בעיית PHP מוזרה...

בעיית PHP מוזרה...

שלום לכולם
לפני זמן מה, הכנתי טופס פשוט ב - PHP אשר המשתמש ממלא ולאחר מכן מקבל קטע קוד אשר מכיל את השדות שהזין (קטע קוד זה אני מוסיף לקובץ HTML). הטופס עבד כראוי, עד ש... העברתי אותו לשרת אחר. לא שיניתי כלום בקובץ, פשוט העתקתי אותו כמו שהוא לשרת אחר
ככה הוא עבד... עכשיו הוא לא עובד... מה הבעיה ומה הפתרון
ארנון

Raful

New member
לא מוזר

יכולהיות שכתבת אותו בצורה לא גלובלית, או שכתבת אותו לגירסה אחרת של PHP, ועל השרת החדש יש גירסה אחרת, שלא מוגדרת אותו הדבר. דוגמית:
print $fieldName; print $_POST["fieldName"];​
יכולהיות שהם לא ידפיסו את אותו הדבר, נניח. אם תעלה את הקובץ, שלח אלי באימייל, או משהו - אוכל לדעת הרבה יותר טוב (וכך גם שאר החברים בפורום...
).

Raful

New member
לפי מה שאני רואה

אתה מתייחס לנתונים כאילו נוצרו שמות משתנים, מה שלא תמיד נכון. כשאתה כותב country$ או city$ , אתה מתייחס לתכונה של PHP בגירסה ישנה יותר, שיצרה משתנה בשם של השדה בטופס (השדות country ו-city, בהתאמה). נסה לשנות שמות של משתנים שלא קבעת בדף למשתנים במסגרת כזו:
$_POST["country"]; $_POST["city"]; OR: $_GET["country"]; $_GET["city"];​
[לעוד פרטים, דפדף קצת פה]

אני נאלץ לנדנד קצת...

אני חושב שהבנתי את הרעיון של הבעיה, אך לא בטוח שהבנתי איך לפתור אותה. איפה בדיוק אני צריך להוסיף את ה - GET/PUT ואיך, בעצם, אני קולט את הפרמטרים שהטופס עצמו שולח (ומופיעים בשורת ה - URL).
ארנון

Raful

New member
אז ככה:

הפרמטרים משורת הכתובת (שמועברים לעמוד בשיטה GET) קיימים בתוך המשתנה הגלובלי GET_$ , כפי שהדגמתי למעלה. כשאתה כותב טופס, אתה יכול לבחור את השיטה (זוכר את מאפיין method בתג form?). ואז, כמו שמוסבר שתי שורות למעלה...

למעלה