בעיניין החתונות.

בעיניין החתונות.

יש משו שנהוג אצלינו במשפחה. שכשמגיע אורח לאולם יש לדאוג לסדר לו מקום ישיבה. לצערי, נתקלתי לא פעם במיקרים של חתונות, שבהם הוזמנו החברים/החברות. או אנשים אחרים נוספים. הם נכנסים לאולם ואין מי שיגש אלהם ויציע להם מקום. או שבכלל, אפה הרגישות לזולת? החסד של ביתו של רבי עקיבה?? גם שמדובר בחברים/חברות. זה נעים לכם לשבת לאכול כשאתם רואים אורח כלשהוא שאינו אוכל? . ברור שהוא יתביש. אבל לפחות לדאוג לו, לצערי זה לא משו חד פעמי שקורה . בדרך כלל תמיד יש את אלו שבאים מאוחר, ונכון שקשה בעיצומו של ארוע לדאוג לכולם. אבל מלכתחילה המזמינים מחליטים שהחברים לא צריכים לשבת. וכדומה. מילא אני שמימלא לא מתכונת לשבת ולאכול. אבל לפחות להרבה שאולי במיקרה מאד רעבים מנסיעה ארוכה. ולפעמים הבר שבצד מבייש כמה אנשים עומדים ואוכלים בעמידה. גם אם לא לאכול, לפחות לשבת. לפחות להעריך את החברים שמגיעים .

אצלנו..

רוב החתונות מסודרות ובאולמות של ``אנא אשרו את השתתפותכם`` אז זה לא מצוי שזה קורה ולגבי חתונות של חברות-לא היתה פעם אחת שהכלה לא דאגה לחברות. המצב שתארת נראה לי קורה רק בחתונות באולמות הקטנים יחסית עם כמויות של מוזמנים וגם שם אני חושבת שמשפחה עם קצת סדר גם בחתונה תיתן יחס למוזמנים.

נכון מאד..הבעיה בעיקר,

באולמות כמו ``ווגשל`` ו``היכלי מלכות`` בב``ב,שאני מכנה אותם ``מפעלי חתונות``..ששם זה באמת פדיחה לאכול בבר עם כל הדחיפות והחוסר אנושיות שיש שם בד``כ..

בדיוק..

זה החתונות שכל ב``ב קופצת לאחל מזל``ט,ואלה שקפצו איך שהוא מתישבים על חשבון המוזמנים..

עזבי..

יש דברים הרבה יותר מגעילים..כמו למשל העובדה,שחצי מאלה שנדחפים בבר בכלל לא קשורים לאירוע...וד``ל..

למעלה