בעיניים עצומות..

בעיניים עצומות..

טוב, אז זו פעם ראשונה אני מעיזה לפנטז.. בד"כ אני לא מפנטזת בנט..לא הכי מדבר אליי. אבל ראיתי משהו בטלוויזיה שככה פתח לי מן פנטזיה. בחורה יפה, עיניים ירוקות, שיער שחור, צבע עור בהיר. אצבעות ארוכות ועדינות.. יושבת על סלע,ישיבה מזרחית. עוצמת עיניים. מתמכרת לאוויר הקר..לרעש של הטבע.. הציפורים.. העלים שזזים. ומרגישה ליטופים בשיער.. נשארת עם העיניים עצומות, ומרגישה שהם פקוחות..מרגישה נשיפות קרות על העורף,יד דינה מלטפת את הראש.. עוד יד. ועוד זוג ידיים.. מלטפות את הראש ודוחפות קלות את הראש, שישען על כתפה של בחורה אחרת.. ככה לאט לאט.. מתאספים אנשים סביב הבחורה, האחד מלטף את רגליה, השני מלטף את בטנה, השלישי את שערה, והבחורה מלטפת את כתפיה , וכל זה.. ועיניה עצומות. ובלילהרגיש הבגדים מתקלפים ממנה, ואחד אחד כמו פרי בשל מורד את בגדיו מעליו,נותן לרוח לשחק בגופו, להכנס לעצמותיו, ווהרוח הקרה הופכת למגע נעים של יד מלטפת וחמה שמרגיעה את כל הגוף ומעבירה בו צמרמורות עד כדי עירפול חושים.עוצמת העיניים ועוד 4 אנשים סביבה, במין הרמוניה מוחלטת עם הטבע, עם עצמם, משתמשים רק בידיהם, בעדינות,ברכות,קשובים אחד לגופו של השני,עושים מה שרק השני חולם על כך שיעשו לו. מגישים חלומות ופנטזיות, ומגיעים לפורקן רעשני כמו רעשו של הטבע.. ובסופו של הפורקן חוזר השקט.. הציפורים.. העלים.. הרוח.. הבחורה פוקחת את עיניה.. והנה היא לבושה, יושבת על סלע.. ומרגישה כמו שלא הרגישה מעולם.

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום בייבי דורש נשיקה, שבת

- שלום, חג שמח, ושנה טובה
(ימי מועד היוצרים שרשור ברכות: שלום, שבת, חג, שנה.) ניכרת מאוד העובדה שזו פעם ראשונה שהעזת לפנטז. ועכשיו? המילה "להעיז" עדיין במקומה? לוואי עשית זאת יותר, יש בכתיבה סימנים מבטיחים להמשך.
המשפט: "... הרמוניה מוחלטת עם הטבע, עם עצמם, משתמשים רק בידיהם, בעדינות, ברכות, קשובים אחד לגופו של השני, עושים מה שרק השני חולם חולם על כך שיעשו לו. ..." הוא משפט מרהיב.
אי אפשר שלא להיסחף איתו, "להיכנס" אליו, כשהביטוי הוא תחושה של "כך ממש הייתי רוצה אני את המצב הזה." בין אני היא היושבת או אני אחד הסובבים אותה.
יפה לך. אהבתי. כיתבי עוד.

:)

