בעיניין......הרקעים....

xMy imMortaLx

New member
בעיניין......הרקעים....../images/Emo26.gif

תגידו איפה אוכל להוריד את פוטושופ או פיינט שופ?! אני חייבת לעשות את הרקע!!! תודה!!!

../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

אסור לדבר על הורדות לא חוקיות בתפוז
אז אם את רוצה, אני או כל מישהי אחרת אני מניחה יכולה לענות לך בפרטי בקשר לזה...
מה שאני כן יכולה להגיד לך, זה תיכנסי לאתר הרשמי של adobe ותורידי אולי גירסת ניסיון לשלושים יום של פוטושופ. זה חוקי לגמרי!

TrinMyQueen

New member
נצל"ש ../images/Emo11.gif ../images/Emo168.gif

ההורים שלי נסעו, אחי בטיול ואחותי נסעה לסיני עם חברים! אני ללבבדד בבית עד יום ראשון בלילה מאתמול בבוקר.... ומ-ש-ע-מ-ם לי...חחח... כי ביום שישי בדרך כלל אנחנו עושים ארוחה משפחתית גדולה וזה ואח"כ רואים כוכב נולד והאקדמיה ביחד ואז אני יוצאת אבל עכשיו אני כולי לבדיי! מה אני עושה
חחח זהו רק היה לי חשוב להוציא את זה
שבת שלום לכולם

נצל"ש.....עזרה!!

טוף, אז ככה, הורדתי(בדרך חוקית לגמרי!!) פיינט שופ 8 לתקופת נסיון,ואני לא מצליחה לעשות שום רקע...אין לי מושג מה עושים!!(כמו למשל תמונה עם רקע, ניגודי צבעים וכ'ו...) כאחת המארגנת של תחרות זו, אני חייבת להכין רקע!!, רק תעזרו לי!!|

יסמין,שירה,שרון,מיטל,ענבר../images/Emo70.gif

תעזרו לי בנות, אתן הכנתן רקע.....אז איך משתמשים בפיינט שופ8?

אם היה לך

פוטושופ הייתי יכולה לעזור...
אבל מהדברים שאמרת אין לי מושג כי אני לא משתמשת בפיינטשופ.. אבל מה שכן, את יכולה לחפש באינטרנט מדריכים לפיינטשופ ושמה יש כאלה כל מיני דברים קטנים שאת יכולה לעשות כדי ללמוד כל מיני שיטות נחמדות!

מיטץ

New member
חחח אני יכולה לעזור בפיינטשופ

בערך,כי גם אני לא יודעת הכל...עד שלקח לי להבין שמה משהו
לחצתי על כל דבר אפשרי חחחח

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif כן.. גם לי יש פאיינטשופ

תשלחי לי הודעה לאייסי 324413513 ותלמדי אותי איך עושים רקע

ChipiM

New member
לי יש פוטושופ.. אין לי מושג על ../images/Emo140.gif

פיינטשופ, אבל תלחצי על הכל ותנסי- ככה (אחרי שעות של נסיונות) הצלחתי...

אמממ...

וול, אני לא יודעת מה את יכולה לעשות.. אבל תמיד נחמד לעבוד בפוטושופ ולעשות טפט לתחרות! ^_^ חח או קיי.. הגזמתי..
אבל עד כמה שזה מצחיק, זה עדיין נכון! תמיד כשמשעמם לי אם אני עושה איזה רקע או משהו בפוטושופ זה ממש מעביר לי את הזמן!

למעלה