בעיית שליחה במירק

guysc

New member
בעיית שליחה במירק

שלום לכם. קודם כל אני אגיד שאני יודע שיש את המאמר,אבל נתקעתי שם די בהתחלה,כי אין לי חייגן אינטרנט,יש לי אינטרנט שמתחבר אוטומטית. הבעיה היא בעצם... שאני לא מצליח לשלוח כלום במירק,לאף אחד. יש לי שני מחשבים,אבל אין ראוטר,כל הפורטים פתוחים,והפיירוול לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה שבגללה אני לא יכול לשלוח?

havlaz

New member
חייב להיות לך חייגן

שהוא משותף ל2 המחשבים.. הבעיה בשליחה מהמחשב השני (שלא מחובר ישירות לאינטרנט), נכון?

guysc

New member
הבעיה היא בשני המחשבים

ואני לא חושב שיש חייגן,כי האינטרנט מחובר כל הזמן,ואין סימן של מודם בכלל. אני רק מדליק את המחשב והאינטרנט כבר מחובר.

irc

New member
אוקי אז ככה!

א בדוק שרשימת האיגנור שלך ריקה ב עכשיו תעתיק את האי פי שלך לכליבורד (עכבר) ג לחץ ALT + O יפתח לך מין דיאלוג כול מיני הגדרות של המירק נימצאים שם סתכל בצד שמאל יהיה לך רשימה חפש ברשימה את השם Local Info ד תבטל שם את כול הסימונים וסמן רק את Normal ה יש לך שם שתי שורות אחת להוסט ואחת לאי פי את של ההוסט תמחק שתיהיה ריקה ואת השורה של האיפי הדבק שם את האי פי שהעתקת לכליבורד ו לחץ OK ז למי אתה מחכה תתחיל לשלוח
ח אם זה לא עבד תבדוק את הרשימת איגנור שלך בהצלחה!

guysc

New member
לא עובד..

איך אני בודק את רשימת האיגנור? חוץ מזה,זה לא בדיוק מודם... זה ADSL,מתחבר אוטומטית,אין לי חייגן

spheonx

New member
ה ADSL כרגע לא מתחבר לבד

ה ADSL בארץ עובד על PPTP/PPPoE , כלומר צריך לפתוח מעין tunnel לשרת שלך אלא אם כן אין לך נתב (בין אם נתב חומרה או מחשב שמנתב) - עלייך לחייג לספק האינטרנט שלך בעצמך תברר איך בדיוק זה קורה אצלך ואז נוכל לעזור לך יותר

havlaz

New member
אתה לא מספק מספיק מידע

אם אין לך חייגן במחשב אז אתה בטח מחובר לHUB שאליו מחובר מודם הADSL האם אני צודק?

ת ו מ ו ש

New member
תנסה בדרך הפשוטה של

Alt+s ואז יפתח חלון בחירת קובץ תנסה את זה ותגיד אם זה עובד :\

למעלה