בעיית שפה בNVIDIA CONTROL PANEL

daphne86

New member
בעיית שפה בNVIDIA CONTROL PANEL

עידכנתי לאחרונה את הדרייבר של ה8400M GS לגירסאת 169.09.. (יש לי ווינדווס אקספי). ונוצרה לי בעיה בכתב, אני אצרף תמונה להראות את הבעיה, התקנתי מחדש את הדרייבר לא עזר. מה אפשר לעשות? נורא מעצבן גם שהוא שינה את כל המערכת של הnvidia control panel לעברית ולפי דעתי זאת הסיבה לבעיה המרכזית. מה אפשר לעשות שזה יסתדר, זה ממש מעצבן אותי.

RoyBO

New member
או שתורידי מלאפטופוידיאו

http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=19482

daphne86

New member
אוקיי

עידכנתי את הדרייבר כלום אותה בעיה מעצבנת. ניסיתי את הדרך של ERICGL, מצאתי את כל התיקיות בתיקית SYSTEM 32 אבל אין לי שום תיקיה של NVIDIA בPROGRAM FILES...אז אין לי מאיפה להמשיך. גם הסרתי את הדרייבר והתקנת מחדש, אותה בעיה. מה עוד אפשר לעשות?

RoyBO

New member
תסירי את הדרייבר ואת הלוח בקרה של NVIDIA

באופן מסודר גם דרך הוספה והסרה של תוכניות. תתקיני את דרייבר אחר שלא עושה את הבעיה.

ericgl

New member
../images/Emo61.gif דפנה יקירתי, את בטוחה...

שמחקת את כל הקבצים כמו שצריך?? כי הפיתרון שנתתי עובד 100% - בדוק!! וכן אמורה להיות תיקיה של C:\Program Files\NVIDIA Corporation, אז אם לא מופיעה לך תיקיה כזו, סימן שהדרייבר אינו מותקן אצלך כראוי.

daphne86

New member
כןן די בטוחה

מה כבר צריך לדעת בשביל התקנה כראוי? אני מחליפה את קובץ הINF ולוחצת על קובץ הEXE וזה מתחיל לבד את ההתקנה... ולא משנה איזה דרייבר התקנתי אין לי את התיקיה הזאת לא מבינה את זה......

ypm

New member
ליוזר "ericgl" יש פתרון בלעדי בנושא

בעבר פורסם פה..

למעלה