בעיניין הצריבה.......

girlKK

New member
בעיניין הצריבה.......

היי מה נשמע? אני יודעת שכל מה שאני כותבת מאוחר מידי! אבל פשוט אין לי אינטרנט מהיר.... לכן בעיניין הדיסק.... אם מישהו או מישהי יכולים לשלוח את השירים של לינקין פארק בעזרת האייסיקיו (אני לא מבינה בדברים כאלה אבל פשוט אני רוצה את השירים שיהיו לי ב-ווין אפ: WINAMP) תודה....

זהו תיקני וזהו!../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

זה לינקין פארק הם שווים שתוציאי עליהם כסף! ואם את כל כך רוצה את הדיסק שלהם היית חושבת על זה כבר לבד!

NiKi†a

New member
בדיוק!

גם הייבריד וגם הרמיקסים מקוריים אצלי! תיקני! את מטאורה פשוט יש לי במחשב
אבל עדין, שווה לקנות.

חחח גם לי!!:)../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

יש לי את Hybrid Theory וגם את Reanimation המקוריים בבית! שאני חורשת עליהם:)) ומטואורה במחשב אבל אני הולכת לקנות גם אותו בקרוב!

the papercut

New member
אין בארץ שום דיסק שלהם יותר

תוכלי למצוא במקומות לא אמינים ואת זה אני גם לא בטוח יש בעיה עם וורנר ולכן וורנר לא משווקים להד ארצי את הדיסקים

H6

New member
את יכולה להוריד את כולם באמצעות

Kazaa אבל אם את באמת אוהבת אותם תקני את הדיסקים אני הורדתי את כל השירים שלהם אבל החלטתי לקנות את הדיסקים שלהם מקורי כי זאת להקה ששווה את הכסף

../images/Emo12.gif אה ושכחתי..../images/Emo110.gif../images/Emo105.gif

כמו שכבר אמרו לך, אם את באמת אוהבת אותם אז תמצאי איך להשיג את הדיסק[*אהמ לקנות אהמ*]

lgmtk

New member
אין מצב שנגמר.....אגב לי יש את כל

הדיסקים מקוריים וזה שאווה
את הכסף...........אני מתכוון להוסיף לאוסף את האי.פי........וגם את הדיסקים של המועדון.......

the papercut

New member
לא משווקים כבר

יש אבל לך תחפש בכול הטאוור רקורדס אבל רישמית וורנר לא משווקים את הדיסקים שלהם להד ארצי ולכן אין בארץ

the papercut

New member
לא נכון

אני וחבר שלי הלכנו לקנות את הדיסקים אני מטאורה והוא הייבריד וחיפשנו שם משהו כחצי שעה ואמרו לנו שאין בכול הארץ כי וורנר בזמן האחרון לא משווקים אותם להד ארצי ולכן קשה למצוא אני לא אומר שאין אבל בכל רשתות טאור רקורדס אין! אמרו שהם נחטפים כמו סופגניות בחנוכה כמו אוזני המן בפורים כמו מצות בפסח כך הם נמכרים

../images/Emo9.gif ובכן ../images/Emo105.gif

כשאני הייתי פעם אחרונה בטאוור היה את הייברד וריאנמיישן וכשהייתי פעם אחרונה בצליל היה את הייברד,ריאנמיישן ומיטיאורה

lgmtk

New member
אני הייתי בחנות באילת שמשם קניתי

מטאורה. השם- Disc Club. זה חנות עם גם עם דיסקים נדירים וגם זולים. אחת החנויות הטובות אולי אפילו יותר מטאוואר רקורדס. אבל היא לא מיוחדת או משו כזה................

the papercut

New member
אולי בחופש הבא

אני לא אטוס או אנסע לאילת בזמן הקרוב אבל אימא שלי נוסעת לפראג ויש שם חנות ענקית עם כול הדיסקים והיא קונה לי מטאורה

למעלה