בעיית שינה

ofekmaya

New member
בעיית שינה

שלום לכולם
בתי בת חודשיים אוטוטו
עושה לנו את המוות
הילדה לא ישנה!
ביום בקושי ואם היא נרדמת אז מתועררת אחרי חצי שעה
בלילה לוקח לי להרדים אותה שעות לפעמים אחרי שהרדמתי שעות 5 דקות אחרי זה קמה!
בלילה בעיקר ישנה עליי
היא לא אוהבת על הגב היא מתועררת מיד
וגם עלי שישנה זה מתסכל אני קפואה לא יכולה לזוז והיא ככה שעה וחצי גג שעתיים
כולם אומרים שככה זה עד 3 חודשים
זה נכון?האם זה יסתדר?
אני אמא טריה ועייפה
כל כך מעריכה אותכן אמהות זה לא קל

justAguest

New member
לא יודעת אם את בעד או נגד אבל -

אצלנו מוצץ עשה פלאים.
יש כאלה שלא נותנים מלכתחילה כדי לא להכניס עוד משהו שצריך לגמול ממנו.
אבל -
א. מאצבע הרבה יותר קשה לגמול
ב. זה עובד כמו קסם - מרגיע ומאפשר שינה או חזרה אליה

רננה103

New member
אני סובלת מאותה בעיה

הבן שלי בן חודשיים ולא ישן הרבה.. אני מרגישה שהוא לא ישן שינה איכותית בגלל בעיות הגזים הנוראית שיש לו.. האם יש לתינוקת שלך בעיות גזים? עם הבן שלי בהתחלה השכבתי אותו על הגב אבל אחרי שניסיתי להשכיב אותו על הבטן הוא ישן יותר טוב.. אני לא מאמינה בהנחיות של אסור ומותר הכל תלוי במקרה שלך.. למשל אצלי למרות שפחדתי מאד להשכיב על הבטן עכשיו אני בכלל לא חוששת מזה בגלל שהוא חזק מספיק להניע את עצמו והוא לא מוקף בסמיכות וכאלה.. כמובן בהשגחה..
תנסי לתת לה מוצץ כי הוא מרגיע..
אני מקווה שזה יעבור :)
בהצלחה

תלתלים78

New member
ככ מבינה אותך!

אצלנו מאוד עזר מנשא.
יכול להיות שאתם כבר ממש בלופים של עייפות יתר שלא מצליחים לצאת מהם...

כעיקרון הוא עוד ממש פצפון התינוק. הוא עוד צריך אותך ואצלי מאוד עזר המנשא. היה בקלות יכול לישון שם שעתיים ושלוש וזה נתן לי שקט ויכולת לעשות גם את הדברים שלי.
חוץ מזה שאני יודעת שזה נגד ההמלצות אבל אצלנו שינה משותפת ושינה על הבטן היא לא מילה גסה.
כל אחת שתעשה את השיקולים וההחלטות שלה כמובן אבל אנחנו החלטנו שזה בסדר לנו.

אגב לא תמיד זה מסתדר אחרי 3חודשים. יש ילדים שצריכים זמן הסתגלות ארוך יותר לעולם.
אצלי עד גילאים מאוחרים יותר ישנו הרבה יותר טוב במנשא. ובאופן ברור ישנו יותר טוב איתנו מאשר לבד במיטה שלהם.

תחזיקי מעמד. זה הןלך ונהיה קל יותר.

בגיל חודשיים
הרבה ילדים צריכים עזרה בהירדמות.
זה משתנה עם הזמן....
&nbsp
שימי לב לא "למשוך" אותה יותר מדי מבחינת זמני העירות שלה. כל שעה - שעה וחצי להשכיב אותה לישון באופן יזום, גם אם היא נראית לך עירנית. לא יותר מזה כי אז היא תגיע לעייפות יתר וזה יקשה על ההירדמות שלה.
בנוסף, אם עדיין לא ניסית - ממליצה לך מאד לנסות עיטוף (אם תרצי אשלח לך לינק) - להרבה תינוקות קל יותר לישון בצורה כזו.
דבר אחרון - כשאת משכיבה אותה לישון נסי לא להשכיב ישירות על הגב (במעבר מהידיים שלך לעריסה) , אלא מהידיים שלך לשכיבה על הצד ואז בעדינות לגלגל אותה לגב. כך המעבר קל יותר.
&nbsp
בהצלחה

למעלה