בעיית תצוגה בנייד

dudster

New member
בעיית תצוגה בנייד

שלום אנשים טובים לאחרונה החלו בעיות תצוגה בנייד שלי LG P1 עם כרטיס מסך של ATI X1400 עליו מותקנת מערכת הפעלה ויסטה על המסך החלו להופיע קווים מאוזנים שאינם סטטיים, לא מדובר על ריצוד, הקווים פשוט זזים באופן רנדמולי (אינם מהבהבים) עם כל פעולה שמבוצעת במחשב. מכיוון שחשבתי שמדובר בבעיית מנהל התקן, פירמטתי את המחשב, והתקנתי XP, שם גם הבעיה חזרה. התקנתי לינוקס והפלא ופלא, גם אותה הבעיה. חיברתי את המחשב להתקן תצוגה חיצוני באמצעות KVM וגם שם הופיעה אותה הבעיה. ניראה כי מדובר בבעייה פיסית בכרטיס עצמו, הייתכן? אשמח לרעיונות, דודו

bar666xp

New member
בהחלט אפשרי...

"ניראה כי מדובר בבעייה פיסית בכרטיס עצמו, הייתכן?" אחת האפשרויות היא בעיה בכרטיס עצמו {לוח-אם}. אם יש עדיין אחריות כנס למעבדה של היבואן... אם אין כנס לכל מעבדת ניידים ובקש הצעת מחיר על התיקון. אגב אני מניח כי מחשבים אחרים המחוברים לKVM הוציאו תצוגה תקינה... בכל מקרה כדאי לבדוק ע"י חיבור מסך חיצוני ישירות לנייד {למרות שאני בספק כי התוצאה תהיה שונה}.

dudster

New member
חיברתי גם ל LCD שלי

וגם שם אותה היתה הבעיה זה ללא ספק משהו במחשב שלי בעיה כי אני לא זוכר כמה אחריות קיבלתי עם המחשב, שנה או שלוש טוב אני אצור קשר עם היבואן תודה

bar666xp

New member
אגב כדאי גם לעשות בדיקת

וירוסים ושות. יש כמה וכמה שיגרמו לשיבושי תצוגה... כמו כן כדאי לבדוק באתר היצרן עידקוני BIOS/FREMEARE וכו'. כמו כן כדאי להזיז את הנייד ממחשירי חשמל ולבדוק כי לא מדובר בהשראות הגורמות לכך.

למעלה