בעיית virtualdubmode

בעיית virtualdubmode

בניסיון לחלץ את הסאונד מתקבלת ההודעה הבאה: Error intializing audio stream decompression: the requested conversion is not possibble. check to make sure you are have the required codec קובץ האודיו הוא MPEG - 1 Layer 3 MP3 בדיקה בGSPOT הראתה שיש לי 2 מקודדים מתאימים. אחרי חיפוש בפורום וקריאה על בעיות דומות, התקנתי עוד מקודד mp3 שהומלץ עליו בקישורי הפורום -- mp3 lame - 3.96, ואומנם הג'יספוט הראה 3 מקודדים מתאימים. אבל הודעת השגיאה ממשיכה. בעבר לא הייתה לי שום בעיה לחלץ סאונד. רעיונות? תודה מראש

kkdd

New member
ת:

בפס קו של הסרט את משאירה את האפשרות DIRECT STREAM נכון? ואז את לוחצ SAVE WAVE או DEUMEX תלוי מה את רוצה לעשות

מוזר

ניסיתי את האפשרות הראשונה. הסאונד באמת חולץ (מה שלוקח 15 דקות ב full processing mode, לקח פחות מדקה). עברתי לחיבור הוידאו והסאונד ב TMPGEn וכבר בהתחלה היה מסומן פס ירוק עבה בתחתית המסך. וההמרה הייתה ללא תמונה.

נראה לי שזו בעיית מקודדים

למרות שלא הייתה לי הודעה כזו בעבר. כדי שיהיה ברור יותר, כתבתי כאן את כל המהלך. פותחת את הקובץ avi ב virtualdubmode --- > הודעת שגיאה do you sill want to rewrite the header להודעת שגיאה אני לוחצת כן (ניסיתי גם לא, לא עבד בכל מקרה). לאחר מכן: stream ואז stream list ---> full processing mode ואז מתקבלת ההודעה שבתמונה ניסיתי את ההצעות של kkdd, כאמור, הסאונד נשמר אך ההמרה ל mpg לא הצליחה. הורדתי את virtualdubmode מחדש, ההודעה נשארת.

למעלה