האמת, בשבלי לפנטז זה עדיין להעיז כי אני לא טיפוס שמפנטז, ואני לא טיפוס שכותב דברים מינים זה באיזשהו מקום זה מביך אותי. אבל כן הייתי רוצה לכתוב ככה חופשי .. אני אנסה שוב. זה קרה לפני 3 שבועות, בסיס מרוחק בדרום הארץ , 30 חבר'ה , מפקדים לעתיד, יושבים ומשחקים אמת או חובה.. וכבר בראש החרמן שלהם מתחילת להתבשל משימות זדוניות שיגרמו לכל בחורה , והכי נועזת.. להסמיק. אז ישבנו כולם.. ומסובבים בקבוק.. והבקבוק עוצר עליי.. ומצידו השני, על הבחור שאני כל כך שונאת - גיא. גיא הוא מסוג הבנים שכל יציאה שלהם זה בקשר לסקס הם זורקים רמזים מיניים צובטים אבל אחר כך מחייכים ואת נמסה... אז אמרתי שלא מתאים לי .. ביקשתי לסובב שוב את הבקבוק.. וגיא התעקש שאני אבצע משימה.. אז אמרתי.. מה כבר יכול להיות.. הוא נתן לי משימה.. להיות איתו 10 דקות לבד בחדר. אז הסכמתי, לא נראה שזו בעיה גדולה הרי בינכה אני אסתובב אפנה אליו את הגב ושילך להזדיין.. אז עלינו לקומה.. נכנסים לחדר, יושבים.. והוא מתחיל.. - המשימה הזו נראת לך קשה מדי? - לא. אתה ממש לא מזיז לי.. - גיבורה גדולה.. והוא עושה לי מסאז' בכתפיים ואני מנסה להתנגד אבל ההרגשה שהוא נותן עוטפת אותי באופוריה מטורפת שוגרמת לי לעצום עיניים ולהזרק עם הגוף לאט לאט אחורנית להשען עליו.. מהכתפיים מהסאז' עבר לחזה, הידיים שלו בתוך החולצה ופתאום אני קולטת מה אני עושה ושזה בכלל עם גיא! קמתי רציתי ללכת, אבל אז הוא נעל את הדלת.. הצמיד אותי לקיר נישק אותי כמו שבחיים לא נישקו אותי, הרגשתי אותו מתנשף, מתנשם, השפתיי שלו היו בשרניות וחריפות.. נתנו טעם של עוד, ברגע שהוא התנתק מהשפתיים שלי אמרתי די.. לא יכולה יותר ופשוט קפצתי עליו עם נשיקה שסחפה אותנו ליפול על הרצפה .. הוא הוריד לי את הגופיה.. ואת המכנס.. הוא לא הסכים להוריד את הבגדים שלו .. הוא אמר.. היום את תפסיקי לשנוא אותי .. ותתחילי לרדוף אחריי.. צחקתי וזילזלתי. עברנו למיטה.. הוא מנשק ומלטף.. משחק בשיער.. מדגדג בכתפיים במותניים.. ואני מתמכרת להרגשה .. לא רוצה להתעורר. ואז החזיה יורדת.. במין קסם לא הרגשתי שהיא ירדה אפילו.. ואז באו הנשיקות,בפיטמות.. וביסים קטנים קטנים .. מושך את הפיטמות עם השיניים.. ואז מכניס את כל החזה לפה.. יונק ויונק ויונק.. עד שאני אשתגע.. ככה עברו 15 דקות.. כמו כלום.. ואז הנשיקות עברו לבטן.. לאגן.. לטבור.. מלטף עם הלשון שלו עושה לי צמרמורות,גורם לי להרגיש שאני עפה.. מרחפת.. נמצאת באקטזה מטורפת. ואז התחתונים ירדו.. ואוטומטית הרגליים עברו לפיסוק.. והוא.. כל כך עדין ועם זאת רע.. נושך.. נותן ביסים.. מחדיר אצבע.. "סעמק כמה את צרה" מתעצבן ודוחף עוד אצבע ואני כבר מקשיתה את הגב נושכת שפתיים מעבירה אתה ציפורניים על המזרון.. צועקת משתוללת.. וגומרת. פוקחת עיניים וכבר רואה אותו יוצא מהדלת.. ואומר .. "עכשיו, תרדפי אחריי.."

bugbuster

New member
זה עצוםםםםםםםם

ואם זו פעם שניה או שלישית שאת בכל זאת מעלה פנטזייה על הכתב, זה ממש מרשים!
נהדר. וזיכרי, אין חשיבות לארוע מציאותי. ולו כל זאת הייתה שאכן סירבת וסובבת ממך והלאה את הבקבוק, ואף יצאת מהמשחק כחנונית בת חנונית.. והבקבוק נפל על גלית רונית או מנדולינה, שהיא השכבנית הידועה לכולם בבסיס אם לא בכל הפיקוד, והיא זו שעלתה עם גיא לחדר, וכל אלה עלו בך אולי אפילו בשאט נפש, וזעם קיצוני, אז מה? סו פאאקינג וואט! כל אלה אינם חשובים אלא "המוצר הסופי," וככזה? התבשיל מדהים!
תמשיכי. כיתבי עוד. זה נהדר.

למעלה