לכם מזונות,את התאריך העכשוי,ותגיעו לסכום אותו אתם אמורים לקבל
....

למעלה